Hebberigmakende cadeaus om te geven of te krijgen

03:35 - 02:09
luistertijd 03:35 - leestijd 02:09

Last-minute shopping inspiratie voor de feestdagen

Nog geen tijd gehad om Kerstinkopen te doen? Of gebrek aan inspiratie voor het kopen van hét perfecte Kerstgeschenk voor onder de boom? Wij zetten in dit artikel de leukste geschenkverpakkingen en limited editions voor de feestdagen voor je op een rij.

Eos Lip Balm Holiday Kit

Eos Lip Balm Holiday Limited Kit is een speciale editie voor de feestdagen. Deze Limited Edition lip balm set bestaat uit de lipbalms Wildberry, Passion Fruit en Honey Apple. De lipbalms van Eos zijn verrijkt met 100% natuurlijk en bevatten verzorgende oliën, hydraterende shea boter en anitoxidant-rijke vitamine E. Met deze Holiday Kit heb jij geen schrale en droge lippen deze winter. Tester Simone testte deze lipbalms al eerder voor BeautyJournaal. Lees hier haar review.

Shop hier online.

Sans Soucis Cadeauset

Speciaal voor de feestdagen heeft het merk Sans Soucis, dat bekend staat om haar producten met thermaal water voor de gevoelige huid, haar bestsellers gebundeld in enkele geschenkverpakkingen.

Zo is er bijvoorbeeld de Color & Care Set met daarin de Moisture Aqua Benefits gezichtscrème voor de droge huid en de Cellular Moisture Foundation, de Caviar Face Care Set met daarin de Anti-Age Caviar gezichtscrème en oogcrème, of de Sensitive Face & Hand Care Set. Heerlijk om te geven, of om lekker zelf te houden.

Je shopt Sans Soucis onder meer hier online.

L’Occitane Magische Kerstaanbieding

Het merk L’Occitane staat bekend om haar schitterende cadeauverpakkingen jaarrond, niet alleen tijdens de feestdagen. Alleen al in de webshop vind je een overdaad aan geschenksets die hebberig maakt.

Speciaal voor de feestdagen heft L’Occitane haar bestselling essentials in een leuke giftset met de kleuren van Kerst verpakt. De giftset heeft de naam Magische Kerstaanbieding en alleen al om die reden kan je hem bijna niet laten liggen.

De Magische Kerstaanbieding bevat Néroli & Orchidée Body Milk, Precious Cream, Pivoine Flora Eau de Toilette, Pivoine Hand Cream, Almond Shower Oil, Shea Butter Ultra Soft Soap en dit allemaal verpakt in een mooie Kerstdoos.

Shop hier online.

En om de aanbieding nog iets magischer te maken, ontvang je bovendien een mooie Kerstbal met drie mini’s bij besteding vanaf EUR 40,00. Shop online of klik hier voor de verkooppunten.

Vichy Geschenkbox

Ook Vichy verpakt traditiegetrouw met Kerstmis haar bestselling producten in een mooie geschenkbox. Dit jaar bevat de box een mini-dagcrème en een full size reinigingsproduct, dat je ontvangt bij aankoop van één dagcrème van Vichy naar keuze.

Je shop Vichy onder meer bij Apotheek&Beauty, een van de leukste apotheken van Nederland.

Charlotte Tilbury Treasures & Treats

Je hebt het artikel ongetwijfeld op BeautyJournaal al voorbij zien komen… over de schitterende Treasures & Treats van het make-up merk Charlotte Tilbury. Daarnaast heeft tester Gerti de cosmetica van Charlotte Tilbury op haar Christmas Wishlist staan.

En omdat we ook op de redactie van BeautyJournaal nu eenmaal niet genoeg krijgen van dit schitterende merk dat speciaal voor de feestdagen haar IT-producten in een feestelijk jasje heeft gestoken, mogen de Treasures & Treats ook in deze shopping niet ontbreken.

Charlotte Tilbury is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam en online via deze link waar je de totale collectie kunt zien en shoppen.

Lees ook