Wat een topmerk is dit, echt....

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

Homepage ColoreScience Nieuwe Producten

Nieuwe minerale foundation en blusher van Colorescience

Het Amerikaanse minerale make-up merk Colorescience breidt haar assortiment uit met een nieuwe lijn crème-foundations, vernieuwde blushes en bronzers én een nieuwe Sunforgettable-kleur voor de donkere huid. (H)eerlijke en pure producten die veel meer doen dan alleen je teint egaliseren. We zetten ze in dit artikel voor je op een rij.

Tip: Redacteur Corine deed onlangs research naar het fenomeen minerale foundations. Lees hier haar artikel over puurheid van minerale foundations en hoe je dit zelf kunt controleren.

Colorescience Tint SoleilSunforgettable Tint du Soleil

Tint du Soleil is een crèmefoundation met een heerlijk romige textuur. Zoals de naam van dit product al doet vermoeden, is Tint du Soleil meer dan alleen een recht-toe-recht-aan foundation. Tint du Soleil heeft namelijk een drievoudige werking:

Tint du Soleil is verkrijgbaar in 3 tinten: Light, Medium en Tan. De donkere tint wordt binnenkort verwacht.

Sunforgettable Brush SPF 30 / SPF 50 voor de donkere huidtypes

De Sunforgettable Brush is – naast de kleuren Fair, Medium en Tan – vanaf nu ook verkrijgbaar in Deep, speciaal geschikt voor donkere huidtypes. Bekijk ook het volgende filmpje over deze bestseller van Colorescience dat afgelopen jaar door InStyle is uitgeroepen tot Best Beauty Buy:

Cheek Colors: Blushes en Bronzers in compactpoeder

Op verzoek van veel make-up artists – waaronder Hollands topvisagist Marc Lubach – heeft Colorescience haar Blushes en Bronzers in een nieuw jasje gestoken. 
Voorheen waren de Blushes en Bronzers alleen verkrijgbaar in een zogenaamde ‘self-dispensing brush’ (zoals ook de Sunforgettable Brush hierboven), maar vanaf nu zijn de nieuwe kleuren uit deze productlijn ook verkrijgbaar als compactpoeder.

ColoreScience Pressed Mineral CheekDe poeders bevatten aminozuren voor een gladde huid en mica voor een soft-focus effect.

Waarom nu ook in compactvorm?

Het grote voordeel van een compactpoeder is dat je meer controle hebt bij het aanbrengen, doordat je zelf je kwast kunt kiezen. Bij de self-dispensing brush is dat niet het geval… hoewel je deze natuurlijk weer wat handiger in je handtas stopt. Kortom: voor ieder wat wils.

In het volgende filmpje laat Marc Lubach zien hoe je een blush aanbrengt voor een stralende look.

 

Colorescience producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij erkende verkooplocaties. Klik hier voor een locatie bij jou in de buurt.

Lees ook