Charlotte laat zien dat mooi niet duur hoeft te zijn

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Charlotte Tilbury Tutorial: Beauty on a Budget

Je kent Charlotte Tilbury waarschijnlijk wel van de schitterende make-up, die sinds ruim een jaar exclusief verkrijgbaar is bij de Bijenkorf in Amsterdam. Monique was destijds bij de lancering. De verpakking zijn alleen al een lust voor het oog en je kunt er ook de meest glamorous looks mee maken. We deelden op BeautyJournaal al eerder de Be a Bombshell tutorial met je. Gemist? Klik dan hier om naar de tutorial te gaan.

Maar wist je dat je op YouTube ook hele slimme en hele handige tutorials van Charlotte kunt vinden, waarbij ze niet alleen haar eigen cosmetica gebruikt, maar ook goedkopere drogisterij alternatieven? Het heeft wel iets verfrissends. Uitgaan van je eigen kracht en daardoor niet bang zijn om andere merken (online) in het zonnetje te zetten. Daarom delen we vandaag op BeautyJournaal Charlotte’s Beauty on a Budget video-tutorial. Voor een mooie en draagbare glowing everyday look met zachte kleuren, perfect voor een sollicitatiegesprek, een kantoordagje of een zakenlunch.

Tip van Charlotte

Investeer in goede kwasten; ze zijn het geld meer dan waard. Zelfs wanneer je aan de slag gaat met budget make-up, zoals in deze tutorial, zullen goede kwasten zorgen voor een professioneel eindresultaat.

Shop de producten uit deze tutorial

Bekijk hier nog een leuke video die BeautyJournaal’s Monique maakte met Charlotte Tilbury toen ze in Nederland was:

Lees ook