Sebastian Professional, Goldwell, MUXIMA, Kevin Murphy, The Wet Brush...

07:57 - 04:46
luistertijd 07:57 - leestijd 04:46

Deze maand liggen er weer enkele fijne nieuwe haarproducten in de winkels. Benieuwd? In dit artikel vertellen wij er alles over.

Sebastian Professional – Twisted

Sebastian lanceert een nieuwe productlijn, geïnspireerd op de flexibel bewegende planten in de diepe oceaan. Er zijn 6 nieuwe producten speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Vrouwen willen meer en meer hun natuurlijke krullen omarmen, als een statement van hun identiteit. Met deze collectie biedt Sebastian deze vrouwen een oplossing om hun natuurlijke schoonheid te accentueren. Sebastian zegt het geheim te hebben ontdekt voor langdurige hydratatie, veerkracht en elastische flexibiliteit en dit te hebben toegepast in een nieuwe technologie voor krullend haar; het zogenaamde Flexi-Alg Complex. Met de unieke combinatie van carrageenan-extract uit roodalg, elastisch polymeer, panthenol (provitamine B5) en glycerine als hydraterend ingrediënt, verrijkt de Twisted lijn het haar met dezelfde elasticiteit als die van onderwaterplanten.

Benieuwd naar welke producten er allemaal in de collectie zitten? Een curl shampoo die elke haar voorziet van elasticiteit voor meer styling gemak, een curl conditioner die het vocht insluit en een boost aan de veerkracht geeft voor flexibele krullen, een curl mask die het haar voedt, versterkt en beschermd, een curl cream die droogheid tegengaat voor heerlijk aanvoelende krullen, een styling foam die veerkrachtige krullen creëert en tot slot een styling spray die te gebruiken is als finishing touch voor een directe ‘lift’ van je krullen.

SHOP HIER ONLINE

 

Goldwell – Kerasilk Control

Goldwell komt met een uitbreiding van de bestaande Kerasilk Control lijn. Twee nieuwe producten voor thuis verlengen de beleving en het resultaat van de salonbehandeling en maken zo het aanbod compleet. Goldwells betrouwbare Kerasilk Control Keratin Salon Treatment biedt een langdurige verandering naar glad en zacht haar voor wel 3 tot 5 maanden lang. Met een behandeltijd van 2,5 á 3 uur krijg je als resultaat een prachtige coupe die onder controle en pluisvrij is en daarnaast het gewenste volume heeft. Een ideale behandeling van pluizend en onhandelbaar haar! En nu kan je dus ook de behandeling thuis voortzetten met de De-Frizz Primer en de Humidity Barrier Spray.

De De-Frizz Primer maakt stylen met de föhn makkelijker en verlengt het gladmakende effect van de salonbehandeling. De Humidity Barrier Spray beschermt het gestylede haar tegen hoge luchtvochtigheid, voorkomt pluis en geeft een glanzende, gewichtloze finish.

SHOP HIER ONLINE

 

MUXIMA – Caviar System voor Afro haar

MUXIMA is gemaakt uit liefde voor natuurlijk, krullend en Afro/textured haar. Het type haar dat altijd extra aandacht en verzorging nodig heeft. Het merk ontwikkelde het MUXIMA Caviar System, bestaande uit 5 producten. Geformuleerd uit een combinatie van de beste bio-ingrediënten ter wereld, zoals kaviaar en goud, in de hoogste concentratie mogelijk.

De Hydrating Hair Wash is een hydraterend product voor het wassen van Afro haar. Orchidee-extract in de formule voorkomt haaruitval en maakt het haar steviger en krachtiger. De Aminozuren en Argan olie herstellen en hydrateren de haarvezels. Je laat de Hair Wash 5 minuten intrekken voordat je hem uitspoelt. De Reconstructing Conditioning Masque is een intensief behandelend masker dat tot in de diepte van de haarvaten verzorgt en herstelt. Met ingrediënten als kaviaar, vitamine A en D en Omega 3 wordt de vitaliteit van het haar hersteld en behouden. Ook bevat het masker een UV-beschermfilter. Dit masker laat je 30 minuten intrekken in een handdoek en spoel je vervolgens met koud water uit.

