Wat ligt er dit jaar bij de testers onder de kerstboom?

11:32 - 06:55
luistertijd 11:32 - leestijd 06:55

BeautyJournaal testpanel Christmas Wishlist 2016

Wat ligt er dit jaar bij de testers onder de kerstboom?

Monique: Guerlain Neroli Outrenoir

Oh my god, denk aan de frisheid van Neroli in combinatie met Earl Grey thee. Als beide geuren je lief zijn, dan moet je echt achter Neroli Outrenoir aan van Guerlain. Niet alleen de verpakking is waanzinnig mooi met zo’n boudoir verstuiver, de inhoud is zo zalig.

Zacht, licht houtachtig, licht zoetig, een Neroli parfum in een geheel andere dimensie. Ook erin verwerkt: eikenmos, vanille, bergamot, muskus ambrette, mirre en benzoine. De geur is subtiel aanwezig, ik vernevel hem het liefst over mijn kleding, dan is het net iets meer aanwezig dan op de huid, maar die subtiliteit houdt wel uren lang.

Heel prettig als je van mooie parfums houdt, maar ze niet te aanwezig wilt laten zijn. Vanwege het houtige aspect is deze geur ook mooi voor mannen, die het meer in de subtiliteit zoeken.

Ik vind het een heel sensuele, chique geur, zalig als er een mooie vrijpartij in de lucht hangt;-)

De naam Outrenoir betekent Voorbij het zwart en verwijst naar de Franse kunstenaar Pierre Soulages die aan wilde tonen dat zwart ook een spel van licht en kleurnuances kent. Vrij vertaald zou dit parfum een Neroli Noir moeten zijn…

Parfums uit de Guerlain L’ Art & Matiere collectie zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

 

Sanne: Bindweefselmassage bij een Hannah huidcoach

Een bindweefselmassage staat al een tijdje erg hoog op mijn verlanglijstje. Helaas heb ik de stap nog steeds niet gezet om het ook daadwerkelijk te ondergaan. Maar als ik mij verdiep in deze massage krijg ik steeds meer spijt dat ik het zo lang laat wachten. Ik merk namelijk dat mijn huid tegenwoordig steeds meer te voorduren krijgt door de lange werkdagen, stress en weinig slaap. Mijn huid zit momenteel niet zo lekker in z’n vel – letterlijk en figuurlijk – en dat uit zich in irritaties en een vermoeide uitstraling.

Tijdens een bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

De celwanden zijn dan bijna niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd. Vooral over de bindweefselmassages van de huidcoaches van Hannah heb ik goede geluiden gehoord.

Klik hier voor meer informatie en om een huidcoach bij jou in de buurt te vinden.

Sabine: Ooglidcorrectie

Hangende  bovenste oogleden. Het is een erfelijke aandoening in mijn familie, gecombineerd met een pittig jaar in 2016. Zwaarder en zwaarder worden ze. Na een drukke werkdag merk ik dat ik mijn oogleden naar boven duw. Ik probeer simpelweg mijn ogen te ontlasten. Ik ben alleen veel te jong (38) voor deze vermoeide oogopslag! Ik wil een frisse en open blik. Zoals ik in het leven sta.

Kortom, ik zou graag voor een ooglidcorrectie gaan. Een ingreep van niks met een machtig resultaat.

Het goede nieuws is, dat de Kerstman mij dit jaar gunstig is gezind. Mijn ooglidcorrectie staat zelfs al gepland voor januari. Bij het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, waar BeautyJournaal’s expert en plastisch chirurg Frank Niessen ook werkzaam is.

Gerti: Make-up advies en stash van Charlotte Tilbury

Voor een beautyliefhebber als ik, is het niet makkelijk om een Christmas wishlist samen te stellen. Ik ben verwend en heb alles wat ik wensen kan. Maar toch… Soms wil je jezelf opnieuw uitvinden. Voor mij bestaat er niets leukers dan een make over. Nu ik mijn haar sinds enkele weken superkort heb, past daar een andere make-up bij.

Gerti’s metamorfose. Bij een nieuwe look past nieuwe make-up…

Ik zoek inspiratie om mijn nieuwe look te completeren. Op mijn wensenlijst staat daarom een make-up advies van Charlotte Tilbury. MAC kennen we inmiddels wel. Charlotte Tilbury is nieuw.

Een professioneel make-up advies is een aanrader voor iedereen die zichzelf op een ander manier wil profileren. Een nieuwe look is een mooi begin van een nieuw jaar! En ik heb zo’n vermoeden dat ik dan ook een frisse wind haal door make-up stash.

Zowel advies als producten van Charlotte Tilbury verkrijg je bij de beauty counter in de Bijenkorf.


Danielle:
Guerlain Météorites Perles de Legende

Met kerst moet ik altijd denken aan mooi ingepakte cadeautjes onder de kerstboom. Er wordt altijd net wat extra aandacht aan besteed. Hoe groter de strik hoe mooier. En dat is dan nog maar de verpakking, die er toch echt af moet. Hoe geweldig is het dan als zo’n prachtige parelpoeder van Guerlain te voorschijn komt. Deze limited edition is speciaal ontworpen voor de kerstcollectie. Het gaat uiteindelijk om het product, maar wat houd ik er toch van als er net zoveel aandacht aan de verpakking gegeven wordt.

Deze parelpoeder is dus een speciale editie. Hij bestaat uit verschillende kleuren met allemaal een eigen functie. De kleuren zijn geïnspireerd door Indische pigmenten. De kleine gouden parels om de wangen te verwarmen en te verhelderen. De middelgrote Indische blauwe parels om onregelmatigheden van de huid te corrigeren.  En de grote Indische roze parels om de natuurlijke kleur van de wangen en de teint op te frissen. Een perfecte poeder voor een frisse en stralende tint. Wie wil dat nou niet tijdens de feestdagen? En dat allemaal in dit prachtige Indische juwelendoosje.


