Alles over haar liefde voor de 6% Pure Retinol Peeling

03:53 - 02:19
luistertijd 03:53 - leestijd 02:19

Niet alleen BeautyJournaal’s uitgever en journalist Monique is dol op PCA Skin, ook bureaucoordinator Corine is fan. En wat denk je? We zijn niet de enigen! Een van Hollands mooiste vrouwen, model Irene van der Laar, gebruikt het al langere tijd, en is verknocht. Lees waarom…..

Wat betekent huidverzorging voor je in je dagelijkse leven?

Huidverzorging hoort voor mij bij het goede zorgen voor je lichaam. De huid is het grootste orgaan waar je met liefde mee om moet gaan. Voor mij is huidverzorging onmisbaar en net als dat tandenpoetsen en schone kleding ook de normaalste zaak van de wereld is.

Waar komt deze liefde voor je huid vandaan? Heb je dit vanuit huis meegekregen of is het gewoon interesse?

Toen ik op mijn 17e model werd, verwachtte men gewoon dat ik een mooie huid had, en zou houden. In de modellenwereld maak je soms lange dagen. Het is geen negen tot vijf werk. Ook wordt er veel make-up gebruikt. Ik leerde al vroeg dat je huid reinigen heel essentieel is om haar mooi te houden. In die tijd, en dan praat ik over de vroege jaren tachtig, was bruin worden een schoonheidsideaal. Maar ik wist toen al dat het niet goed was, ik ben ook altijd heel zuinig met die zon om gesprongen. Ik heb ook erg weinig zonschade op mijn huid nu, daar ben ik blij om.

Hoe ben je met PCA Skin in aanraking gekomen?

Dankzij schoonheidsspecialiste Lindsay bij KNAP Institute. Ik kom daar al een tijdje voor mijn behandelingen en ga blind af op haar expertise. Zij vertelde me dat ik waanzinnig resultaat kon boeken met PCA skin. Ik merkte na de eerste behandeling al dat er iets in mijn huid gebeurde. Nu zijn we 4 behandelingen verder en merk ik dat mijn huid voller en steviger is.

De 6% Retinol Peel is geweldig!

Allereerst vindt ik het niet erg om ouder te worden. Ik ben 48 jaar en een rimpeltje hier en daar vind ik niet storend. Ik vindt het wel prettig om te voelen dat een behandeling iets doet. Ik hecht veel waarde aan het resultaat: ik heb altijd een gladde en gezonde huid gehad en wil dit graag behouden. Hiervoor heb ik diverse behandelingen ondergaan, maar moet toegeven dat de 6% Retinol Peel van PCA skin mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Strakkere kaaklijn

Zowel Lindsay als ik hebben duidelijk gemerkt dat mijn kaaklijn veel strakker is geworden. Volgens Lindsay is het collageengehalte in mijn huid verbetert. Mijn huid is in algeheel jonger en voller.

Wat gebruik je thuis aan producten?

Ik reinig ’s ochtends en ’s avonds mijn huid met Facial Wash onder de douche. Overdag meng ik de C&E Strength met de Protecting Hydrator SPF 30. Ik herhaal dit gedurende de dag, vooral als ik een shoot buiten heb de zonbescherming.

’s Avonds gebruik ik na het reinigen het Hydrating Serum met collagen hydrator erover. Tweemaal per week gebruik ik het Intensive Brightening Therapy, het speciale retinolproduct dat de resultaten van de behandelingen verbetert. Mijn volgende stap is de bijzondere oogcrème tegen lijntjes maar ook tegen vochtwallen, die ga ik nu voor het eerst gebruiken.

Waarom adviseer je PCA skin aan andere mensen?

Ik vindt dat het product en de behandelingen goed resultaat geven. De producten zijn huidvriendelijk en bevatten geen schadelijke stoffen zoals parabenen. Ik heb het gevoel alsof ik nu weer een nieuwe huid heb gekregen en dat is een heerlijk gevoel!

Lees ook