La Mer, Urban Decay, Chloé, MAC, Garnier, Issey Miyake,

07:18 - 04:22
luistertijd 07:18 - leestijd 04:22

BeautyJournaal testpanel favorieten april 2017

Hoewel de maand april niet de geschiedenisboeken ingaat als de warmste maand ooit (eind april stonden we in alle vroegte zelfs nog autoruiten de krabben…), hadden we toch ook een paar mooie dagen. En dat zie je meteen terug in de BeautyJournaal testpanel favorieten.

Esther: Chloé Signature Eau de Parfum

Wat een prachtig weekend hadden we halverwege april. Zonnige temperaturen en dus meteen het zomergevoel! Daar hoorde uiteraard zomerse kleding bij, maar ik pas dan ook altijd mijn geur daarop aan. In de wintermaanden gebruik ik altijd wat zwaardere en kruidigere geuren, maar in de zomer wat lichtere varianten.

Al jarenlang is Chloé Signature Eau de Parfum mijn zomerse geurfavoriet. Ik heb er ook de deodorant en de bodylotion van, zodat heel de dag de heerlijke geur om me heen blijft hangen. Het is absoluut geen zware geur, ik vind hem zelf erg vrouwelijk en klassiek.

Wanneer ik dit artikeltje schrijf, is het helaas nog maar 9 graden buiten en voor volgende week wordt zelfs weer vorst opgegeven. Desalniettemin heb ik deze maand al een paar dagen van Chloé kunnen genieten en hopelijk volgen er snel meer dagen.

BESTE SHOPDEAL

 

Danielle: Urban Decay Naked Palette 2

Het moest er een keer van komen. Ik ben weg van mijn Urban Decay Naked Palette nummer 1. Deze maand besloot ik ook nummer 2 aan te schaffen. Jeejj… ik heb hem!
Weer een prachtig palette met 12 naturel kleuren. Hij is zowel gevuld met glimmende kleuren als met matte kleuren. In het palette zit veel variatie in kleuren. Hij begint met een basic highlighter, dan krijg je wat neutrale kleuren, vervolgens wat warme en koele kleuren, om te eindigen met paars en zwart. Met dit palette kan je weer oneindig veel verschillende looks maken. Wat ik fijn vind, is dat hij wat meer koele kleuren heeft. Koele kleuren staan mij beter.

Ook zit er een kwast bij, eentje met twee verschillende uiteindes. Deze is super fijn in gebruik. De ene kant is een blending brush en de andere kant een oogschaduwkwast. Meer heb je niet nodig. Volgende maand dan maar het volgende palette van Urban Decay aanschaffen. 😉

BESTE SHOPDEAL

 

Su: Issey Miyake L’Eau d’Issey Florale

Deze maand werd ik blij verrast door een heerlijk geurtje. Ik ben op parfum/eau toilette gebied heel erg loyaal naar één merk. Maar bij aankoop van een cadeaubon kreeg ik van de verkoopster van Ici Paris een proefje mee van L’EAU D’ISSEY FLORALE van Issey Miyake. Normaal krijg je een geurproefje mee in een kleine flacon, een mini verstuivertje. Maar dit geurproefje zit verpakt in fles met rol. De geur nevel je niet op je huid, maar rol je!

Het is een heerlijk frisse en bloemige geur. Het is perfect voor dagelijks gebruik. Het valt niet zwaar, maar blijft wel heel de dag zitten. Mijn geurzintuigen worden hier heel vrolijk van. Deze heerlijke geur ga ik zeker in mijn collectie opnemen. Binnenkort terug naar Ici Paris voor een full size.

BESTE SHOPDEAL

 

Marjolein: MAC Large Angled Contour Brush

Mijn beautyfavoriet van deze maand is het MAC penseel nr. 168. De naam van dit penseel is Large Angled Contour. Je kan de mooiste en duurste make-up gebruiken, maar de juiste penseel gebruiken is ook erg belangrijk; want met de juiste materialen bereik je het mooiste resultaat. Vergelijk het eens met een schilder… Wanneer hij de beste verf heeft gekocht, maar penselen die verharen of niet van goede kwaliteit zijn, heeft dat invloed op hoe het schilderij eruit ziet.

Dit penseel van MAC heb ik al jaren en gebruik ik nog steeds elke dag met liefde om blush aan te brengen. Het penseel is heerlijk zacht, een beetje hoekig van vorm en ook heerlijk vol. Het penseel is met de hand gemaakt van natuurlijke haren. Doordat het penseel witte haren heeft, ziet het er jammer genoeg na 1x gebruiken niet meer zo wit en nieuw uit. Het is wel belangrijk om je penseel goed schoon te maken na gebruik. Zelf gebruik ik daarvoor de penselenzeep van Leco. Wanneer je hem elke dag goed reinigt, kan dit penseel levenslang mee.

BESTE SHOPDEAL

 

Monique: La Mer Crème de la Mer

Oh dear, hoe bestaat het! Een crème die al bijna 20 jaar in Nederland te koop is en ooit een mysterie was: Creme de la Mer! Die pasteuze witte creme die je moet verwarmen tussen je vingers om de actieve stoffen vrij te krijgen en gebaseerd is op de hydraterende kracht van algen. Maar echt, het is mijn immer grote vriendin in tijden van nood. Als mijn huid de nodige peelings heeft gehad, een ietwat uitgedroogde huidbarrière heeft en protesteert tegen foundation die normaal een smooth effect geeft maar nu niet wil…

Creme de la Mer heb ik altijd bij de hand, voor het geval dat, omdat ze me echt nooit in de steek laat. Balmy, licht vettig en gegarandeerd een daglang excellente bescherming en ter voorkoming van meer vochtverlies. Ook als ik veel buiten ben. Moet dat nou, zo’n kostbare creme? Ja! Natuurlijk ben ik een verwend meisje, maar ik weet ook wat er te koop is in de wereld, wat werkt en wat niet werkt. Dit is nou zo’n luxe cadeau aan jezelf. Moet je soms gewoon doen. Vooral als je toch al investeert in goede behandelingen om veroudering ‘at bay’ te houden. Nothing beats Creme de la Mer…..zoals ik ook blijf vertrouwen op Nespresso cupjes in plaats van supermarkt kopieën, en na een tijdje goedkope viscose gedragen te hebben, weer verlang naar echte zijde. Nuance verschillen.

BESTE SHOPDEAL

 

Corine: Garnier Sensitive Advanced Protecting Hydrating Face Mist SPF 50

Esther zei het al… in april hadden we ein-de-lijk het eerste mooie weekend te pakken. Weertechnisch dan. En ondanks dat het misschien nog geen volop zomer is geweest, was zonbescherming toch een must. Om het gebruik van zonbescherming nog eenvoudiger te maken heeft Garnier Ambre Solaire een on-the-go dagelijkse zonbescherming gelanceerd: Sensitive Advanced Protecting Hydrating Face Mist SPF 50. Deze spray beschermt niet alleen tegen schadelijke UV-A en UV-B stralen, maar ook tegen de effecten van luchtvervuiling en hydrateert de huid.

En wat vooral handig is… je kunt deze nieuwe zonbescherming zo over je make-up heen sprayen. De nieuwste trend uit Korea. De lichte en transparante nevel trekt snel in je huid en laat geen vettig laagje achter. De kleine spray van 75 ml past zo in je handtas, om overal mee naartoe te nemen. Voortaan geen last meer van geruïneerde foundation of uitgelopen mascara, wanneer je er zonbescherming over aanbrengt!

BESTE SHOPDEAL

 

Lees ook