Aurelia Probiotic Skincare, Chanel, Molton Brown, Givenchy, L’Oréal Paris, Jimmy Choo

08:55 - 05:21
luistertijd 08:55 - leestijd 05:21

Nieuw in de winkels in februari 2017

Wat ligt er deze maand splinternieuw in de schappen van de winkels? Je leest het in dit artikel.

Aurelia Botanical Cream Deodorant

Aurelia brengt dit jaar een natuurlijke en aluminiumvrije deodorant op de markt. Door middel van de cream-to-powder textuur is het aanbrengen van het product erg simpel, dit kan gewoon met de vingertoppen worden gedaan. Voor iedereen die bezorgd is over de eventuele effecten van aluminiumhoudende deodoranten is dit een natuurlijk alternatief.

De Botanical Cream Deodorant absorbeert transpiratie de hele dag door vanwege de ingrediënten in poedervorm, zoals antimicrobiële pijlwortel en pure kaolien. Dit remt bacterievorming af, houdt de huid droog en daarnaast zorgt het voor een langdurige frisheid. De deodorant heeft een subtiel parfum wat de minder aangename geurtjes camoufleert. Dat is natuurlijk altijd fijn! De pot gaat maar liefst 6 maanden mee als je een hoeveelheid ter grootte van een vingertop over de schone huid van je oksels wrijft. De Botanical Cream Deodorant is geschikt voor alle huidtypen en daarnaast ook dermatologisch getest.

SHOP hier online

 

Meer weten of dit merk? Lees hier meer over de Aurelia serum en moisturiser.

Chanel Blue Serum

Chanel heeft zich voor dit nieuwe Blue Serum laten inspireren door de fascinerende inzichten van mensen die wonen in de zogenaamde Blue Zones: die gebieden op aarde waar men met gemak honderd jaar wordt. Uit wetenschappelijke data heeft men kunnen filteren dat deze mensen ook in de huid een streepje voor hebben: de energie-uitwisseling tussen de cellen blijft zeer lang hoog, waardoor ook de stofwisseling op pijl blijft, alsmede de weerbaarheid tegen stressinvloeden van buitenaf.

Chanel heeft gekeken welke planten hier een grote positieve rol in kunnen spelen en kwam uit bij de olijf, groene koffie en de zogenaamde ‘lentisk’: etherische olie uit hars van de Mastiek boom die in Griekenland groeit. Via chemische processen zijn de werkzame stoffen gefilterd en verwerkt in het Blue Serum.

Het belooft je huid een jeugdige uitstraling terug te geven, dan wel te behouden, en de huid voelt zachter aan en steviger, de huidtint wordt gelijkmatiger.

Chanel’s Blue Serum richt zich niet zozeer op de bestrijding van huidveroudering, maar legt meer de nadruk op welness en het behouden van een jeugdige huid. Het serum is geschikt voor het dagelijkse beautyritueel.

Shop Blue serum hier online

 

Molton Brown Coco & Sandalwood Home Collection

Molton Brown breidt hun rustige geur Coco & Sandalwood uit met nieuwe producten voor in huis. Het merk liet zich met deze collectie inspireren door een zwoele ochtend op een Filipijns strand. Rust is dan ook het thema van deze nieuwe producten. De collectie heeft een neutrale kleur en in combinatie met de zachte samengestelde geur past dit bij ieder interieur. De collectie bevat twee nieuwe geurkaarsen, geurstokjes en een flesje home mist, waardoor je huis weer heerlijk gaat ruiken. Heerlijk om zelf bij weg dromen of ideaal om cadeau te doen!

SHOP de nieuwe collectie hier

 

Givenchy Teint Couture Cushion

Een fluïde foundation die je overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. Dat is wat Givenchy waarmaakt met deze nieuwste foundation. De Teint Couture Cushion is een combinatie tussen een lichte fluïde en een nieuwe compact die zorgt voor een egale en gehydrateerde huid.

