Wella, Nuxe, Kérastase, Dermalogica, Beautyblender, Aphro Celina...

08:03 - 04:50
luistertijd 08:03 - leestijd 04:50

Homepage maandfavoriet oktober 2016

BeautyJournaal testpanel favorieten oktober 2016

 

 

anti aging creamMonique: Iconic Elements Anti-aging cream

Creme van de dermatoloog, daar ben ik bijzonder nieuwsgierig naar en momenteel test ik deze Iconic Elements lijn van de Nederlandse dermatoloog Francis Wu dan ook uit. Omdat ik zo te spreken ben over de anti-aging creme neem ik hem alvast mee in dit favorites overzicht.

Wat maakt me blij? Er is nagedacht over werkzame stoffen die inderdaad een anti-aging effect hebben, maar ook zacht zijn voor de huid en je gezondheid. De belangrijke irritanten zitten er niet in, en vrijwel alle stoffen zijn van plantaardige oorsprong.

Verder de substantie. Hoewel hij nogal dun uit de pomp komt, je moet zachtjes drukken, eb dus royaal uitsmeert, trekt hij snel in en geeft een prachtig gematteerd effect dat ook zeer lang aanhoudt. Hierdoor is het ook een fijne make-up basis, en prettig voor mannen!

I love the inci list: vitamine C en E en ferulinezuur. Een gouden trio, believe me. En dan tref je het hier ook nog eens in een heel betaalbaar product aan!

Shoppen! Dat doe je hier.

MF Wella Droogshampoo

 

Simone: Wella EIMI Droogshampoo

Dit is echt zo’n product waar ik niet zonder kan. Ik hou van lekker fris net gewassen haar, ook omdat mijn haar dan ook gewoon het mooiste valt en in model blijft. Maar iedere dag je haar wassen is wel een dingetje he? Buiten het feit dat het ook niet eens goed is voor je haar, komt het met een druk programma en twee kinderen in de ochtend ook niet altijd even goed uit. Maar dan is er Wella EIMI Droogshampoo. Tapiocazetmeel absorbeert het overtollig vet zonder een witte waas achter te laten. Je haar is niet alleen fris, bovendien creëer je ook gelijk lekker veel volume. Het geeft bovendien tegelijkertijd een mooie matte textuur als finish.

Shop hier online

MF BeautyblenderInge: Beautyblender

Voor het aanbrengen van mijn BB cream gebruik ik enkel nog de Beautyblender. Dit sponsje in de vorm van een ei werkt super fijn voor het aanbrengen van zowel vloeibare of poeder producten (Corine schreef er al eerder een review over, je leest hem hier).

Je maakt de Beautyblender eerst nat onder kraan en knijpt hem dan uit, zodat hij vochtig is waardoor je je foundation heel mooi (en snel!) kunt blenden op de huid. Ze kosten €20,- per stuk. Dat is vrij kostbaar voor een make-up sponsje, maar geloof me… hij is het waard!

Shop hier online

MF Aphro Celine WimperserumSu Chen: Aphro Celina wimperserum

Als liefhebber van wimperextentions, kan ik mijn wimpers niet meer zonder voorstellen. Heerlijk om wakker te worden en niks meer te hoeven doen met een krultang en waterproof mascara. Maar voor mijn eigen dunne en fijne wimpers is het toch wel een belasting. Om mijn wimpers te kunnen ondersteunen tijdens het dragen van wimperextentions, ben ik dan ook op zoek gegaan naar een fijn wimperserum.

Bij toeval kwam ik bij Aphro Celina terecht. Het fijne aan dit wimperserum is dat je het aanbrengt als een eyeliner. Het serum trekt gauw in en het prikt niet in mijn ogen.  Met andere merken had ik dit wel. Om een mooie look te hebben en houden met mijn wimperextentions laat ik deze bijvullen na 3 weken. Wat mijn collega bij het bijvullen opmerkte, was dat mijn wimpers dikker en sterker waren geworden. Ook groeien mijn wimpers nu sneller, wat te merken was aan de uitgroei van mijn extensions. Kortom: dit product werkt echt en is wat mij betreft een must have!!

