En verrassend makkelijk te onderhouden!

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

Deze celebs laten je zien dat schouderlang haar bij elke leeftijd past

Mocht je met de gedachte rondlopen om je lange lokken in te korten naar schouderlengte, maar twijfelen of dat je niet een ‘te oude’ uitstraling geeft? Dan hebben wij maar één kort en bondig advies voor je: gewoon doen!

Laat je daarbij inspireren door de celebs in dit artikel die je voor gingen en onlangs op de catwalk of in de spotlights verschenen met schouderlang haar, of zelfs nog korter. We zetten ze in dit artikel voor je op een rij.

Margot Robbie

Als het op beauty aankomt, dan ben je bij Margot Robbie op het juiste adres. Wat ze ook doet of aantrekt, alles staat haar goed. En dat geldt ook voor haar nieuwe kapsel. Dat overigens verrassend eenvoudig thuis na te maken valt. Gewoon even föhnen, waarbij je de punten met een borstel naar binnen krult.

Lees ook ons artikel over opsteekkapsels voor kort haar.

Jenna Dewan Tatum

Volume bij de haaraanzet en ‘bot’ geknipte punten maken deze bob van Jenna Dewan Tatum zowel chique als sexy. Gebruik mousse op je handdoekdroge haar en föhn je haar met je hoofd ondersteboven, voor lekker veel volume.

Emma Roberts

En voor wie nu denkt dat schouderlang haar meer onderhoud vraagt… neem een voorbeeld aan Emma Roberts. Zij laat haar haar drogen aan de lucht.

Lees ook ons artikel met tips voor lekker haar zonder föhnen.

Olivia Culpo

Of de scheiding nu in het midden zit of aan de zijkant, een kapsel zoals dat van Olivia Culpo staat altijd goed. Voor extra body en een ‘I woke up this way’ look, is een textuurspray je beste vriend.

Selena Gomez

Hoewel Selena de blonde kleur inmiddels alweer heeft ingeruild voor een donkere haartint, laat ze met dit kapsel wel zien dat een chique bob bij elke haarkleur past.

Kendall Jenner

Mocht je je (nog) niet prettig voelen bij superkort, neem dan een voorbeeld aan de schouderlange lokken van Kendall Jenner.

Lauren Conrad

Lauren Conrad ging wel voor een stuk korter en koos recent voor een korte bob die uitstekend de sterke punten van haar gezichtsvorm benadrukt.

Heb jij vragen over haartrends, knippen en stylen?

Stel dan je vraag aan onze Wella expert Robin via de redactie van BeautyJournaal en je krijgt persoonlijk antwoord. Gebruik hiervoor het contactformulier onder vermelding van Robin.

Lees ook