Dr. Jetske Ultee, RMS, Clinique, Revitalash, Marc Jacobs, Ahava, Apotheek&Beauty, Foreo…

11:19 - 06:47
luistertijd 11:19 - leestijd 06:47

BeautyJournaal testpanel favorieten maart 2017

De testpanel favorieten… ze zijn er weer. In dit artikel lees je alles over de favoriete producten van de testers van afgelopen maand.

Su: Ahava Deadsea Water Prickly Pear & Moringa Handcrème

Droge en trekkerige handen… het is wel één van mijn grootste irritaties in de winter en het vroege voorjaar. Met mijn beroep als schoonheidsspecialist, extra vaak handen wassen en contact met water, maakt dat het er helaas niet beter op. Om mijn handen goed te verzorgen en te voorkomen dat ik kloven krijg, gebruik ik dagelijks een handcrème. De Ahava Deadsea Water Handcrème is vrij van parabenen, minerale oliën, dierlijke ingrediënten en bevat tot 99% natuurlijke bestandsdelen. Door de basis van dode zee zout verzorgt het mijn handen net een beetje meer dan een normale handcreme. Ahava Deadsea Handcrème trekt snel in, is niet vettig en herstelt de droge huid van mijn handen. Daarnaast worden mijn zintuigen heerlijk geprikkeld door de geur van vijgencactus en moringa. Een echte lifesaver voor mijn droge handen.

SHOP HIER ONLINE

 

Gerti: Foreo reinigingsapparaat

De Foreo is in mijn ogen het beste sonische reinigingsapparaat. Ik heb ook de Clarisonic geprobeerd, maar daar werd mijn huid wat droger van. Vaak bleef de Clarisonic dan ook ongebruikt liggen. Dat is met de Foreo absoluut niet het geval. Mijn huid voelt na de reiniging zacht en schoon. Foreo heeft geen haren, maar siliconen nopjes. Hierdoor wordt vuil en overtollig vet losgetrild. Geen draaiende schurende beweging!

De siliconen maken de Foreo ook veel hygiënischer. Bij de Clarisonic was ik toch bang voor schimmels en bacteriën, omdat het even duurt voor de borstel droog is. De Foreo dep je voorzichtig droog. De batterij gaat extreem lang mee. Ik heb hem nu een half jaar en gebruik hem twee keer per week en heb de batterij nog niet op hoeven laden. Ik gebruik de Foreo Luna Pro, deze is alleen bij schoonheidsspecialistes te koop. Verschillende variaties van de Luna 2 zijn wel gewoon bij Douglas te koop. Er is zelfs een leuke mini versie voor op reis!

SHOP HIER ONLINE

Leestip: Schoonheidsspecialiste Simone testte de Foreo al eens voor BeautyJournaal. Bekijk hier haar review met instructiefilmpje.

 

Sabine: Apotheek&Huid (… en stiekem ook een beetje Joost Roth)

Recentelijk ben ik op wintersport geweest, waar ik de apotheker en bedenker van Apotheek&Beauty, Joost Roth tegen het lijf liep. Apotheek&Beauty is een van de ‘shops we love‘ op BeautyJournaal, zoals je ongetwijfeld weet. Grappig genoeg waren we elkaar nog niet eerder tegen gekomen via BeautyJournaal, maar raakten we in een wintersportdorpje aan de praat over beauty, schoonheid en de visie achter BeautyJournaal en Apotheek&Beauty. Inspirerend om te horen hoe deze jonge apotheker gekozen heeft voor het ondernemen rondom beauty. Als apotheker weet je alles over werkzame stoffen en weet je de weg naar artsen en behandelingen. Een prachtcombinatie als je het mij vraagt.

