Zeezouten, etherische geuren en weldadige plantenoliën voor een zijdezachte huid

04:41 - 02:48
luistertijd 04:41 - leestijd 02:48

Als je regelmatig in Italie komt en er ook wel eens een spa bezoekt, dan herken je de ultieme beleving meteen: de frisse, kruidige, lichtzoete en soms citrusachtige geuren die je ziel een boost geven op een zinderend hete dag dat alles kraakt onder je voeten van droogte, en je de salie en basilicum des te sterker gaat ruiken in de natuur.

 

En dan ga je bad, nadat je eerst heerlijk gemasseerd bent met etherische oliën. Een lichtwarm bad, dat zalig luxe en zacht-fris ruikt. Je komt nu helemaal tot rust.

Baden wordt een topbeleving als je je huid eerst heerlijk scrubt om haar zo zacht mogelijk te maken, en glad, en de zongekuste teint nog intenser te laten worden. Bovendien wordt een crème daarna nog beter opgenomen.

Wat een WOW-ervaring!!

We hebben de scrubs uitvoerig mogen testen en we moeten zeggen dat we serieus onder de indruk zijn. Dit zijn echt de mooiste scrubs ooit! Ze ruiken niet alleen heerlijk, wat ze doen met je huid is bijzonder: je kunt de scrub op een droge of vochtige huid gebruiken. Zodra er water bij komt wordt de olieachtige substantie romig glad en als je het dan afspoelt weet je niet wat je mee maakt: je huid is zachter en gladder dan ooit en het is waar: je hebt geen bodylotion meer nodig. Je huid blijft de hele dag heerlijk zacht aanvoelen en heeft een prachtige glans.

We are flabbergasted!

De olie in combinatie met wat vocht laat de scrub romiger worden en je huid glanzen.

De iconische spa scrub van Collistar met zeezouten, oliën en etherische geuren

Eind jaren negentig werd de eerste, inmiddels iconische Energising Talasso Scrub geïntroduceerd door Collistar waarin maar liefst 90 verschillende soorten zeezouten zaten, in verschillende grootte, aangevuld met heerlijke plantaardige oliën van o.a. avocado, macadamia, zoete amandel en soja en geurige essences van kamille, jeneverbes, lavendel, citroen, patchouli en thijm, die je meteen weg laten dromen naar de Mediterranee.

Collistar bracht het spa- en hammam gevoel bij je thuis en daar is niets teveel over gezegd! In heerlijke grote potten van maar liefst 700 gram! Inmiddels zijn ze er ook in handige meeneem verpakking van 300 gr. Dit zijn wel limited editions, dus op=op.

De talasso scrub collectie van Collistar bestaat inmiddels, naast de Energising Scrub, uit:

Vrij van plastic, een groot gevoel van wellbeing

De Talasso scrubs beloven niet alleen een zachtere huid, een gladdere huid, ze doen het ook echt! Het compactmakend huideffect en een getonifieerd silhouet zal wellicht wat langer op zich laten wachten, maar een ervaring van wellbeing is absoluut ook weer waar. Alle scrubs zijn vrij van plastic deeltjes. Heel fijn om te weten.

Gebruikstip: omdat de talassoscrubs natuurlijke olie bevatten, als een laagje bovenop het zout, is het belangrijk om deze olie voor gebruik goed door de zouten heen te roeren met de bijgeleverde spatel. Zo geniet je volop van de weldadige verzorgende werking op je huid. Sluit de scrubpot na gebruik ook goed af om de geuren te behouden.

Laat de zomer maar beginnen. Met een heerlijke zachte, glanzende huid! Talasso Scrubs zijn jouw BBF!

Lees ook