Jouw kleur, maar dan met een vleug parelmoer roze of blauw.

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

Wella Professionals introduceert The COOL Collection

Wella Professionals introduceert dit najaar The COOL Collection, speciaal ontwikkeld voor subtiele tot juist complete transformaties van je haar.

Koleston Perfect, de favoriete kleurcrème voor meer dan 100.000 salons over de hele wereld, breidt daartoe uit met vier nieuwe kleurnuances, met accenten in zacht roze, violet, parelmoer en as. Voor een koele hint met delicate resultaten. Jouw kleur, maar dan cooler.

Inspiratie

Voor deze nieuwe collectie liet Wella Professionals zich inspireren door het alledaagse. Van een natuurlijk landschap, tot het hedendaagse straatbeeld. Maar ook backstage bij de fashionshows voor het najaars- en winterseizoen van 2017, waar we asblonde coupes en grijze kapsels zien bij alle leeftijden.

Parel met vleugje roze, gletsjerblond met vleug parelblauw…..

Voor de lancering van de vier nieuwe nuances werkte Wella Professionals samen met Global Top Artists Issie Churcher en Garry Gill om inspiratie op te doen. Het resulteerde in de tinten Parel (verfijnd blond met een vleugje roze), As (blond met een parelblauwe astoon), Violet (gletsjerblond met een sprankje violet) en Ceder (subtiel, met een zachte astoon). Elk met zijn eigen inspiratiebron: de as van uitgebrand vuur, het grijze wolgoed van de catwalks, het zilver van metalen meubilair, de violette nevel van een bevroren meer.

Van subtiel tot complete transformaties

Pastelkleuren hebben als voordeel dat je ze goed kunt opbouwen. Dat geeft kappers de vrijheid en flexibiliteit om iedere gewenst resultaat te bereiken: van een subtiele verandering tot een complete transformatie. De nieuwe Koleston Perfect kleurnuances bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid lichtjes de eigen kleur te verfraaien, een vleugje koel aan te brengen, of juist duidelijk zichtbare modieuze accenten. Bekijk ook het volgende filmpje:

In het lookbook op de website van Wella vind je nog veel meer haarinspiratie.

Lees ook:

Monique liet al eerder pastels in haar grijzende haar zetten, kijk maar…

 

Lees ook