Bij de nieuwe webshop Apotheek&Huid kun je terecht voor cosmeceuticals en andere fijne huidverzorgende merken, zoals Medik8 (love it!), Dr. G, Gladskin en Susan Posnick. Apotheek&Beauty in Monster is de ontmoetingsplek voor een cosmetisch arts en huid therapieën om tot een weldoordacht en effectief behandelplan voor jouw huidprobleem te komen. Advies, behandelplan en producten onder één dak, door echte experts. Deze holistische aanpak in beauty staat zeer dicht bij het gedachtegoed van BeautyJournaal en dat van mijzelf. En daarom mijn favoriet van deze maand.

GA HIER LEKKER ONLINE SHOPPEN BIJ APOTHEEK & HUID

 

Simone: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette

Laatst perste ik het laatste restje eau de toilette uit de fles en dat deed mij direct weer rennen naar de winkel voor een nieuw exemplaar. Omdat ik simpelweg niet meer zonder kan: Daisy Eau So Fresh.

Deze geur is echt perfect voor het voorjaar! De heldere, bloemige en fruitige geur zorgt ervoor dat je al helemaal zin in de lente krijgt. Bij de eerste zonnestralen krijg je er gewoon heerlijk veel energie van. De geur bevat frisse frambozen, wilde rozen en een diepwarme geurnoot van pruimen.

En de fles is adembenemend mooi met een heuse dop met bloemen. Heerlijk voor een mooie lentedag en een uitstekende geur om lekker mee naar je werk te gaan!

SHOP HIER ONLINE MET KORTING

 

Corine: Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser

Sinds ik bijna 10 jaar geleden ‘last’ kreeg van mijn melasma, hebben producten met teint verhelderende vitamine C altijd wel mijn aandacht. En gelukkig komen daarvan steeds meer op de markt, als je dat vergelijkt met een decennium terug.

Afgelopen maand lanceerde Clinique twee nieuwe vitamine C producten: het Fresh Pressed Daily Booster serum met 10% vitamine C en de Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser. Ik probeerde laatstgenoemde product en was meteen fan! Het is een ultrafijn poeder, precies genoeg voor eenmalig gebruik, verpakt in een klein zakje dat nog het meeste doet denken aan een zakje met instant koffie of melkpoeder. Deze lichtdichte single use verpakking is om de puurheid van het vitamine C poeder te kunnen garanderen. Ook handig om een of twee zakjes in je tas te stoppen, als je een nacht van huis bent.

Je doet het poeder in je handpalm en mengt het vervolgens met een klein beetje water tot een fluweelzachte cleanser. Om de huid extra te laten profiteren van de gunstige eigenschappen van vitamine C (egaliserend, huidvernieuwend en een krachtige anti-oxidant) laat je de cleanser een minuut inwerken als een masker. Wat overblijft na het afspoelen, is een heerlijk schone en frisse huid.

SHOP HIER ONLINE

Leestip: In dit achtergrondartikel leggen we je uit welke vitamine C het beste is voor je gezicht.

 

Danielle: RMS Beauty Oil

Begin van de maand ging ik langs bij een vriendinnetje dat ik al ken sinds de middelbare school. Ze werkt nu bij Skins in Amsterdam. Ik ben trouwens dol op Skins. Wat een heerlijke producten hebben ze daar. Van geweldige geuren tot gezichtsverzorging en dan die prachtige make-up.

Al een tijd ben ik op zoek naar een goed verzorgingsproduct voor mijn gezicht. “Weet je wat jij moet proberen,” zei mijn vriendin? “RMS Beauty Oil.” Olie? Dat zou ik juist niet kiezen, want ik glim al zo snel. Maar… mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Glimmen? Echt niet.

Mijn huid was na twee dagen zoveel rustiger, verzorgder en eind van de dag glom mijn huid nog niet. Wat een heerlijk product. Het is een olie die waarvan je 2-4 druppeltjes nodig hebt (super geconcentreerd!) na het reinigen. De olie is geformuleerd met antioxidanten en vitaminerijke exotische oliën, zoals buriti-, jojoba-, rozenbottel- en tamanu olie, en zeldzame kruidenextracten (onder meer Ashwagandha en St. Janskruid). Ashwagandha wordt toegepast in de Ayurveda, en heeft een kalmerende werking op ontstekingen, infecties en versterkt het immuunsysteem. En de RMS Beauty Oil is helemaal perfect in combinatie met de RMS “un” cover-up.