Shop hier online

MF Nuxe HuidolieDanielle: Nuxe Huile Prodigieuse huidolie

Omdat ik deze maand nog even een weekje de zon heb opgezocht, besloot ik de Nuxe huidolie aan te schaffen. Die droge huid en haren door de zon en het zeewater kennen we allemaal wel. De Nuxe huidolie is dan ook extra fijn omdat je hem zowel voor je gezicht, huid en haar kan gebruiken.

De olie heeft een unieke combinatie van 6 oliën en vitamine E. Het trekt enorm snel in en vlekt niet op de kleding. Dit multifunctionele product kan je dus bijna overal voor gebruiken. Mijn huid voelt soepel en zacht en ziet er glanzend uit zonder dat het vettig aanvoelt. Ook zit er een enorm fijne lichte geur aan en lijk ik ook nog een stukje bruiner. Plus… Ik ben weg van het flesje, dit geeft het een luxe uitstraling.

Shop hier online

Esther: Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Nog niet zo lang geleden testte ik de Clinique City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel voor BeautyJournaal. Ongeveer in dezelfde tijd bracht Dermalogica het Charcoal Rescue Masque op de markt. Stiekem moet ik altijd een beetje lachen als verschillende merken met dezelfde noviteiten tegelijkertijd op de markt komen, alsof ze bij elkaar afkijken.

MF Dermalogica Charcoal MaskIk was ontzettend enthousiast over de cleansing gel op basis van houtskool van Clinique, waardoor ik al snel het masker van Dermalogica ging proberen. En weer ben ik erg enthousiast over een product met houtskool erin verwerkt. Als ik een nacht slecht heb geslapen of een paar dagen wat minder gezond heb gegeten en/of gedronken, dan zie ik dat meteen aan mijn huid. Hij wordt grauw en heb ik snel last van onzuiverheden. Nu grijp ik meteen naar het Charcoal Rescue Masque, na het gebruik is mijn huid super schoon en zacht, en komt er een frisse teint tevoorschijn.

Dit kantenklare masker heeft ook de heerlijke aardse geur van houtskool en is uiteraard herkenbaar aan de zwarte kleur. Het masker belooft zuiverend en ontgiftend te zijn, vermindert onzuiverheden, stimuleert de celvernieuwing en bij langdurig gebruik verfijnt het de poriën.

Verkrijgbaar in de online shop van Dermalogica of bij een Dermalogica schoonheidssalon bij jou in de buurt.

MF Kerastase Elixir Ultime Sublime Cleansing Oil Enriched ShampooCorine: Kérastase Elixir Ultime Sublime Cleansing Oil Shampoo

Mijn blonde haar kan van tijd tot tijd wel wat extra voeding en liefde gebruiken. Door het blonderen is het vrij droog en zeker in de winter speelt mij dat parten. Door de droge lucht en de CV-verwarming op standje hoog, wordt het ook nog eens snel statisch. Deze fijne shampoo – boordevol voedende oliën van maiskiem, camelia en argan – voeden mijn haar, zonder het zwaar te maken. Want dat is dan een bijkomend probleem, wanneer je niet alleen blond haar hebt, maar ook nog eens stijl haar, zoals ik… rijke en voedende producten zorgen er al snel voor dat mijn haar plat op mijn hoofd komt te liggen. De Kérastase Elixir Ultime Sublime Cleansing Oil Shampoo geeft een verrassend licht eindresultaat en ruikt ook nog eens heerlijk!

Shop hier online

MF Guerlain Delices des BainCindy: Guerlain Delices de Bain bodylotion

Momenteel ben ik helemaal in de ban van de bodylotions. En ging ik eerder altijd voor geurloze varianten, tegenwoordig zie ik ook de voordelen in van een bodylotion of -creme met een geurtje.

Guerlain heeft sinds een tijdje een badlijn toegevoegd aan haar collectie. Deze Delices de Bain bestaat uit een bodylotion, douchegel en deodorant. De lijn heeft een zacht poederig en bloemig parfum met een vleugje anijs en heerlijke vanille. De geur ruikt echt naar Guerlain en is met alle parfums van dit huis te combineren, maar zeker ook heerlijk in combinatie met andere parfums.  De bodylotion is mijn favoriet, deze trekt snel in en is niet te vet voor mijn gecombineerde huid. Heel fijn!

Shop hier online

 

 

Lees ook