Dior, NUXE, Elizabeth Arden, L’oreal, Lancome, Benefit, Clarins, Gucci, Biotherm…

07:54 - 04:44
luistertijd 07:54 - leestijd 04:44

Dé 10 favoriete beauty producten van Fabienne

In dit artikel lees je de 10 favoriete beauty producten van BeautyJournaal’s stagiaire, schoonheidsspecialiste en wenkbrauwspecialiste Fabienne. Van gezichtsmaskers tot parfum en van huidverzorging tot haarverzorging.

Huidverzorging

Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask: voor een perfect skin

Wát een fijn gezichtsmasker is dit. Zeker mijn favoriet! Het is een jelly masker dat je ‘s nachts tijdens het slapen draagt. Je kan hem de hele nacht laten zitten. Het is een ultra frisse, water-geltextuur.

Het product belooft 8 uur lang de huid te hydrateren en een frisse en mooie huid wanneer je opstaat. En dit klopt! Als ik ‘s nachts het masker op heb gehad, is mijn huid de volgende ochtend meer egaal, gehydrateerd, zacht en is mijn huidstructuur verbeterd.

Shop met korting online.

 

 

Elizabeth Arden Eight Hour Cream: droge lippen worden zachte lippen

Aangezien ik vaak last heb van droge lippen gebruik ik al jaren de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. Perfect voor droge lippen, maar ook voor droge plekjes of kleine huidirritaties. Het herstelt en beschermt de huid. Leuk weetje: je kan er zelfs je wenkbrauwen mee in vorm brengen. Kortom, een veelzijdig product dat je voor veel problemen kan gebruiken.

Shop met korting

 

Clarins Baume Lèvres Multi-Réparateur: nog meer droge lippen…

Oók al zo’n fijn product! Ik gebruik deze lipcrème nog niet heel lang, maar ben nu al een grote fan. Tijdens mijn reis naar New York afgelopen september kreeg ik een tasje met producten van Clarins en daar zat onder andere deze fijne lipcrème in.

Het is een lippenbalsem met herstelfunctie en hij is verrijkt met rozenwas en shea butter, wat ruwe lippen en scheurtjes vermindert. Ook voorziet hij de lippen van vocht, beschermt en geeft volle, verzorgde lippen. Deze mag dus zeker bij mijn favorieten!

Shop met korting

 

Make-up

Lancome Teint Miracle 010: voor de perfecte teint

Ik gebruik dit product nu bijna 2 jaar, met een tussenpauze van een half jaar omdat ik graag BB-cream wilde proberen in plaats van foundation. Tóch ben ik terug gegaan naar Lancome Teint Miracle, puur omdat het zo’n mooie foundation is. Hij is niet heel dekkend, je hebt er maar een druppeltje van nodig en hij geeft een natuurlijk effect. Ik hou zelf niet van een maskereffect en dus is dit dé perfecte foundation voor mij.

Teint Miracle is een foundation met een unieke combinatie van parelpigmenten, waardoor licht op de huid wordt gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat je straalt en er natuurlijk en fris uit ziet, zonder imperfectie. Dankzij het hoge vochtgehalte blijft de huid soepel, glad en 18 uur lang gehydrateerd. De foundation blijft perfect zitten tot 12 uur na het opbrengen.

Lancome’s Teint Miracle is een naturel make-up voor iedere huidskleur, de structuur is egaal, luchtig en perfect. Hij smelt mooi samen met mijn huid en geeft een natuurlijk effect. De meest fijne foundation voor mij!

Shop met korting

 

Benefit Hoola bronzer: bronzed without sun!

Het tropische eiland Barbados uit een doosje! Dit matterende poeder voor een zongebruind vakantiehuidje tovert in een handomdraai een natuurlijke, beschaafde bruine tint op gezicht en decolleté. Ik gebruik hem zelf dagelijks heel lichtjes voor een klein beetje kleur in mijn gezicht, maar je kan hem goed opbouwen voor bijvoorbeeld een avond make-up.

Sinds kort heeft Benefit ook de Hoola Lite in de verkoop, dezelfde bronzer maar dan in een lichtere kleur, voor blonde dames!

SHOP HIER ONLINE

 

Haar (en huid)

NUXE Huile Prodigieuze: wonderolie

Een multifunctionele, niet-vette droge olie. Voedt, verzacht en herstelt. Voor een satijnzachte huid en zijdeachtig haar. Het product is vrij van siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen. Met zijn unieke combinatie van 6 waardevolle oliën (bernagie, sint-janskruid, zoete amandel, camelia, hazelnoot, macadamia) en vitamine E, maakt dit complete en heel snel opgenomen verzorgingsproduct de huid in één gebaar zijdezacht, en het haar soepel en glanzend.

Leestip: In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over gezichtsolie.

Ikzelf gebruik het product voor mijn haar en dat werkt geweldig. Het is mijn lievelingsproduct voor het haar. Normaal ben ik niet weg van oliën, met name niet op mijn gezicht, maar dit product werkt uitstekend voor het haar. Daarom behoort deze dus ook zeker tot de top-10 favoriete producten!

Shop online met korting

 

More hair-products!

L’Oréal Série Expert A-OX Vitamino Color Shampoo

Mijn lievelingsshampoo! Omdat ik sinds kort mijn haar donkerder heb geverfd, was ik op zoek naar een goede shampoo. Deze van L’Oréal is super fijn! De shampoo reinigt je haar mild, maar wel effectief. Hierdoor beschermt het de haarvezel en maakt het het haar zachter. Dankzij UV-filters beschermt het je gekleurde haar tegen de zon en perfectioneert het de kleur en geeft het het haar een mooie glans. Kortom, Vitamino Color verdient een plekje in deze top-10!

 

L’Oréal Série Expert A-OX Vitamino Color Conditioner

Deze hoort dan natuurlijk ook in de top-10 producten! In combinatie met de shampoo is dit product heel fijn. Het geeft het haar verzorging, maakt het glad en laat het mooi glanzen.

Shop L’Loreal Serie Expert hier online

 

Geuren!

Gucci Premiere Eau de Parfum

Deze geur had ik al even, keurig in mijn kast weggezet, en nu heb ik hem weer tevoorschijn gehaald. Een heerlijke, niet te aanwezige geur. Ik ben dol op het frisse, zachtbloemige karakter ervan. Heerlijk voor overdag. Subtiel aanwezig en toch langhoudend.

Shop hier online met korting

 

Last but not least…

Biotherm Biomains handcreme

Heerlijk voor deze tijd van het jaar. Het hydrateert droge handen en trekt snel in. Daarnaast beschermt het en zorgt D-Panthenol voor sterkere nagels en zorgt voor een soepele huid.

Shop online met korting

 

Lees ook