Unaniem gekozen tijdens de algemene ledenvergadering gisteravond

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Jantine van ’t Klooster benoemd tot nieuwe voorzitter ANBOS

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ANBOS op 30 oktober (gisteravond) is Jantine van ’t Klooster door de leden benoemd tot nieuwe voorzitter. De selectiecommissie die was ingesteld tijdens de ALV op 6 juni 2017 en het bestuur van ANBOS hadden haar gezamenlijk en unaniem voorgedragen als kandidaat.

In Jantine van ’t Klooster krijgt ANBOS een voorzitter die zeer goed past bij het wervingsprofiel. Ze is geen onbekende in de branche. Ze is directeur-bestuurder van het Huidfonds, en naast deze functie zal zij haar taken voor de ANBOS oppakken.

Het Huidfonds richt zich als onafhankelijk fonds op het voorkomen van huidaandoeningen, betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die ‘anders’ is.
Om deze doelstellingen te behalen zamelt het fonds financiële middelen in. Van ’t Klooster werkte zeventien jaar als docent en lid van het managementteam aan de opleiding Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht en had haar eigen praktijk. Ook heeft ze een masterdiploma behaald op het gebied van innovaties en veranderingen in de zorg.

 

Bron: ANBOS

Meer ANBOS-nieuws op BeautyJournaal:

Lees ook