Shopping inspiratie voor de feestdagen!

02:47 - 01:40
luistertijd 02:47 - leestijd 01:40

Party Season: Charlotte Tilbury Treasures & Treats

Nu het einde van het jaar geleidelijk aan dichterbij komt, maken we ons allemaal toch stiekem wel een beetje op voor de feestdagen. Wat staat er op jouw Christmas Wishlist? Of wat geef jij je beste vriendin tijdens Sinterklaasavond?

In dit artikel zetten we de speciale collectie voor de feestdagen van Charlotte Tilbury in de spotlights. Want wat is ‘ie weer schitterend dit jaar! Als deze fijne cadeaus je geen shopping inspiratie bezorgen, dan weten we het op de redactie ook niet meer…

Charlotte’s World of Legendary Parties Adventskalender

Met deze adventskalender geef je jezelf of je geliefde iedere dag van het party season een fijn cadeau. Iedere keer wanneer je een luikje van deze kalender opent, wacht er – achter de iconische dansende vrouwen afgebeeld op de luikjes – een heerlijk en bovendien best-selling beauty geschenk op je.

Dreamy Look in a Clutch

Deze clutch bevat alles wat je nodig hebt om tijdens de feestdagen te stralen. Voor deze ‘Dreamy Look’ liet Charlotte zich inspireren door supermodellen als Gisele Bundchen en Gigi Hadid, die ook eeuwig lijken te stralen. Met een flawless huid die het licht lijkt te vangen. De producten in de clutch zijn bovendien zodanig geselecteerd, dat ze voor iedere huids- en haarkleur geschikt zijn. Ben jij deze decembermaand de Goddess of the Party? De Dreamy Look in a Clutch helpt je zeker een handje op weg.

Het oogschaduw palet is overigens ook los verkrijgbaar en draagt dan de schitterende naam ‘Legendary Muse Palette’. Om bij weg te dromen!

Magical Mini Brush Set

Charlotte: “Every girl needs amazing tools to create amazing make-up. I always say my brushes are like my hands, and this is the ultimate kit for contouring, defining, blending, smudging. Plus it now fits in your clutch, so you can give the gift of perfect makeup everyday, everywhere this holiday!”

Matte Revolution Mini Lipstick Charms

Drie best-selling lipsticks in mini formaat. Met de bijgeleverde strikjes kun je ze eerst in je kerstboom hangen, alvorens te gebruiken. Althans… als je de verleiding kunt weerstaan.

Legendary Party Eyes

En als je dan toch bezig bent je kerstboom in het thema beauty op te tuigen, dan is deze gouden bol met twee oogproducten ook een aanwinst.

En tot slot het ultieme geschenk voor de feestdagen…

Pocket kisses… een kus in een doosje. Om bij weg te smelten.

Charlotte Tilbury is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam en online via deze link waar je de totale collectie kunt zien en shoppen.

Lees ook