Corrigeert, beschermt en pakt roodheid aan!

03:42 - 02:13
luistertijd 03:42 - leestijd 02:13

Nieuw van Colorescience: All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50

Wie last heeft van rosacea, couperose of een huid die snel roodheden vertoont, weet hoe lastig het is om deze roodheden camoufleren. Om nog maar niet te spreken over het aanpakken van de roodheid bij de bron. Want dat is zelfs nog lastiger natuurlijk dan je roodheden ‘verstoppen’ achter een camouflerend product. Het minerale make-up merk ColoreScience brengt daar nu verandering in met de nieuwe All Calm Clinical Redness Corrector SPF 50. Het eerste product dat niet alleen de bij rosacea, couperose en acne gebruikelijke roodheid bestrijdt, maar ook bescherming biedt tegen een cruciale veroorzaker van ontstekingen: uv-straling.

Innovatieve 3-in-1 formule

All Calm neutraliseert roodheid direct, verzacht en kalmeert de gevoelige huid en biedt SPF 50-bescherming. Bovendien draagt het gepatenteerde BioSolace™ complex bij aan blijvende vermindering van gevoeligheid en roodheid van de huid. De formule heeft een drievoudige werking:

  1. Corrigeert: Subtiele groene ondertonen neutraliseren en balanceren de roodheid.
  2. Beschermt: Chemicaliënvrije, minerale SPF 50-bescherming tegen UVA/UVB, de nr. 1 oorzaak van roodheid en rosacea.
  3. Pakt aan: Het BioSolace complex verzacht en kalmeert de huid door blijvende vermindering van gevoeligheid en bescherming tegen roodheid.

All Calm Clinical Redness Corrector is hypoallergeen, niet-comedogeen, parabeenvrij en glutenvrij.

 

BioSolace™ complex

All Calm bestaat uit een uniek en krachtig complex met de volgende werkstoffen:

 

Hoe gebruik je All Calm Clinical Redness Corrector?

  1. Wrijf 1 of 2 pompjes tussen je vingertoppen om het product te activeren.
  2. Smeer je licht bevochtigde gezicht goed met de crème in en zorg voor een gelijkmatige dekking als basis voor verdere make-up.
  3. Breng je favoriete Colorescience foundation of enhancer aan.
  4. Smeer je gezicht voor een blijvende zonbescherming om de twee uur in met Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50 van ColoreScience. Corine testte deze zonbeschermer al eens uit.

 

Dankzij de verzachtende eigenschappen is All Calm ook bij uitstek geschikt voor veilig en effectief gebruik na behandelingen.

 

Over ColoreScience

Colorescience® is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Dankzij de gezondheid bevorderende formules hebben de producten de kwaliteit van leven voor miljoenen vrouwen wereldwijd met uiteenlopende leeftijden, huidtypen en -problemen verbeterd.

De hoogwaardige cosmeticaproducten maken het mogelijk om een vlekkeloze, egale teint te bereiken en tegelijkertijd te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en omgevingsfactoren met SPF 20, 30 en 50.

Lees ook