Met producten die bijna te mooi zijn om te gebruiken

09:01 - 05:24
luistertijd 09:01 - leestijd 05:24

Homepage Maandfavorieten November 2015 BeautyJournaal testpanel favorieten november 2015

De feestdagen staan weer voor de deur en dat zie je duidelijk terug in de testpanel favorieten van deze maand: van parels tot glitters tot badkamerjuweeltjes.

Simone: Jane Iredale Lip Drink SPF 15

Deze lipdrink heb ik deze koudere tijd van het jaar altijd standaard in mijn tas zitten. Door wind, regen en de verwarming die een paar graadjes hoger gaat, voelen mijn lippen al snel wat droger en trekkeriger aan. Door super hydraterende eigenschappen van wortelzaadolie voelen mijn lippen in no-time heerlijk zacht en glad aan. Daarnaast zit deze lipbalm ook nog eens boordevol antioxidanten, zoals koffiezaad, blackberry en groene thee. Titanium dioxide zorgt voor een zonbescherming (SPF15) zonder een witte waas op je lippen.

Jane Iredale Lip DrinkEn wat zit er vooral niet in? Petroleum derivaten, die de meeste lipbalsem wel bevatten. Deze derivaten drogen je lippen uit en zorgen voor het bekende ‘verslavend’ effect. Ik gebruik de Lip Drink ook graag onder mijn lippenstift of gloss, omdat hij niet plakt. Daarnaast smaakt hij ook nog eens heerlijk door een mix van citroen- en sinaasappeloliën. De stick is naast de transparante variant sinds kort ook verkrijgbaar in de paarse kleur Crush en de nude kleur Buff. Ik ben fan!

SHOP hier online!

 

Cindy: Rituals Black Oudh geurkaars

Een lekkere geurkaars is voor mij het toppunt van luxe. Maar er zit wel verschil in kwaliteit. Eerlijk gezegd was ik van de geurkaarsen van Rituals niet erg gecharmeerd. Ze roken heerlijk als ik erboven hing, maar echt geuren? Helaas!

Rituals Black OudhSinds kort zijn er nieuwe geurkaarsen in de collectie. En ware het niet dat ik een leuk setje cadeau kreeg bij een aankoop bij Rituals, anders was ik ook om deze nieuwe lijn heen gelopen. Private Collection, de naam zegt het al, is een luxere versie van de Rituals geurkaars. En dat klopt: ik ruik het kleine geurkaarsje uit mijn set echt supergoed en de geur is fantastisch, daarover heb ik bij Rituals nooit te klagen. Mijn favoriete geur is Black Oudh, een warme en zwoele houtgeur die niet te scherp is. Als het kleine kaarsje op is, komt er zeker een groter exemplaar. SHOP! Beste shopdeal

 

Esther: OPI Starlight Collectie mini 4-pack

Mijn favoriet van deze maand is de mini 4-pack OPI nagellakken uit de nieuwe Starlight collectie. Deze speciale kerstcollectie nagellakken past helemaal bij de nageltrends van nu. De mini-pack bevat een feestelijke roodtint, bordeauxrood, een zilveren tint en een hele mooie metallic champagnetint. Ik ben zelf vooral fan van de zilveren kleur; Press * for Silver. Een hele mooie zilveren metallic tint. Die gaat tijdens de feestmaand echt op m’n nagels! Klik hier om deze feestelijke 4-pack te shoppen.

Bekijk ook het volgende filmpje:

 

 

Els: Treacle Moon Warm Cinnamon Nights Bath and Shower gel

Ik ben dol op heerlijk geurende bad en douche producten. Onlangs werd mijn aandacht getrokken bij de Albert Heijn door de vrolijke kleuren van Treacle Moon. Een lijn van bad en body producten in 9 verschillende geuren.

De belangrijkste personen achter het merk Treacle Moon zijn Charles Henry Nelson, de ’tuinkabouter’ die geraadpleegd wordt voor advies op het gebied van creatie en design, en Matilda Fizzbucket, de bruisende chemicus met een kat met turquoise snorharen. De producten zijn nooit op dieren getest en bevatten ook geen dierlijke ingrediënten. Daarnaast helpt Treacle Moon via de liefdadigheidsinstelling Khandel per jaar minimaal 60 kinderen in India met financiële ondersteuning en worden er ontwikkelingsprojecten voor de langere termijn gesteund.

Treacle Moon

Omdat ik niet kon kiezen heb ik 3 geuren meegenomen: That Vanilla Moment (ruikt naar roombotersnoepjes), Warm Cinnamon Nights (limited edition) en Those Lemonade Days (een frisse citrusgeur). Mijn favoriet is toch wel de Cinnamon Nights. Een heerlijke winterse geur met een vleugje kaneel. Echt een geur voor deze tijd van het jaar. En wat de kinderen heel belangrijk vinden: ze schuimen goed! De producten zijn te koop bij bijna alle Albert Heijn winkels en online.

