Beschadigd of droog haar Douchen en baden Geteste producten Gezondheid Haar Lichaam Lichaam en zon Mannen Monthly Favorites Parfum Stylen Vrouwen

BeautyJournaal testpanel favorieten april 2016

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Als lid van het BeautyJournaal testteam zie je regelmatig nieuwe producten voorbij komen. Welke testpanel favorieten selecteerde het BeautyJournaal testteam voor je in april?

Su Chen: Zzazen Fish Collagen

Ik ben in aanraking gekomen met dit product door een klant in mijn salon. Zzazen is een voedingssupplement in poedervorm die je oplost in water. Origineel is het bedoeld om collageenaanmaak te stimuleren, wat huidveroudering tegengaat van binnenuit. Daarnaast versterkt het de botten, haren en nagels.

ZzazenWat Zzazen zo bijzonder maakt, is de samenstelling van gehydrolyseerd viscollageen en vitamine C. Zzazen bevat een unieke combinatie van peptiden en aminozuren, en geeft ook energie.

Sinds het gebruik van Zzazen merk ik dat ik fitter ben en veel meer energie heb. Normaliter ben ik rond 22:00u helemaal afgebrand na een drukke dag. Nu merk ik dat ik heel de dag door lekker veel energie heb. Verder merk ik dat het herstel na sporten sneller gaat en dat het mijn honger naar zoetigheid vermindert! Dus een mooie bijkomstigheid richting de zomer. Wel een kleine tip: Neem dit product niet in de loop van de dag, anders slaap je heel de nacht niet.

Shop hier online

Douglas Home SpaSimone: Douglas Home Spa Beauty of Hawai Hibiscus & Monoi Oil Bodyscrub

Voordat de zon weer gaat schijnen, zorg ik er altijd voor dat mijn lichaamshuid in top conditie is. Ik scrub dan ook bijna dagelijks lekker onder de douche mijn wintervel eraf. Met deze knalgele pot bodyscrub uit de Home Spa lijn van Douglas breng je als vanzelf het zonnetje je badkamer in. Het bevat Hibiscus en Monoi Olie. De hibiscus heeft goede vochtinbrengende en verstevigende eigenschappen. De Monoi Olie is een combinatie van kokosolie, wat herstelt en hydrateert, en de Tiare Bloem. Deze staat bekend om zijn kalmerende en reinigende werking. De scrub is een suiker/zoutscrub en voelt lekker stevig aan. Je huid voelt na gebruik glad, zacht en heerlijk gereinigd. In dezelfde lijn zijn nog tal van andere producten verkrijgbaar.

Beste shopdeal!

Dermalogica BodyEsther van Gent: Dermalogica Body

Sinds ik Dermalogica in mijn salon gebruik, ben ik groot fan van de producten voor de gezichtsverzorging. Reden voor mij om te proberen of ik net zo’n groot fan kan worden van de bodyproducten. Zeker na mijn zonvakantie kon mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken; wie kent niet die nare velletjes die ontstaan als je net een paar dagen thuis bent. Ik heb meteen een aantal producten gebruikt. Net zoals in de gezichtsproducten zitten er geen minerale oliën, parfum, alcohol en andere irriterende stoffen in.

Mijn favoriet is de Body Wash in combinatie met de Body Scrub en de Body Hydrating Cream. De Body Wash ruikt fantastisch, als een spa, hydrateert perfect door de Pro Vitamine B5, door toevoeging van Papaya en Rijstenzymen exfolieert de Body Scrub zacht, maar effectief. En als afsluiter de Body Hydrating Cream, door toevoeging van hydroxyzuren verwijdert deze dode huidcellen, trekt snel in en laat geen plakkerige laag achter. Resultaat is een glanzende zachte huid.

Shop via deze link of bij een Dermalogica Salon bij jou in de buurt.

AnnindriyaGerti: Annindriya Perfume Lounge

Deze maand is mijn favoriet geen product maar een winkel, Annindriya Perfume Lounge. De meest fantastische parfumwinkel in Amsterdam. De winkel heeft een prachtige, luxe uitstraling. Je vindt hier de mooiste parfums, o.a. Baruti van de Nederlandse-Griekse parfumeur Spyros Drosopoulo, Grossmith, een van de oudste parfumhuizen van Engeland opgericht in 1835, Lorenzo Villorezi, Maison Francois Kurdjian, Ineke, Nicolaï, The Different Company. Nieuw zijn de parfums van de Japanse parfumeur Satori Osawa. Dit zijn maar een paar van de vele merken.

