Zijdezachte en ultralichte serums voor een stralende huid

06:10 - 03:42
luistertijd 06:10 - leestijd 03:42

Paula’s Choice antioxidantenserums tegen zonschade

Paula’s Choice antioxidantenserums hebben een zijdeachtige siliconenbasis, die de antioxidanten efficiënt in de bovenste huidlagen brengt en die de stabiliteit van het product verbetert. Alle serums zijn 100% vrij van geurstoffen.

Welke van deze serums je ook kiest, ze gaan huidveroudering allemaal even goed tegen. Kies het serum dat het beste bij je past op basis van huidtype, huidproblemen en wat je het prettigst vindt aanvoelen.

Shop hier alle anti oxidant serums

 

Resist Anti-Aging Super Antioxidant Concentrate Serum

Huidtype: Alle huidtypen

Huidprobleem: Anti-Aging | Gevoelige huid | Pigmentvlekken | Rimpels

Resist Super Antioxidant Concentrate Serum bevat een hypermoderne mix van ingrediënten waarvan is bewezen dat ze een ouder wordende huid geven wat ze nodig heeft om er jonger, gezonder en op haar best uit te laten zien. Het bijzondere serum helpt je huid om gezond collageen aan te maken. In een zijdezachte basis zorgen gestabiliseerde vitamine C plus krachtige antioxidanten en ingrediënten die beschadigde huidcellen en de beschermende huidbarrière herstellen dat de huid weer optimaal kan functioneren. Dit zijdezachte serum bestrijdt de vele oorzaken die ten grondslag liggen aan het ontstaan van rimpels en vermindert ontstekingen en zichtbare zonneschade.

Shop hier alle anti oxidant serums

 

Resist Anti-Aging Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum

Huidtype: Gecombineerde tot Vette huid

Huidprobleem: Acne-gevoelig | Anti-Aging | Mee-eters | Puistjes | Rimpels | Roodheid

Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum is licht als water, maar zit boordevol hoge concentraties krachtige antioxidanten, waaronder vitamine C. Deze antioxidanten zijn gecombineerd met huidherstellende ingrediënten als hyaluronzuur om de huid te beschermen en te voeden terwijl ze tevens diverse tekenen van huidveroudering tegengaan. Het serum bevat bovendien verzachtende, anti-irriterende stoffen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van ontstekingen om zo te helpen schade door de zon te verminderen en te genezen. Het reduceert namelijk ook de roodheid van de huid en rode vlekjes na puistjes. Omdat een vette huid ook snel last heeft van vergrote poriën bevat dit serum ingrediënten die helpen de poriestructuur te normaliseren.

Je voelt dit gewichtloze serum niet, maar je zult het effect fantastisch vinden: het maakt de huid gladder en steviger en vermindert rimpels. Het laat zich gemakkelijk over het gezicht verdelen en fixeert tot een gladde, glansvrije finish. Dit serum heeft de lichtste textuur van alle Resist serums en heeft als enige een siliconen-in-waterbasis. Het bevat geen retinol en is daarom aan te bevelen voor een huid die dit ingrediënt niet verdraagt. Sommige mensen kunnen niet tegen retinol, wat dit serum een geweldig alternatief maakt.

Shop hier alle anti oxidant serums

 

Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum

Huidtype: Droge huid

Huidprobleem: Anti-Aging | Eczeem-gevoelig | Rimpels | Roodheid | Rosacea-gevoelig

Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum met retinol is de redding voor een droge, slecht gehydrateerde huid. Het werkt effectief tegen: huidveroudering, bruine vlekjes, rimpels, rode, eczeem- en rosaceagevoelige huid. De doeltreffende combinatie van antioxidanten, celcommunicerende ingrediënten gaat huidirritatie tegen. Al deze ingrediënten helpen snel korte metten te maken met een doffe teint, waardoor de huid er gezonder en jonger uit gaat zien en zich ook zo gaat gedragen. Deze hypermoderne formule helpt de huid zich te beschermen tegen dagelijkse schade door het milieu en stimuleert de collageenproductie.

Je huid zal meer stralen en prettiger aanvoelen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je huid zal heerlijk zijdeachtig aanvoelen en droge, schilferige huiddelen verdwijnen.

Shop hier alle anti oxidant serums

 

Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum

Huidtype: Gecombineerde tot Vette huid

Huidprobleem: Acne-gevoelig | Anti-Aging | Mee-eters | Puistjes | Rimpels

Skin Balancing Super Antioxidant Serum met retinol is een geweldig serum voor alle vormen van een vette huid. De gewichtloze, olievrije textuur bestrijdt meerdere tekenen van huidveroudering met een specifieke mix van krachtige antioxidanten, anti-irriterende stoffen en retinol. Het serum is effectief tegen: puistjes, huidveroudering, mee-eters, bruine vlekjes, vergrote poriën, rosacea en rimpels.

Krachtige, uitvoerig onderzochte antioxidanten (vitamine C en vitamine E, groene thee, wilgenblad, druivenpitten en nog meer), celcommunicerende ingrediënten en effectieve anti-irriterende stoffen in een zijdezachte basis geven een gewichtloos gevoel op de huid. Nadat het product is aangebracht vormt het een ademende barrière die de huid niet alleen beschermt, maar haar ook voedt en herstelt. Het vermindert bovendien irritatie en ontstekingen die worden veroorzaakt door blootstelling aan de omgeving en helpt de huid om zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen. Retinol helpt schade te herstellen en stimuleert de collageenproductie.

Mensen met een vette huid zijn dol enthousiast over de speciale absorberende ingrediënten die de huid een matte finish geven en het gedrag van de huid normaliseren. Een aparte primer voor foundation is niet nodig, aangezien dit product alle voordelen van een primer bevat, plus ingrediënten die veroudering tegengaan en de huid een matte finish geven.

Shop hier alle anti oxidant serums

 

 

Lees ook