Lippen Mail & win Make-up Make-up Monique schrijft Natuurlijk 100% Ogen Teint Zon Special

Monique krijgt de Good Glow jane iredale zomerlook

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Only Jane knows how to make you glow!

FullSizeRender-16

Afgelopen week heb ik met make-upartist Inge van der Scheur hele gezellige momenten gehad tijdens het aanbrengen vand e Good Glow make-up look voor deze zomer van Jane Iredale.

IMG_5866

Jane Iredale staat garant voor 100% minerale pigmenten en een prachtige natuurlijke glow, dus die Good Glow maken op mijn gezicht was dan ook een dankbare aangelegenheid. Inge legt hieronder ook in korte filmpjes e.e.a. uit over producten die ze gebruikte. Have a look, enjoy!

FullSizeRender-15

 

Om mijn huid te egaliseren en een mooie hydraterende basis mee te geven, gebruikt Inge als Jane Iredale Smooth Affaireerste de Smooth affair Primer. We hebben deze primer al eens laten testen door top-mua Liselotte van Saarloos, en ze zei er het volgende over: ‘Deze primer verlengt echt de houdbaarheid van je make-up. En bevordert het matterende effect van je foundation. En mocht je het gevoel hebben dat je tussendoor wat glimt, dan kun je hem direct over je basis in je make-up kloppen. Door de ‘color adjust’  eigenschappen verfrist hij direct je foundation en mengt hij mooi in je huid zonder de kleur te beïnvloeden. Dit maakt hem geschikt voor verschillende huidtypen.’

Om de zichtbaarheid van mijn kringen te minimaliseren gebruikt mua Inge de concealer van Jane Iredale, de Enlighten, en daarna ook nog het stiftje de Active Light, en die klopt ze met een kwastje voorzichtig in de huid. Bekijk het filmpje:

pure pressend radiant foundation powderDaarna is het tijd voor mijn lievelingspoeder, de PurePressed Base Radiant (compacte foundation). mua Inge van der Scheur legt hieronder in het filmpje uit wat deze poederfoundation zo bijzonder maakt:

jane brnzing powders

Dan is het tijd voor de echte vormgeving van mijn gezicht, met de gloednieuwe bronzers van Jane, in prachtige vier-kleurensets. Ze koos voor mij de kleur Sunbeam: met roze en kopertinten. In dit filmpje legt Inge uit, wat ze zo bijzonder multifunctioneel maakt:

En hier laat ze zien hoe ze mij ermee opmaakt, nog voor mijn ogen zijn gedaan:

FullSizeRender-17Eventuele kleine correcties voert ze uit met de handige wattenstaafjes Dot The I die gedrenkt zijn in een cleanser, echt superhandig. Als oogschaduw gebruikt ze de kopertinten op mijn ogen, waardoor de blauw-groene kleur van mijn ogen nog meer naarvoren komt. Ze gebruikt een eye pencil in black-brown voor extra definitie. De wimpers zet ze eerst aan de Lash Conditioner die extra voeding aan de wimpers geeft en werkt ze daarna af met Jet Black Mascara.

Tot slot aandacht voor de geweldige hybride lippommade/lipstick: the Lipdrink, die ik op mijn lippen krijg in de kleur Flirt. Lees ook de review van onze tester Simone over de Lipdrink.

Hier vertelt Inge erover:

jane iredale hydrating therapyZe werkt de tint nog af met de lipgloss in de kleur Beach Plum, finished mijn gezicht met het Powder Me – een droge zonbescherming met een spf 30) en voor wat extra vochtigheid wordt als echte finish nog de heerlijke Pommist gebruikt – de hydration spray. Ook heerlijk tijdens vakanties en als je gaat vliegen.

Lees hier ook waarom onze Corine er zo’n groot fan van is.

 

WIN deze prachtige nieuwe zomercollectie!!!!

summerlook in tekeningJij kunt nu kans maken op een van die fantastische nieuwe bronzers, in een mooi pakket met de Lipdrink. Ga hier naar de actiepagina.

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.