Geïnspireerd op de natuur

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Top-5 stylingproducten van Sebastian Professional

Je zou het misschien niet zeggen, maar in een wereld waar iedereen vandaag de dag altijd verbonden is – via mobiele telefoon, WhatsApp, Facebook – en technologie vrijwel elk aspect van ons leven lijkt te beïnvloeden, is de natuur nog altijd de grootste bron van creativiteit. In ieder geval voor Michael Polsinelli en Shay Dempsey, Global Art Directors voor Sebastian Professional. Michael en Shay: “De rauwe, wilde kracht van de natuur geeft ons nieuwe energie en helpt ons om vooruit te kijken naar de toekomst.”

Sebastian Professional Experts

Door de jaren heen hebben Michael en Shay dynamische haarcollecties gecreëerd, alsmede fashionshows en haarstijlen voor enkele van de grootste namen op modegebied.

Top-5 stylingproducten geïnspireerd op de natuur

Michael en Shay experimenteren graag met de stylingproducten van Sebastian. Producten die geïnspireerd zijn op de natuur. Denk aan lava-achtige pasta, zeezoutkristallen. Hun top-5 hiervoor bestaat uit:

  1. POTION 9: Een styling treatment met de kracht van negen botanische extracten. Herstelt en beschermt de conditie van het haar, verbetert de handelbaarheid en vernieuwt de glans. We noemden dit al eens de favoriet van de maand – lees waarom!
  2. ERUPTEK: Een lava-achtige pasta verrijkt met vulkanische as. Geeft volume en textuur aan het haar.
  3. TEXTURE MAKER: Een lichtgewicht textuurspray met zeezoutkristallen en zeemineralen. Voor een matte finish, medium hold en een warrige, hermodelleerbare look. BeautyJournaal’s Corine testte dit product al eens; je leest haar review hier.
  4. DARK OIL: Een vluchtige olie met een mix van sandelhout, cederhout en arganolie, die het haar niet verzwaart. Geeft het haar body en voedt het van binnenuit. Dit is de beste hair oil, die ik ooit gebruikt heb, zegt BeautyJournaal’s uitgever Monique.
  5. CRAFT CLAY: Een matte textuurstyler verrijkt met aardse mineralen voor hermodelleerbare looks met flexibele, natuurlijke hold.

Sebastian Professional Top-5

Beste shopdeal

Lees ook