Droge huid Gevoelige huid Gezicht Schone huid Voor hem

Environ huidverzorging voor stewardessen

Helene V
Geschreven door Helene V

Wat een toptips voor vliegend personeel, voor een gezonde huid!

Huidverzorging voor stewardessen van Environ

environ logo groot

Onlangs kwam er een hele leuke lezersvraag binnen van een stewardess die van collega’s vernam dat Environ een geweldig merk is om te gebruiken voor huidverzorging. Ze vroeg zich nu alleen af, welke producten dan geadviseerd worden. Hier komt het maatwerk antwoord van Environ, en ook een beetje van Jane Iredale:-)

Corine Braeckeveldt

Corine Braeckeveldt, Ageing Well Institute Manager

Corine Braeckeveldt, ‘Ageing Well Institute Manager, vertelt:

‘De lucht in een vliegtuig is kurkdroog. De atmosfeer is er droger dan in de woestijn of in een kantoor met airconditioning.

De luchtvochtigheidsgraad in een vliegtuig in vlucht komt vaak niet boven de 10% en ligt zelfs vaak nog lager (5%) door de koude buitenlucht die tot -50°C kan oplopen; een kantoor met airco heeft een gemiddelde luchtvochtigheidsgraad van 20%.
De ideale luchtvochtigheidsgraad ligt tussen 45 en 60%.

Droge lucht tast huidbarriere aan…..

Door de droge atmosfeer raakt de natuurlijke beschermingslaag van de huid verstoord, versnelt de natuurlijke vochtverdamping in de huid en wordt de huid droger en doffer. Ook door de jetlag, slaaptekort wordt het natuurlijk bioritme van de huid verstoord.

Veel water drinken is belangrijk om het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Drink daarom om het uur een glas water.’

Producten die niet mogen ontbreken om het vochtgehalte van je huid op peil te houden:

De hydrators

Ionzyme Focus Hydrating Serum : Serum op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft de capaciteit om 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht te absorberen. Hydrateert de diepere environ super moisturiserhuidlagen en geeft meer volume aan de huid.

Super Moisturiser+ : lees het artikel maar eens dat we er eerder over schreven op BeautyJournaal (Monique is groot fan!)

Hydrating Oil Capsules : Als je huid al gewend is aan een Environ vitamine A moisturiser, dan zijn de Hydrating Oil Capsules het product bij uitstek voor vliegtuigreizen. Een lage concentratie retinol in een fijne, voedende olie herstelt de vochtbindende capaciteit van de huid door de natuurlijke lipidenlaag van de huid in balans te brengen. Hierdoor ervaart de huid een aangenaam, comfortabel gevoel. environ hydrating capsules

De capsules bevatten ook Beta-Sitosterol, een plantaardig cholesterol, dat werkt als immuunbooster en energieboost voor de vermoeide, gestresseerde huid. Krachtige antioxidanten zoals groene thee extract en lipochromaline, een vorm van vitamine E, helpen beschadiging van de huidcellen te voorkomen.Dit product zit in individuele dosissen verpakt en is dus zeer handig om mee te nemen op het vliegtuig.

Jane Iredale

Voor je op het vliegtuig stapt, reinig je huid met Jane Iredale’s Magic Mitt. Breng een paar druppeltjes Focus Hydrating Serum aan, breek een capsule HOC open en verdeel de inhoud over gelaat, hals en decolleté. En waarom geen extra capsule gebruiken en je handen extra verwennen. Het ideale hydratatiebad voor je huid! Bij lange vluchten kan je deze verzorging na een aantal uur herhalen.

jane iredale hydrating therapy

De Hydration Sprays van Jane Iredale zijn ook prima geschikt voor in een droge omgeving zoals het vliegtuig. Klassieke watersprays drogen de huid uit in tegenstelling tot wat velen denken. Het enige wat zij doen is even verfrissing bieden maar verdampen dan meteen weer nadat ze met de huid in contact gekomen zijn en laten bovendien een kalklaagje achter.

De Hydration Sprays bevatten geen H2O (=water), maar D2O (=verzwaard water). Deze verzwaarde molecule verdampt niet maar blijft op de huid zitten om te verzorgen. Afhankelijk van welke spray je kiest biedt deze nog een extra verzorgend aspect aan je huid, en ook een aangepast (natuurlijk) heerlijk parfum.

Ga hier naar de website van Jane Iredale voor shoppingadresjes.

a. D2O Hydration Spray: bevat ylangylang extract en geeft een echte boost aan de vermoeide, gestresseerde huid.
b. Balance Hydration Spray: bevat groene thee extracten die de acne bacterie doden maar ook de gevoelige huid kalmeren.
c. POMMISST™ Hydration Spray: bevat granaatappelextract, een uitstekende antioxidant. Boost dus de natuurlijke SPF en neutraliseert de vrije radicalen.

Wil jij weten waar je deze prachtige producten kan kopen en waar je Environ behandelingen kunt ondergaan? Ga dan naar de website van Environ voor meer informatie.

Volg Environ ook op Facebook!

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Environ op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden.

logo-environ

Over deze schrijver

Helene V

Helene V

Healthy Skin. Happy Me.

Om het voor jou eenvoudig te maken concentreren wij ons op het totale plaatje. Voor de verzorging van je huid werken we vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en als finishing touch gezonde minerale make-up (jane iredale).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen