Jij kunt je stem uitbrengen tijdens de belangrijkste kappersshow ter wereld!

02:09 - 01:17
luistertijd 02:09 - leestijd 01:17

BeautyJournaal’s uitgever Monique doet al enkele jaren verslag van de grootste show voor wereldwijd kapperstalent. Elk jaar wordt het in een andere stad in de wereld gehouden. Vorig jaar was het bijvoorbeeld Londen, het jaar ervoor Barcelona en daarvoor Berlijn. In 2014 was het in Monaco.

Kapperstalent van kapsalons uit de hele wereld kunnen meedingen naar deze felgebeerde awards. Het festijn wordt de TrendVision Award genoemd (ITVA) en wordt georganiseerd door Wella Professionals. Dit jaar zal de 16e editie plaatsvinden in november plaatsvinden in Lissabon, en Wella trekt nog meer uit de kast om echt iedereen erbij te betrekken.

De afgelopen jaren kon je de hoofdshow al via Internet volgen, dit jaar worden nog meer mogelijkheden gecreeerd, waaronder de kans om als kijker mee te stemmen op jouw favoriet, en kun je lekker meegluren achter de schermen.

 

Ook voor de deelnemende kappers wordt de uitdaging groter: ze krijgen de mogelijkheid om met de ‘groten der Aarde’ een tweedaagse Creative Retreat te volgen. Deze toppers gaan de talenten helpen om nog beter beslagen ten ijs te komen met hun kapsels. Voorheen deden deelnemers het zelf met begeleiding van assistenten en kregen ze er drie uur voor om hun look te maken voor de grote show. Nu komt er dus hulp op hoog niveau;-)

 

Vorig jaar volgenden 32 miljoen kijkers vanuit de hele wereld deze show. In 2018 zal het nog spectaculairder worden.

Ben jij kapper en wil je meedoen?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van salons die met Wella Professionals werken. Voor meer informatie over deelname aan de Nationale TrendVision 2018 Award kun je contact opnemen met je  Coty Professional Beauty-contactpersoon. Sluitingsdatum van inzending in 15 juni 2018.

Bezoek ook deze website en lees er alles over! 

 

Bekijk ook nog dit leuke filmpje dat BeautyJournaal tijdens de voorverkiezingen in 2017 in Nederland maakte:

Natuurlijk vertellen we het je als het zover is: de grote dag is in ieder geval in november 2018.

Lees ook