De Perfume Lounge is niet alleen favoriet vanwege de geweldige parfums, de passie van Tanja Deurloo (de eigenaresse) en Phine van Eijk is enthousiasmerend en besmettelijk. Een tijd heb ik me wat minder met parfum beziggehouden. Onlangs bracht ik weer eens een bezoek aan de winkel in Amsterdam-Zuid. Het warme onthaal, de aandacht voor wat ik zoek, het enthousiasme waarmee passende geuren geselecteerd worden, er wordt gezellig meegeroken, dat maakt een bezoek aan de winkel een unieke ervaring. Ik ben nu weer helemaal hooked en kan niet wachten tot ik weer al dat heerlijks mag ruiken en een nieuw parfum ga kopen. Een bijzonder unieke ervaring is the Personal Perfume Profiling. Een echte aanrader!

Een bezoekje is het leukste, maar online een kijkje nemen kan ook

NARCISO image9.inddCindy: Narciso Rodriguez NARCISO Poudree

NARCISO Poudree is de nieuwste eau de parfum in de NARCISO-lijn van Narciso Rodriguez. De Poudree heeft als centrale bloemen de roos en oranjebloesem in plaats van de gardenia uit het origineel. Daardoor is ze wat minder zoet en weelderig, wat transparanter te noemen. Een poederige musk en houtnoten maken het af. Deze poederige variant op het zwoele origineel is verrassend zacht. Het eau de parfum blijft de hele dag hangen, maar is subtiel en goed draagbaar op warmere dagen. Voor een poedergeur vrij bescheiden, met een vleugje van de romigheid uit het origineel. Alsof ik me heb ingesmeerd met een heerlijk geurende bodycreme.

Shop deze fijne geur hier online

Esther Kalkman: Marc Inbane Natural Tanning Spray

Mijn favoriet van deze maand is de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Zeker zo in het voorjaar kan m’n witte koppie wel een lekker kleurtje gebruiken. En daar is deze spray ideaal voor: even sprayen, nadrogen met de föhn en klaar! Na het sprayen werkt de spray nog een paar uur, waarin je dus steeds bruiner word.t M’n gezicht heeft nu echt zo’n lekker gezond ‘net-terug-van-het-strand-kleurtje’. Het vervaagt mooi egaal na een dag of 2-3. En nog een pluspunt: de spray ruikt echt superlekker! Bekijk ook het volgende filmpje.

Shop hier online.

Sassoon Illuminating OilCorine: Sassoon Illuminating Oil

Doordat ik mijn blonde haar door de kapper al jaren flink wat tinten lichter laat maken, is het vrij snel aan de droge kant. Ik ben daarom altijd op zoek naar producten die mijn haren hydrateren en laten glanzen; er hebben de afgelopen jaren al heel wat oliën de revue gepasseerd. Afgelopen maand liep ik tegen een fijne nieuwe olie aan; de Sassoon Illuminating Oil. De zoete amandelolie en vitamine E in dit product maken mijn haar heerlijk zacht en glanzend. Een fijne bijkomstigheid – wat veel andere haaroliën niet hebben – is de bescherming tegen hitte van stylingtools die de Sassoon Illuminting Oil biedt. Want ook die hitte is funest voor toch al droog haar, kan ik je uit ervaring vertellen. Je hebt maar een heel klein pompje per keer nodig, dus met flacon van 100 ml kan je zeker een flinke tijd voort.

Shop deze olie hier online.

Monique: Laura Mercier Candle Glow foundation

Schermafbeelding 2016-05-03 om 10.14.11Schermafbeelding 2016-05-03 om 11.33.12

Onlangs kreeg ik een privé sessie bij Skins Cosmetics om de nieuwe Candle Glow foundation te ervaren. Nou, de naam is niets teveel gezegd: deze foundation geeft je huid echt een prachtige, betoverende glow, en de kleuren zijn ook nog eens top. De foundation is lang houdbaar, mooi vloeibaar, geen pancake -effecten. Maar fris en dewy.

