Lange houdbaarheid, mooi dewy effect, fijne substanties

05:42 - 03:25
luistertijd 05:42 - leestijd 03:25

Babor Age ID

Babor heeft een prachtige nieuwe make-up lijn uitgebracht onder de naam Age ID, en ik heb hem getest. I sincerely love it!

Age ID producten babor

Babor noemt het make-up met viervoudige anti-aging werking. In de (vloeibare) producten zitten bijvoorbeeld polysachariden die een  zacht filmpje op de huid leggen en meteen een kleine optische lift geven. Er wordt gebruik gemaakt van Lumicol, een werkstof uit een micro-alg, en van glow-pigmenten die een mooi glansje geven. Verder zijn er een flavonoïde en vitaminen zoals E en C aan toegevoegd om de huid te beschermen, en een extract uit glidkruid, bedoelt om het huidrelief gladder te maken en de huidelasticiteit op peil te houden.

Shop Babor hier online

 

serum foundationFoundation

Mijn favoriete foundation is het AGE ID Serum Foundation, waarin al die bovengenoemde stofjes zitten. Hij wordt ultralicht en verzorgend genoemd en dat is hij ook. Waterig dun, je druppelt het zo uit  de pipet op je vingers om daarna mooi te verdelen over je huid. Maar je kunt natuurlijk ook het bijgeleverde sponsje ervoor gebruiken. Even goed schudden voor gebruik. De dekking prachtig en dewy, geen pancake effect. Er zit een fraaie subtiele glans in. je huid ziet er echt onmiddellijk stralend uit. Zalig.

Shop Babor hier online

 

Camouflage creamcamouflage cream

Om de kringen te verdoezelen gebruik ik de Camouflage Cream en ook dat is een topper. Een heel dun laagje geeft al optimale dekking, dus spaarzaam gebruiken. Het kan gefixeerd worden met een fixatieproeder van Babor en is daardoor ook geschikt voor bruidsmake-up, want water- en zweetproef. Hij is wat droog, dus breng eventueel wat creme eronder aan. Ik doe mijn foundation er nog subtiel overheen, een en ander versmelt mooi met elkaar. Het is een klein potje, en daar ga je zeer lang mee doen. Toppertje.

Shop Babor hier online

 

FullSizeRender-8

Soft glow met serum foundation en cushion blush

cushion blushCushion blush

Over mijn foundation heen brengt ik al deppend de Cushion Blush aan. De kleur ziet er intens uit, maar is heel transparant en toch getint op mijn wangen. Het geeft een prachtig dewy effect en versterkt de lichte, gezonde glow op mijn huid. Ik houd hier erg van. Het kussentje zuigt wat vloeistof op en zoals gezegd kun je er makkelijk mee deppen. Kleur Rose.

Shop Babor hier online

 

Mineral powder foundationmineral powder foundation

Als ik even wat minder zin in glow heb, poeder ik mijn look af met de Mineral Powder Foundation. Dit poeder kun je ook in plaats van de foundation gebruiken. Het geeft een zijdeachtige effect aan de huid en laat zich makkelijk verdelen. Er zit geen parfum in, en alleen minerale kleurdeeltjes.

FullSizeRender-7

Gezicht licht afgepoederd met de Mineral foundation powder

skin glow illuminatorLuminous skin concealer

Als je nog wat licht-accenten aan je gezicht wilt geven, is de Luminous Skin Concealer een fijn product. Ik breng het dan heel subtiel onder de rand van de oogkas aan, boven het jukbeen, om daar een stralend accent te maken. Ook dit product is heel zuinig in gebruik. Mooi transparant. Ondanks de kleur zie je weinig pigment, maar wel mooie lichtreflectie.

Shop Babor hier online

 

Lip & eye primereye lip primer

De Lip & Eye Primer is een creme met een zeer lichte huidtint die zich heel makkelijk over het ooglid en de lip laat verdelen. Hij dekt de kleur van de huid volledig af, dus schrik niet, maar dit geeft een prachtig canvas om de werkelijke kleur van je oogschaduw en je lipstick krachtig naar voren te brengen. Mooi effect. Je hebt maar weinig nodig, dus lekker zuinig in gebruik. Het laat geen droog gevoel na op de lippen, ook bij het aanbrengen van een heel lichte oogschaduwtint werkt dit erg goed.

Shop Babor hier online

 

IMG_8787

Schermafbeelding 2016-09-02 om 11.03.40Lipstick

Glossy Lip Colour is een heerlijk lipstick met een romig huidgevoel, en een goede houdbaarheid, zeker als je zo’n nude tint gebruikt, en daaronder je primer doet. Mooie glans en licht transparant. Favoriet, kan niet anders zeggen, zou alle kleuren wel uit willen proberen. Nude 07.

Shop Babor hier online

 

 

Lees ook