Is dit de oppepper die Mandy nodig heeft?

04:34 - 02:44
luistertijd 04:34 - leestijd 02:44

Mandy test Kenzo Serum in a Mask White Lotus

Claims:

Shop hier online

 

Het Kenzo Serum in a Mask combineert de intensiteit van een serum met de werking van een masker. Het is een sheet mask, waarbij het masker rijkelijk gedrenkt is in een serum om de huid van werkstoffen te voorzien.

BeautyJournaal tester en fotomodel Mandy Glasbergen is erg benieuwd! Mandy: “Mijn huid kan in de winter wel wat extra vocht gebruiken, dus ik ben dan ook erg blij wanneer ik twee maskers van Kenzo ontvang om te reviewen.”

Onlangs testte stagiair Fabienne vijf verschillende sheet masks. Je leest haar review hier.

Eerst iets over de ingrediënten

In het serum zit laag moleculair Hyaluronzuur dat vocht vasthoudt en de huid hydrateert. Witte Lelie en Japanse Lelietjes van Dalen zorgen voor het juiste vochtgehalte, voeden de huid en verminderen tegelijk droogte- en verouderingsproblemen. Om vrije radicalen te bestrijden, wordt er in het Kenzo Serum in a Mask gebruik gemaakt van Witte Lotus uit Azië. Deze plant heeft een antioxidante en kalmerende werking.

Shop hier online

 

Hoe gebruik je het masker?

Het masker is goed gedrenkt in het serum, zoals je op de volgende foto kunt zien.

Ik breng het masker aan op een gereinigd en droog gezicht. Het is even uitvogelen hoe je het masker goed moet aanbrengen. Bij de mond is het masker wat krap, dus dat deel van het masker besluit ik zelf nog iets bij te knippen. Het beste resultaat krijg je namelijk wanneer het masker aansluit als een tweede huid. De werkstoffen komen dan optimaal in contact met je eigen huid en kunnen goed hun werk doen.

Het masker blijft verder goed zitten en glijdt niet van de huid. De textuur van het serum voelt zacht aan op de huid, heel fijn.

Shop hier online

 

Tijd om te relaxen!

Ik ga even heerlijk op bed liggen, mijn ogen gesloten. Even diep ademhalen, met een muziekje op waarbij ik de watervallen hoor.

Een momentje voor mezelf, 20 minuutjes. Ondertussen ruik ik de heerlijk ontspannen en zoete geur van Witte Lotus, hmm! Het masker voelt tijdens de inwerktijd wat koud aan op de huid, maar niet vervelend.

Na 20 minuten verwijder ik het masker en masseer ik het overgebleven serum in mijn huid. Mijn huid voelt daarna heerlijk zacht en goed gehydrateerd.

Shop hier online

 

Wat een heerlijk masker is dit!

Het geeft echt een oppepper aan mijn huid. Het hydrateert en maakt mijn huid zacht. Het geeft een gezonde glow op mij gezicht. Ideaal om te gebruiken voordat ik een belangrijke fotoshoot heb. Of bijvoorbeeld voordat je naar een feestje gaat.

Conclusie

Gezien de barre weersomstandigheden van de afgelopen periode en daardoor mijn drogere huid, komt dit masker erg goed van pas. Het herstelt mijn vochtpeil in de winter en mijn huid ziet er na het masker helder en fris uit. Ik straal van geluk! Of het masker ook verouderingsproblemen tegen gaat, vind ik lastig te beoordelen. Daarvoor zul je het sowieso vaker en ook regelmatig moeten gebruiken.

Aankomend weekend heb ik een lingerieshows in Parijs. Ik neem dan het tweede masker mee op reis, zodat ik er de volgende dag weer stralend tegenaan kan!

Shop hier online

 

Lees ook