Kom maar op met kleur!

01:33 - 00:55
luistertijd 01:33 - leestijd 00:55

Instagram trend: french manicure in regenboogkleuren

Instagram is vandaag de dag een steeds grotere bron van inspiratie als het gaat om make-up trends. Daar waar je vroeger de glossy magazines doorbladerde om te kijken welke kleur lipstick of nagellak het komende seizoen ‘in’ is, swipe je tegenwoordig met één vinger op je smartphone door duizenden en duizenden Instagram afbeeldingen heen.

Vertelden we je in januari al over de Instagram trend bold lips in regenboogkleuren (artikel gemist? lees het hier nogmaals), vandaag is de french manicure aan de beurt. En niet geheel onverrassend… ook de french manicure maak je tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog. We zetten in dit artikel de mooiste trends voor je op een rij.

Klassieke french manicure met confetti

Neon French

https://www.instagram.com/p/jPu7MhK9J_/

Rood en wit

 

Ombre French

Tester en MUA Inge van de Scheur probeerde deze look al eens uit voor BeautyJournaal. In dit artikel geeft ze je stap voor stap instructies om zelf een Ombre nagellook te maken.

Wijnrood met goud

 

https://www.instagram.com/p/BK_-xOhgb8b

Meer nagelinspiratie nodig?

Bron hoofdfoto

Lees ook