Alpha-H Beschadigd of droog haar Brands we love Gezicht Gezicht Haar Haar Lichaam Lichaam Lichaam en zon Zon Zon Special

Nieuw van Alpha-H: Protection Plus Hair & Body Oil SPF 50+

Alpha-H
Geschreven door Alpha-H

Zon+body+haar+10% BJ shopkorting!

Nieuw van Alpha-H: Protection Plus Hair & Body Oil SPF 50+ en shop tot en met 29 juni met 10% korting via BeautyJournaal.

De Universiteit van Queensland stelde onlangs vast dat er bij volwassenen die dagelijks zonbescherming factor 50 gebruikten, na 4.5 jaar geen toename in huidveroudering kon worden gemeten. Dit bewijst dat SPF50 dé ultieme anti-rimpel essential is. Maar helaas kampt zonbescherming nog steeds onterecht met het stigma dat het moeilijk smeerbaar is en een wit, vet waasje en typische geur achterlaat. Een onterecht vooroordeel waar Alpha-H graag mee afrekent. Als enige Australische cosmeceutical merk werkt Alpha-H nauw samen met de Universiteit van Queensland bij de ontwikkeling van de SPF producten. In een land als Australië met de hoogste zonkracht ter wereld kan Alpha-H het zich simpelweg niet permitteren om producten te maken die niet prettig zijn in gebruik.

Therapeutic sunscreen

Alle Alpha-H producten met zonbeschermingsfactor 50 of hoger zijn goedgekeurd door de TGA (= Therapeutic Goods Administration) in Australië en worden door deze (zeer strenge!) organisatie aangemerkt als ‘therapeutic sunscreen’ in plaats van ‘cosmetic sunscreen’. Wil een zich product zich kwalificeren als ‘therapeutic sunscreen’ moet het te allen tijde en zonder uitzondering voor 100% voldoen aan de voorwaarden die de TGA hieraan verbindt. Bovendien mag er geen enkele claim over het product gemaakt worden die niet waargemaakt, getoetst én bewezen kan worden. En als het op vereisten en regels van zonbescherming aankomt, zijn de voorwaarden die de TGA hanteert de strengste ter wereld.

Alpha-H lanceert deze zomer een innovatief 3-in-1 product

Zonbescherming, lichaamsverzorging en haarverzorging in één! Deze multifunctionele spray beschermt lichaam en haar niet alleen tegen de schadelijke gevolgen van UVA- en UVB-straling, maar ook tegen de uitdrogende effecten van zon, zout water en chloor.

Tegelijkertijd voorzien onder meer vitamine E, gemberwortel extract en arganolie huid en haar van volwaardige voeding, verzorging en een flinke dosis hydratatie. Hierdoor is een aparte leave-in conditioner of haarolie voor je haar en een aparte body oil of lotion voor je lichaam niet meer nodig.

Shop online met korting

 

Lichtgewicht olie

De lichtgewicht olie is een zogeheten ‘droge’ olie, wat betekent dat het snel en volledig intrekt en geen vettig laagje achterlaat. De olie is bovendien volledig kleurloos, dus je hebt ook geen last van het witte waasje dat veel zonbeschermingsproducten op de huid achterlaten. In plaats daarvan blijft er een satijnzachte finish achter, die bovendien goddelijk ruikt. Geen synthetische zonnebrandgeur; maar een heerlijke warme, bijna zwoele, zomergeur met een vleugje argan en gember van de actieve ingrediënten.

Water en zweet proof

Tot maximaal 4 uur. Ook ideaal voor het voorkomen van zonverbranding op de schedel.

De nieuwe Alpha-H Protection Plus Hair & Body Oil SPF 50+ is geschikt voor alle huid- en haartypen, ook voor de gevoelige huid (en hoofdhuid):

  • Voedt, verzorgt, hydrateert en verzacht huid en haar. Bovendien kalmeert het de (hoofd)huid.
  • Beschermt huid en haar tegen UV en uitdroging door zon, chloor en zout water.
  • Helpt huidveroudering en pigmentatie voorkomen.
  • Ontstekingsremmend, anti-roodheid en antioxidant. Geschikt voor mensen met een ontstekingsgevoelige huid.
  • Ideaal voor 
mensen met geen of weinig haar, ter bescherming van de hoofdhuid.
Shop online met korting

 

Actieve ingrediënten

UVA/UBV filters: een mix van breedspectrum UVA/UVB filters voor optimale zon bescherming tot max. 4 uur