De Curl Defining Conditioner is een hydraterende conditioner die het haar de verzorging en voeding geeft dat het nodig heeft. De conditioner bestaande uit Sheaboter en amandelolie vormen de perfecte basis voor het stijlen/krullen van het haar en versterken de flexibiliteit en dichtheid van de haarvezels. De Curl Activating Fluid is een melkachtige vloeistof die krullen definieert voor een soepel resultaat. De ingrediënten zoals Sheaboter, Keratine en Jojoba olie bevorderen de glans van het haar en zorgen voor een mooie bos krullen. Je warmt de fluid op in de palm van je hand en verspreidt het gelijkmatig door het haar voor het beste resultaat.

Tot slot is er nog de Protective Finishing Oil. Dit is een rijk olieserum die het haar voedt terwijl het tegelijkertijd wilde krullen temt. De olie bestaat uit Argan olie, Kaviaar en 24 karaats goud en brengt daarmee balans in het vochtgehalte en verbetert de gladheid van het haar. Het goud in de olie verlengt het resultaat, waardoor het verschil de hele dag merkbaar is. Daarnaast is de rijke olie ook te gebruiken voor de huid met een gladde en stralende huid als resultaat.

SHOP HIER ONLINE

 

Kevin Murphy – Bedroom Hair

Kevin Murphy introduceert Bedroom Hair, een flexibele textuurspray voor een gecontroleerde out-of-bed look. Haar dat eruit ziet alsof je net een dutje hebt gedaan, is sexy met precies het juiste volume en textuur. Deze spray creëert ‘perfect imperfect’ haar zonder pluizige of slordige lokken. Bedroom Hair laat het haar beweeglijk, geeft volume aan de aanzet en zorgt voor textuur en separatie inn de lengtes en punten.

De spray bevat 4 natuurlijke ingrediënten die het haar zacht en handelbaar maken. Het Camellia Leaf Extract is rijk aan antioxidanten die de conditie van het haar versterken en het meer elasticiteit geven. Sunflower Seed Extract biedt bescherming en essentiële voedingsstoffen die voor gezond en krachtig haar zorgen. Ginger Root Extract maakt het haar sterk en de natuurlijke Glycerine in het product beschermt het haar tegen vochtverlies. Bedroom Hair is een haarspray om het haar te finishen en is geschikt voor alle haartypes en texturen.

SHOP HIER ONLINE

 

The Wet Brush

Voor iedereen wel een bekend probleem… een natte bos haar vol klitten waar geen borstel of kam tegen op kan. The Wet Brush ontwikkelde daarom een collectie unieke en professionele haarborstels, waarmee dit probleem opgelost wordt. De haarborstels lijken op een gewone borstel, maar schijn bedriegt. Naast de vrolijke en opvallende patronen zijn ze namelijk ingezet met zogenaamde IntelliFlex borstelharen. Deze gepatenteerde borstelharen zijn uitermate dun, sterk en flexibel tijdens het kammen. Wat resulteert in bescherming voor het haar, een betere doorbloeding van de hoofdhuid en een borstel die met minimale inspanning door je haar, knopen en klitten glijdt.

De uiteinden van de IntelliFlex borstelharen bevatten SoftTips Polymeer waardoor klitten en knopen makkelijk te verwijderen zijn, zonder dat het haar breekt of beschadigd wordt. Daarnaast voorkomt het dagelijks borstelen met een borstel van The Wet Brush klitten vanaf het begin en voorkom je hiermee onhandelbaar haar. The Wet Brush is zowel op nat als droog haar te gebruiken en ook geschikt voor extensions, pruiken en kroeshaar. Onze tester Dian heeft al een borstel van The Wet Brush mogen proberen en is zwaar onder de indruk van het feit dat deze borstel zo makkelijk door haar dikke haar heen glijdt, zelfs op nat haar!

Je shopt The Wet Brush hier online

Lees ook