SHOP HIER ONLINE

Leestip: lees meer achtergronden over verschillen tussen droge olie 

 

Marjolein: Spirit of Asia Bamboo Milk & Rice Oil douche foam

Van mijn douchemomentje probeer ik elke dag een feestje te maken. Met veel liefde heb ik de afgelopen weken de heerlijke Douche Foam van de Home Spa Collectie gebruikt. De Home Spa Collectie bestaat uit 5 ontzettend mooie geurlijnen en elke geurlijn heeft heerlijke producten om je doucheritueel nog aangenamer te maken. De afgelopen maand heb ik de groene lijn gebruikt. De naam daarvan is : Spirit of Asia, de douche foam heet Bamboo Milk & Rice Oil.

De foam ruikt heerlijk vind ik persoonlijk, vrij neutraal naar bamboe en is zeker geschikt voor zowel dames als heren. Wat ik lekker vind is om op een douche puff een klein beetje douche foam aan te brengen en dan heb je gelijk onwijs veel schuim om je lekker mee in te zepen. Het maakt je ritueel net iets luxer dan een simpele douchegel! Verder voeg ik vaak nog een lichaamsscrub en een heerlijke bodylotion toe uit dezelfde lijn. Maar de foam sprong er voor mij echt uit en is daarom mijn maandfavoriet.

SHOP HIER ONLINE

 

Esther: Revitalash Advanced wimperserum

Op mijn eindejaarswensenlijstje van vorig jaar stond Revitalash, een wimperserum voor gezondere en langere wimpers. Een hele poos heb ik wimperextensions gedragen, maar daar ben ik een aantal maanden geleden mee gestopt en zeker in het begin mis je dan het volume van de extensions. Ook hadden mijn wimpers er onder te lijden gehad, ze waren dof en een stuk korter dan voorheen. Tijd voor wat extra voeding dus.

Ik ben gestart met Revitalash Advanced wimperserum. Deze zou de wimpertjes voeden en versterken. Elke avond breng ik op schone ogen een kleine hoeveelheid langs de wimperrand aan. Er is ongeveer 12 weken nodig voor een optimaal resultaat, maar nu na 6 weken gebruik ben ik al waanzinnig blij met hoe mijn wimpers eruitzien. Ze zijn voller, langer en ze glanzen weer. Ik ben dus zeer benieuwd of mijn wimpers er de komende 6 weken nog mooier uit gaan zien.

SHOP HIER ONLINE

 

Monique: Dr. Jetske Ultee Uncover Poeder en Bronzer

Dermatologisch onderzoeksarts Jetske Ultee heeft enige tijd geleden twee heerlijke gezichtspoeders uitgebracht waar ik fan van ben geworden. Haar Powder is een matterende finisher voor over je foundation, maar kan ook solo gedragen worden over je dagverzorging en uv-filter als extra matterend product en een laatste shield tegen uv-straling (vanwege de minerale poeders). Dat laatste doe ik nu steeds vaker. Mijn zonnebrandcrimes zijn soms wat vettig of laten toch nog een wittig waasje achter en dat werk ik dan bij door de Powder met een stompere kwast in mijn huid te ‘ drukken.’

Het voelt heerlijk op de huid aan, vanwege toegevoegde stoffen als siliconen en kleine vochtbinders. Ook de Bronzer is fijn om wat shades mee te creëren, ter vervanging van blusher. Ik spray mijn huid daarna nog wel even af met mijn favoriete Jane Iredale Lemongrass Love Hydrating Spray, om het meest opzichtige poederachtige op de fijne gezichtshaartjes af te zwakken en de poeder ook te ‘zetten’.

Ik gebruik kleur 10 van het poeder, maar in de zomer heb ik de 30 nodig, dan wordt de 10 te krijtachtig. De bronzer komt in 1 kleur.

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook