Met video interview van Monique!

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Nieuw in Nederland! Charlotte Tilbury make-up

Op donderdag 7 april vierde make-up artist Charlotte Tilbury de lancering van haar award winning make-up in Nederland en de opening van een schitterende nieuwe counter bij de Bijenkorf Amsterdam. De Nederlandse beautypers was uitgenodigd om Charlotte’s wereldberoemde make-up te ervaren. Onder de gasten waren ook beroemdheden als Anna Drijver, Sanne Langelaar, Anna-Alicia Sklias en Jetteke van Lexmond. Ook Monique was van de partij en maakte een leuke video impressie van het evenement.

Charlotte Tilbury introduceert haar make-up in Nederland from Monique Lindeboom on Vimeo.

Iconische make-up looks

Charlotte arriveerde in stijl, in haar eigen Tilbury Taxi – haar versie van een traditionele Engelse taxi – en werd door twee typische London Guards over de rode loper naar binnen begeleid, waar modellen Charlotte’s tien meest iconische make-up looks showden, hierboven op de foto.

De splinternieuwe counter in Bijenkorf Amsterdam, een lust voor het oog.

“Ik ben zo blij met de lancering van mijn Make-up Revolutie in Nederland! Ik wil alle mooie vrouwen en mannen die speciaal voor mij naar de Bijenkorf in Amsterdam zijn gekomen om de launch van mijn counter te vieren heel erg bedanken,” aldus Charlotte Tilbury. Ik vind het fantastisch om al mijn rode loper geheimen en make-up tips en tricks met zoveel mogelijk vrouwen te delen. Ik wil elke vrouw de beste versie van zichzelf laten zijn.”

Wees jezelf, maar mooier!

Charlotte maakt het je wel erg gemakkelijk om de beste versie van jezelf te zijn met haar palet the 5-minute face on-the-go. Een schitterend palet voor een natuurlijke en glowing look in een handomdraai, met kleurcorrigerende pigmenten die het beste in je boven brengen. Charlotte: “Dit is absoluut mijn favoriete palet. Ik gebruik het voor modeshows en voor bruiloften. I call it a natural-looking You-but-Better instant makeup PICK ME UP!”

Charlotte Tilbury is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam en online via deze link waar je de totale collectie kunt zien en shoppen.

Tip van Monique: De lipsticks zijn geweldig! Heerlijk romig met langhoudende pigmenten. En veel mua’s zijn gecharmeerd van de Magic Cream als anti-ager maar ook als primer.

Lees ook