 

Annemarie Borlind Beauty PearlsSu Chen: Annemarie Borlind Beauty Pearls Sensitive

Stress, verwarming, uitlaatgassen etc. Het zijn allemaal factoren die de huid aan kunnen tasten en op langere termijn het huidverouderingsproces versnellen. Vooral mijn wangen reageren het snelst op stressfactoren! Ik krijg dan rode wangen en pustels; gelukkig trekt dat na een paar dagen weer weg.

De Beauty Pearls beschermen mijn huid tegen de aanvallen van vrije radicalen, door biotechnologische polysacchariden die een natuurlijk, beschermend schild op de huid vormen. Ook bevatten de Beauty Pearls botanische kaviaar (macroalgen), toverhazelaar, hydrolaat en allantoïne voor een voedende, verstevigende en ontstekingspreventieve werking. Hyaluronzuur zorgt tot slot voor een optimale vochthuishouding. Bij het aanbrengen voelt mijn huid meteen zacht en gehydrateerd. Ondanks de drukte van de feestdagen en het feit dat de verwarming hoog staat, blijft mijn huid rustig en egaal.

De Beauty Pearls zitten verpakt in een mooie flacon met echte parels. Deze breken in het tuitje bij het pompen. Het product geeft lichte glitters af. Heel subtiel, het geeft mijn huid een lichte glans. De Beauty Pearls zijn luchtig van textuur, trekken snel in en ruiken heerlijk bloemig. Daarnaast staat de flacon ook prachtig op mijn badkamermeubel. Shop deze schitterende parels hier.

 

Aveda Dry RemedyCorine: Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil

In de gure en natte wintermaanden probeer ik altijd extra alert te zijn op het hydrateren van die lichaamsdelen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Regelmatig mijn handen insmeren met handcrème en op tijd handschoenen dragen, niet alleen bij temperaturen onder het vriespunt (een tip die ik onlangs kreeg van mijn huisarts), om maar eens iets te noemen. Dat ook mijn haar in de winter wel wat extra ondersteuning uit een flesje kan gebruiken, heb ik afgelopen maand voor het eerst ontdekt, toen ik de Dry Remedy Daily Moisturizing Oil van Aveda uitprobeerde.

Deze heerlijk geurende olie op basis van buriti olie houdt niet alleen mijn haar zacht en glanzend, hij zorgt er ook voor dat mijn haar beter in model te brengen is. Iets wat in de winter nog wel eens een aardige klus kan zijn, wanneer je fijn en statisch haar hebt zoals ik. En omdat je per keer maar een paar druppels nodig hebt, gaat het flesje van 30 ml zeker de hele winter mee. SHOP! Beste shopdeal

 

Tom FordMonique: Tom Ford Illuminating Primer

Mijn favoriet van de maand is Tom Ford Illuminating Primer. Stiekem ben ik alleen al verliefd op de verpakking van deze primer. Ik vind hem zoooo chic, met die matwitte parelmoer flacon, die wijnrode dop en gouden letters. Echt Tom Ford en een cadeautje op je make-up tafel.

Maar de inhoud is ook heel erg oke. Een prachtige subtiele primer die snel hecht, onmiddellijk egaliseert (je kunt hem zelfs solo dragen over dagcrème heen) en je foundation nog een extra egaliserende, maar ook betoverende glow geeft. Heerlijk als je dag minder tof gestart is. Kijk ook even bij de andere prachtige illuminating producten van TF.  SHOP! Beste shopdeal

 

Sabine: Nicotinell Pleisters

Een half jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Na wat aansporing ben ik mezelf een doel gaan stellen en schreef ik me in voor de 10 km Sloterplasloop. Nooit gedacht dat ik met mijn onsportieve lijf daartoe in staat was. Ontzettend gemotiveerd door het halen van de 10 km en inmiddels besmet met het lopersvirus begon ik met een hardloopcursus. Het lopen ging fijn, maar mijn slechte gewoonte roken, zat me steeds meer dwars. Ik besloot om te stoppen met roken. De dag na mijn verjaardag heb ik Nicotinell pleisters gehaald en ben ik gestopt. Voor een verstokte roker (al ruim 15 jaar) zoals ik is dat een hele opgave.

NicotinellDe Nicotinell pleisters zijn verkrijgbaar in drie fasen. De eerst fase bevat veel Nicotine, de fasen die daarop volgen, geven minder nicotine af. Door het afbouwen ben je in staat om geleidelijk aan van je verslaving af te komen. Echt de helpende hand die ik nodig had. Ik ben inmiddels 38 dagen rookvrij. En niet onbelangrijk… De laatste pleisters zijn inmiddels op en nu doe ik het op eigen kracht. Wel een tip: houd de pleisters niet ’s nachts op je lijf. Je gaat er ontzettend van dromen.

SHOP! Beste shopdeal

Lees ook