Je shopt de prachtige foundation hier.

 

 

 

 

 

Meer weten over Beschadigd of droog haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

14 reacties

 • maak me gek zeg, ik ga ook maar even aan de Ibane – voor mijn witte benen dan hahaha. dank voor je complimenten angela. die mercier foundation is echt prachtig ja. zit alleen geen spf in, dus die moet je er wel onder aan brengen. bijvoorbeeld van armani, dior of clarins – mooie uv bases voor onder je makeup en over je dagverzorging. ik ben natuurlijk weer aan het kuren bij environ, maar verder gebruik ik vitamine c serums van oa algenist en dr dennis gross. ik ben erg in mijn sas met de princess cream van academie – gebruik hem erover heen. onder mijn serum doe ik een glycerine gel van chanel om de huid te bevochtigen. en ik gebruik om de dag het glycolzuur van alpha-h, maakt mijn porien echt weer strak en de huid heel glad.

 • Ik heb ook nav artikel op BJ de Marc Ibane gekocht. Wat een prachtige kleur. Aanbrengen absoluut met de glove. Daarmee kan je heel goed uitwrijven wat zeker nodig is. Blijft 4-5 dagen zitten is mijn ervaring. Top ! Ook de nieuwe geur gekocht van Narciso. Verwennerij ! Nu getriggerd door de foundation van Laura Mercier. Mooie glow op je gezicht Monique en tjee…..wat ziet jouw huid er prachtig uit! Wat gebruik je nu (naast het Environ Revival masque::))))?

 • Esther Kalkman, lekker die Marc Ibane! Heb je de spray aangebracht met de kwast of glove?
  Corine, de oil breng je die aan op droog haar? En dan alleen in de puntjes?

 • Monique, dit komt door de samenstelling van de aminozuren. Er zijn er twee die je veel energie geven.
  Glutamine is een stofje dat in grote concentratie in de spieren voorkomt en populair als een supplement dat energie geeft. Het helpt je niet alleen aan energie, maar stimuleert ook het herstel en de groei van de spieren.
  Glycine
  Glycine is een aminozuur die voornamelijk wordt gebruikt om de spieren te ontwikkelen, maar helpt ook glucose omzetten in energie.

 • @Monique, prachtig, die porseleinen flesjes. maae ver boven mijn begroting. Wel heel bijzonder, ook het verhaal erachter. De parfumeer, Satori Osawa, komt in juni naar Nederland. Ik hoop haar te kunnen ontmoeten!

 • Su Chen, heb je er een verklaring voor dat je door deze supplementen niet kan slapen? gezien de samenstelling lijkt het me stug dat je er energie van krijgt. Welke nog niet in jouw stukje genoemde stoffen zouden daar dan verantwoordelijk voor zijn?

 • Bizar. Was ik net weg. Stond om half vier bij de tram. Jammer, was erg leuk geweest je te ontmoeten!

 • Daar heb ik ook aan gesnuffeld: Erg lekker. Was toch leuk geweest als ik je daar had ontmoet:). Ik was er rond kwart voor drie. Inderdaad weer veel lekkere nieuwe geuren geroken. Ook de nieuwe Zarko. Phine is een kei als het aankomt op combinaties. Heel spannend.

 • Wat toevallig Mary, ik was er gistermiddag ook. Ik heb de laatste fles Satirische meegenomen. En weer veel lekkers geroken 🙂

 • Gerti, ik lees net je verhaal en hoe toevallig is het dat ik vanmiddag nog bij Tanja en Phine was! Even nieuwe geuren ruiken, sfeer proeven en die is bij de Perfume Lounge altijd prima! Ik wilde graag de speciale sample set van Pierre Guillaume meenemen maar die waren allemaal al naar nieuwe eigenaren gegaan! Nieuwe bestelling is al onderweg en ik krijg zo’n heerlijk pakketje thuisgestuurd:)

 • Wat een eer, we krijgen er een blos van. Daar worden we natuurlijk extra blij van: van blije klanten, die onze bijzondere parfums en persoonlijke aanpak waarderen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.