Vitamine E: een krachtig antioxidant, sterkt hydraterend, ontstekingsremmend en helpt de huid helen. Geeft het huideigen immuunsysteem een boost, waardoor de cellen beter in staat zijn zichzelf te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

Arganolie: rijk aan vitamines, mineralen, lipiden en antioxidanten. Arganolie bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die helpen de weerstand, glans en zachtheid van de huid te behouden. De hoge concentraties oleïne zuren en vitamine E maken arganolie zeer geschikt als moisturizer en bieden bescherming tegen vrije radicalen. Bovendien helpt het de vochtdoorlaatbaarheid van de huid te verhogen en bevat het 
bouwstoffen die de huid nodig heeft voor het produceren van nieuwe celmembranen.

Gemberwortel extract: krachtige antioxidant en anti-inflammatoire ontstekingsremmende eigenschappen, de vele polyfenolische verbindingen helpen de cellen beschermen tegen door UV veroorzaakte ontstekingsreacties en oxidatieve schade. Daarnaast heeft het een kalmerende en verzachtende werking, is het zuiverend, pijnstillend, antiseptisch en ontgiftend. Gember is tevens een uitstekende bron van magnesium, mangaan, kalium, koper en vitamine B6, essentiële mineralen voor de huid, maar ook voor het haar. Gember staat ook bekend om het helpen bij het herstellen van beschadigd haar en gespleten haarpunten. Gember is ook een goed middel om de hoofdhuid / haarwortels te stimuleren en zo gezonder en sterker haar te krijgen. De wortels van de gember bevatten vetzuren die zeer geschikt zijn 
voor dun haar.

Shop online met korting

 

 

Gebruik

Houd de spray 20 cm van huid en/of haar en spray ruim en gelijkmatig. Elke 4 uur herhalen, en herhalen na zwemmen, sporten of overmatig zweten.

Nog meer zonbescherming voor sun lovers

Ben jij dol op de zonbescherming van Alpha-H? Dan is de speciale Sun-Set iets voor jou. Deze set bestaat uit een handig toilettasje met daarin de volgende Alpha-H SPF bestseller:

  • Absolute Eye Cream SPF15: Boordevol peptiden, antioxidanten en UV-filters om de gevoelige huid rondom de ogen te beschermen en verstevigen. De speciale applicator verkoelt en verfrist de huid, terwijl hij zwellingen en donkere kringen vermindert. Gerti testte dit product al eens voor je uit.
  • Daily Essential Moisturiser SPF 50+: Een lichtgewicht 3-in-1 moisturizer met antioxidanten, Vitamine E en aloe vera die vroegtijdige huidveroudering door de zon tegengaat.
  • Protection Plus Daily SPF 50+: Een uitstekende zonbeschermer die tegelijkertijd je huid hydrateert middels granaatappel en Enzogenol.
  • Protection Plus Hand Cream SPF 50+: Deze handcrème is rijk aan antioxidanten en beschermt je handen tegelijkertijd tegen de zon. Maakt je handen fluweelzacht! En ook dit product testte Gerti uit.
  • Absolute Lip Perfector: Deze voedende lippenbalsem met pepermunt voorkomt dat je lippen uitdrogen en minimaliseert fijne liplijntjes. Je lippen zien er glanzend en vol uit. Het UV-filter in dit product beschermt je lippen bovendien tegen de schadelijke effecten van de zon.
Shop de Sun-Set Kit hier

 

*** Leuke zomeractie van Alpha-H ***

Om de zomer te vieren, ontvang je van Alpha-H 10% korting bij aanschaf van de nieuwe Alpha-H Protection Plus Hair & Body Oil SPF 50+

Deze korting is al verwerkt in de totaalprijs (geen code nodig) en geldig tot donderdag 29 juni aanstaande.

Shop online met korting

 

Alpha-H Logo Banner

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Meer weten over Alpha-H?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Alpha-H

Alpha-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning, cosmeceutical (salon)merk uit Australië. Ontwikkeld voor iedereen die – ongeacht leeftijd, huidtype of budget – huidverbetering nastreeft.
De producten bevatten hoog werkzame doses glycolzuur, antioxidanten, peptiden, vitaminen en botanische extracten in combinatie met een (waar nodig) lage pH waarde. Voor zichtbaar resultaat, op de korte en de lange termijn. Lees meer op www.alpha-h.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.