Su Chen: Zoeva Master Brush Set

Door mijn bijdrage aan de Miss W review ben ik getriggerd om meer te weten over make-up. Omdat ik persoonlijk niet heel veel make-up draag, heb ik mezelf er nooit goed in verdiept.

Na mijn laatste review ben ik echter zo nieuwsgierig geworden dat ik wel meer wil weten over de wereld van make-up. En dan zijn goede make-up tools erg belangrijk.

Mijn oog viel dan ook op een kwastenset van Zoeva.

In de Zoeva Master Brush Set zit alles in om je make-up perfect aan te brengen. Daarnaast zijn de make-up tools gemaakt van synthetisch haren en natuurlijke haren. Synthetisch haren zijn ideaal voor het aanbrengen van vloeibare foundations of concealers. Dit voorkomt dat het product in de kwasten blijven zitten. Terwijl juist poeder van synthetisch haren afvalt; daarvoor zijn dan weer de natuurlijke haren het meest geschikt. Omdat ik in mijn salon van klanten veel goede geluiden hoor over Zoeva, zou ik deze set wel heel graag onder mijn boom terug willen vinden!

Shop hier online


Simone: Environ Cosmetic Body Roll-CIT

Al geruime tijd ben ik aan het rollen geslagen op mijn gezicht en naast dat je ongelooflijk goed resultaat kunt zien, vind ik het ook nog een leuk werkje. Nu kun je niet alleen rollen op het gezicht, maar ook op het lichaam met de Environ Cosmetic Body Roll-CIT. Door de vorm kun je makkelijk de rondingen van het lichaam volgen.

De Body Roll-CIT maak microscopisch kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid om actieve ingrediënten beter in de huid te laten dringen. De tool om vaarwel mee te zeggen tegen striemen, sinaasappelhuid en littekens. Wat resulteert in een gladdere, strakkere, egalere en stralendere huid. En aangezien het mij niet toch meer zal lukken dit te realiseren voor deze kerst is het een heerlijk cadeau voor onder de kerstboom. Zal ik er gelijk maar een bikini bij vragen?

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.


Inge: Farouk CHI Pro Hair Dryer

Mijn föhn sputtert de laatste tijd een beetje tegen, hij valt soms uit en hij ruikt een beetje verbrand…I know, geen goed teken. Dus toen ik mijn Christmas Wishlist mocht samenstellen, dacht ik meteen aan een nieuwe föhn.

Omdat ik fijn haar heb dat snel pluist ben ik op zoek gegaan naar een anti-pluis föhn en kwam ik steeds de Farouk CHI Pro Hair Dryer tegen. Na een hoop recensies gelezen te hebben was ik eruit, deze wil ik! De Farouk Chi Pro Hai Dryer is een professionele keramische ionen föhn die het haar twee keer zo snel droogt zonder dat het haar uitdroogt.

De ionen behouden ook het natuurlijke vocht in het haar, waardoor het een mooie glans krijgt. Het haar wordt niet statisch en pluizig, waardoor deze föhn perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. De föhn maakt weinig geluid en is licht van gewicht. Wat heel fijn is, want dat voorkomt een lamme arm. Dat hij een lang snoer van 2,65 meter heeft, vind ik een extra pluspunt. Ja, deze föhn is mijn ultieme Christmas gift!

Shop hier online


Esther: Revitalash en Revitabrow

Mijn kadootjeswens voor deze kerst bestaat uit twee producten: Revitalash en Revitabrow. Pas geleden ontmoette ik iemand waarvan ik overtuigd was dat zij wimperextensions droeg.

Maar dat was toch niet het geval, zij gebruikte Revitalash. Wat een prachtig resultaat met weinig inspanning!

Tot op heden is het er nog niet van gekomen dit product zelf aan te schaffen, dus komt deze op mijn verlanglijstje voor kerstmis. Een hele tijd heb ik wimperextensions gedragen, maar door tijdgebrek ben ik op een gegeven moment gestopt met de behandeling.

En dan is het best wel weer wennen aan de ‘kale ogen’, zeker omdat ook mijn wenkbrauwen niet mooi vol zijn en ik deze elke dag moet bijwerken met make-up. Gelukkig biedt dan het ‘zusje’ van Revitalash, namelijk Revitabrow, uitkomst. Ik zou ze dan ook heel graag beide onder de boom vinden.

Shop Revitalash en Revitabrow


Corine: Balmain Haarborstel van 24 karaats goud

Bij mijn laatste bezoek aan mijn vaste kapper, viel mijn oog bij binnenkomst op een heus kunstwerkje. En ja… het viel ook niet te missen, want het stond pal naast de ingang op een zuiltje, uitgelicht door een spotlight. Sindsdien ben ik verliefd en wel op een haarborstel

Niet zomaar een haarborstel. Nee, de Golden Spa Brush van Balmain, verguld met 24 karaats goud en volledig handgemaakt. Het is de meest decadente en luxueuze haarborstel die ik ooit heb gezien. De borstel is vervaardigd uit varkenshaar en nylon. Volgens Balmain stimuleert de borstel de bloedcirculatie naar de haarwortels en zorgt regelmatig borstelen voor sterk en soepel haar met een gezonde glans.

De borstels is verpakt in een luxe geschenkverpakking met twee extra travel size Balmain producten. Silk Perfume haarparfum en Argan Moisturizing Elixir haarserum. Beste Kerstman… please laat deze Kerstwens in vervulling gaan!

Shop deze schitterende borstel hier online

Lees ook