+ geweldige kortingen op de microstroom facial pakketten!

05:06 - 03:04
luistertijd 05:06 - leestijd 03:04

Winactie! GLOW ON tijdens de feestdagen met NuFACE – waar Monique zo’n fan van is!

Binnen enkele minuten je huid een natuurlijke glow geven voor de feestdagen? Of je huid herstellen na een drukke feestperiode? Het ligt voor iedereen binnen handbereik met een dagelijkse NuFACE® microstroom gezichtsbehandeling van slechts vijf minuten.

De kracht van microstroom in combinatie met een uniek huidverzorgingsprogramma

NuFACE is geliefd bij veel schoonheidsspecialisten en is bovendien dé ideale holiday gift voor de beautyliefhebber. Want speciaal voor de feestdagen heeft NuFACE drie Limited Holiday Collections samengesteld.

De kracht van microstroom wordt in deze mooie giftsets gecombineerd met een uniek huidverzorgingsprogramma met hyaluronzuur en een serum met 14% Vitamine C om de huid gedurende de dag te hydrateren. Je huid gaat er strakker en gladder uitzien. Daarnaast krijgen je wenkbrauwen een subtiele lift. En dat geheel zonder het gebruik van Botox.

Hoe werkt microstroom?

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich uit in een verbeterde en gelifte uitstraling, binnen 60 dagen.

Een natuurlijke glow in vijf stappen

STAP 1:

Met de Prep-N-Glow™ Cloths reinig je de huid. Dit zijn tweezijdige gezichtsdoekjes met een drievoudige werking. In één handeling worden make-up en onzuiverheden verwijderd. De huid wordt dankzij de micro-dots zachtjes gepeeld en verzorgd.

STAP 2:

De fluweelzachte Hydrating Leave-On Gel Primer wordt als maskerlaag aangebracht, om ervoor te zorgen dat je de microstroomgolven niet voelt en de microstroom perfect zijn werk kan doen.

STAP 3:

Met de NuFACE wordt de huid gelift. Beweeg de NuFACE over je gezicht, zoals weergegeven in  onderstaande afbeelding. De microstroom activeert de huid voor een zichtbare verbetering in je contouren en geeft je huid een prachtige fresh-from-the-spa glow.

STAP 4:

De verzachtende en olievrije Optimizing Mist spray met aloë vera en hyaluronzuur wordt na de behandeling gebruikt om de huid zacht en fris te houden. Je kunt deze ook gedurende de dag opnieuw aanbrengen, zelfs over je make-up. En de sprayflacon gaat makkelijk mee in je handtas.

STAP 5:

Met het krachtige Lifter Infusion Serum, met 14% vitamine C en hyaluronzuur, wordt je huid zichtbaar stralender en steviger. De antioxidanten worden in deze stap opgenomen door je huid.

Bekijk ook het volgende filmpje, waarin wordt uitgelegd hoe je de NuFACE Trinity en de NuFACE Mini gebruikt, voor een facial-lift in slechts 5 minuten:

 Drie verschillende NuFACE Limited Holiday Collections

Speciaal voor de feestdagen zijn er drie verschillende NuFACE Limited Holiday Collections beschikbaar, verpakt in een luxe limited edition bewaarbox. Deze sets zijn voor jou als beautyliefhebber dé ideale holiday gift aan jezelf.

INFINITE GLOW KIT: COMPLETE COLLECTIE MICROCURRENT + HYDRATATIE

Een innovatieve behandeling van microstroom, hyaluronzuur en 14% vitamine C. In deze kit vind je alle stappen die nodig zijn voor een stralende, gehydrateerde en energieke uitstraling.

De Infinite Glow Kit bestaat uit:

ON THE GLOW KIT: MICROCURRENT + ESSENTIALS VOOR HYDRATATIE ONDERWEG

Microcurrent gecombineerd met producten op basis van hyaluronzuur en 14% vitamine C staat garant voor een innovatieve, hydraterende gezichtsbehandeling voor als je op reis bent. Met direct een glanzende, stralende en zichtbaar gerevitaliseerde huid als resultaat. Ook fijn na een lange vlucht, wanneer je huid wel wat aandacht kan gebruiken.

De On the Glow Kit bestaat uit:

KEEP GLOWING KIT: HYDRATATIE HERSTELLENDE SET

Een hydratatie en glans herstellende set die perfect aansluit op je NuFACE microstroom behandeling en de huidverzorging een extra boost geeft.

De Keep Glowing Kit bestaat uit:

 

 

Lees ook