Givenchy heeft al eerder foundations uitgebracht die een schuimkussen bevat, maar dit keer pakken ze het anders aan. Ze lanceren een metalen Cushion Foundation. De metalen plaat beschermt de formule van de foundation en geeft de juiste hoeveelheid product af voor een glanzende finish. De Teint Couture Cushion kan mee in je handtas, waardoor een snelle touch-up of zelfs een volledige make-up look altijd mogelijk is.

Vanaf april is het volledige kleurengamma van zes kleuren beschikbaar, in februari ligt alvast een selectie van kleuren in de winkels.

Shop Givenchy foundation hier online

 

Ben jij dol op foundation? Lees dan hier BeautyJournaals foundation artikelen.

L’Oréal Botanicals Fresh Care haarverzorging

L’Oréal Paris kwam tot het inzicht dat steeds meer klanten de behoefte hebben aan zachte en plantaardige producten. De haarverzorgingsproducten van Botanicals zijn dan ook ontwikkeld met een milieuvriendelijk concept. De nieuwe collectie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar zachte en natuurlijke producten voor in het haar. Voor de ultieme verwenervaring heeft L’Oréal geur en textuur vooropgesteld. Het merk werkte zelfs samen met boerenbedrijven, botanisten en wetenschappers om de meest perfecte plantextracten te vinden voor deze lijn.

Er zijn maar liefst vier nieuwe lijnen die allemaal bestaan uit een shampoo, conditioner, masker en/of leave-in product. Voor ieder haar type is een andere lijn geschikt. Zo heb je de geranium voor mensen met dof en gekleurd haar, de koriander variant is geschikt voor mensen met kwetsbaar haar, de saffloer is perfect voor droog haar en de camelina is geschikt voor vrouwen met pluizig haar.

Shop de shampoo hier online

 

Lees hier meer over plantaardige shampoos

L’EAU van Jimmy Choo

L’EAU staat symbool voor de aantrekkelijke en avontuurlijke Jimmy Choo vrouw. Dit nieuwe parfum heeft een zoete geur met een zacht frisse ondertoon. De geur doet ons denken aan de geur van huidverzorging crèmes.

In het begin kan dit parfum als heftig worden ervaren, maar naarmate je hem langer draagt, wordt hij steeds zachter op de huid. Je moet dit fruitige parfum dus de kans geven om te ontwikkelen. L’EAU word een permanent onderdeel van de musthaves van Jimmy Choo. Daarnaast is deze zelfde geur ook nog verkrijgbaar als bodylotion, dit vormt een goede combinatie.

De coconvormige flacon is geïnspireerd door het Venetiaanse Murano glaswerk. De flacon bevat een vierkante dop met metaal vergulde zijden, dat voegt een modern accent toe aan een luxe ontwerp. De verpakking van het parfum is gevuld met een lichtroze slangenprint, wat natuurlijk hét kenmerk is van Jimmy Choo.

Shop het parfum hier online

 

 

Hannah Cleansing Clay

De grote voorjaarsschoonmaak komt alweer in zicht en dat betekent voor velen een nieuwe start. Maar dit hoeft niet alleen betekenis te hebben voor je huis en leefomgeving, maar ook zeker voor je lichaam én huid. Het verwijderen van overtollige gifstoffen (detoxen) is dan ook een prima start van het jaar en dat kan met Hannah’s Cleansing Clay. Een gezonde en vitale huid begint bij een twee-dagelijkse reiniging. Je huid heeft af en toe behoefte aan een dieptereiniging en dat is precies wat de Cleansing Clay van Hannah voor je huid doet.

Het is een detox masker op basis van twee 100% natuurlijke kleisoorten. Je brengt het masker aan en laat dit enkele minuten inwerken, vervolgens verwijder je het product met warm water. Door gebruik te maken van een warm microwave kompres krijgt de huid een optimale dieptereiniging en bovendien nog een extra vocht boost. Zodra het masker eraf is, voelt de huid al direct opvallend zacht, fris en comfortabel aan daarnaast is ook je teint zichtbaar verbeterd dankzij een geactiveerde doorbloeding.

Het potje bevat 40 ml en SHOP je hier

 

Lees hier tot slot nog veel meer over de mooie producten van Hannah.

 

Lees ook