Voor ieder huidtype wat wils

05:19 - 03:11
luistertijd 05:19 - leestijd 03:11

Homepage PC Dagcrème met SPF

Paula’s Choice over het belang van dagcrème met SPF

Gebruik overdag als laatste stap in je gezichtsverzorgingsroutine altijd een dagcrème met SPF. Zonneproducten met antioxidanten zijn essentieel voor het beschermen van de huid tegen de zon. De zon is de nummer één veroorzaker van rimpels, (bruine) vlekjes en andere tekenen van huidveroudering. Dagelijks gebruik van een dagcrème met SPF helpt rimpels en bruine vlekjes te voorkomen en te verminderen.

Paula’s Choice heeft een breed gamma aan crèmes met SPF, onderverdeeld in huidtype en huidprobleem. Al deze producten geven een breedspectrum UVA/UVB-bescherming tegen de invloed van de zon. De formules zijn speciaal ontwikkeld voor een mooi resultaat in combinatie met make-up. Hier vind je de allerbeste dagcremes voor jou, deze zomer!

PC Resist Cellular Defense Daily MoisturizerResist Anti-Aging Cellular Defense Daily Moisturizer SPF 25 (€ 36,90 – 60 ml – shop hier)

De zachte dagcrème met sterke antioxidanten (o.a. tocopherol en ubiquinone) beschermt de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 (€ 32,90 – 60 ml- shop hier)

De lichte dagcrème zorgt voor een gezonde huidfunctie. De zonnefilter biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon; dit wordt nog eens versterkt door de krachtige antioxidanten die helpen je gezonde en stralende huid te behouden. Huididentieke ceramiden en peptiden laten de huidcellen optimaal functioneren en werken herstellend.

PC SPF SfeerbeeldWat is het verschil tussen Resist Cellular Defense en de Skin Recovery Moisturizer?

De Resist Cellular Defense bevat als actief ingrediënt titaniumdioxide, terwijl de Skin Recovery Daily Moisturizer een mengsel van titaniumoxide en zinkoxide bevat. Beide formules bevatten antioxidanten die de huid helpen te beschermen tegen de tekenen van het ouder worden, maar elk bevat een eigen mengsel. Qua textuur zijn deze crèmes vrijwel identiek, alleen geeft de Skin Recovery een wat mattere finish.

Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 voor normale tot droge huid (€ 32,90 – 60 ml – shop hier)

Deze vochtregulerende dagcrème beschermt de rode, geïrriteerde huid, ook bij rosacea. Verbetert de huidbarrièrefunctie en helpt de huid beter bestand te maken tegen signalen van gevoeligheid door de toevoeging van Sodium Hyaluronate. Tevens is de crème verrijkt met antioxidanten (zoals abrikozenpitolie en komkommer extract) die ontstekingen en daaruit voortvloeiende roodheid reduceren.

Resist Anti-Aging Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30 (€ 36,90 – 60 ml – shop hier)

De formule is versterkt met krachtige antioxidanten die de collageenproductie herstellen en stimuleren om zo een stevigere huid te creëren. Bij gebruik van dit product zal je zien dat de teint egaler wordt, dat lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden en dat de huid weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt.

De Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ is qua formulering identiek aan dit product, met uitzondering van de verpakking en positionering.

Resist Anti-Aging Youth-Extending Daily Hydrating Fluid broad spectrum SPF50 (€ 36,90 – 60 ml – shop hier)

Deze dagcrème geeft gewichtloze breedspectrumbescherming tegen de zon, ideaal voor een vette huid. Het voorkomt tekenen van het ouder worden, inclusief rimpels en bruine vlekjes, maakt poriën kleiner en stimuleert de collageenproductie.

PC Skin Balancing Ultra Sheer Daily DefenseSkin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 (€ 32,90 – 60 ml – shop hier)

Het product zit vol krachtige antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten, waarvan is bewezen dat ze de huid helpen er jonger uit te zien en zich jeugdiger te gedragen, terwijl ze ondertussen talg minimaliseren en uitdroging tegengaan. Je huid zal zacht aanvoelen en een matte finish hebben. Je teint zal bij dagelijks gebruik een jongere en gezondere uitstraling krijgen en verkleuringen zullen minder worden.

Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF30 voor normale tot vette huid (€ 32,90 – 60 ml – shop hier)

Deze crème geeft milde, minerale breedspectrumbescherming tegen de zon, hydrateert en beschermt een rode, geïrriteerde huid en maakt een gevoelige huid beter bestand tegen schade door het milieu. Antioxidanten (waaronder extract van groene thee en sap van aloë barbadensisblad) reduceren ontstekingen die roodheid veroorzaken en stimuleren collageenproductie. De zijdeachtige, lichte lotion heeft een glansvrije, niet-vette finish.

SHOP de producten van Paula’s Choice hier online.

Logo Paula's Choice

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Paula’s Choice en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook