shop Dior Backstage Face & Body Foundation Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’ Bekijken BeautyJournaal testpanel favorieten april […]

07:48 - 04:41
luistertijd 07:48 - leestijd 04:41

Homepage Maandfavoriet April

BeautyJournaal testpanel favorieten april 2016

Als lid van het BeautyJournaal testteam zie je regelmatig nieuwe producten voorbij komen. Welke testpanel favorieten selecteerde het BeautyJournaal testteam voor je in april?

Su Chen: Zzazen Fish Collagen

Ik ben in aanraking gekomen met dit product door een klant in mijn salon. Zzazen is een voedingssupplement in poedervorm die je oplost in water. Origineel is het bedoeld om collageenaanmaak te stimuleren, wat huidveroudering tegengaat van binnenuit. Daarnaast versterkt het de botten, haren en nagels.

ZzazenWat Zzazen zo bijzonder maakt, is de samenstelling van gehydrolyseerd viscollageen en vitamine C. Zzazen bevat een unieke combinatie van peptiden en aminozuren, en geeft ook energie.

Sinds het gebruik van Zzazen merk ik dat ik fitter ben en veel meer energie heb. Normaliter ben ik rond 22:00u helemaal afgebrand na een drukke dag. Nu merk ik dat ik heel de dag door lekker veel energie heb. Verder merk ik dat het herstel na sporten sneller gaat en dat het mijn honger naar zoetigheid vermindert! Dus een mooie bijkomstigheid richting de zomer. Wel een kleine tip: Neem dit product niet in de loop van de dag, anders slaap je heel de nacht niet.

Shop hier online

Douglas Home SpaSimone: Douglas Home Spa Beauty of Hawai Hibiscus & Monoi Oil Bodyscrub

Voordat de zon weer gaat schijnen, zorg ik er altijd voor dat mijn lichaamshuid in top conditie is. Ik scrub dan ook bijna dagelijks lekker onder de douche mijn wintervel eraf. Met deze knalgele pot bodyscrub uit de Home Spa lijn van Douglas breng je als vanzelf het zonnetje je badkamer in. Het bevat Hibiscus en Monoi Olie. De hibiscus heeft goede vochtinbrengende en verstevigende eigenschappen. De Monoi Olie is een combinatie van kokosolie, wat herstelt en hydrateert, en de Tiare Bloem. Deze staat bekend om zijn kalmerende en reinigende werking. De scrub is een suiker/zoutscrub en voelt lekker stevig aan. Je huid voelt na gebruik glad, zacht en heerlijk gereinigd. In dezelfde lijn zijn nog tal van andere producten verkrijgbaar.

Beste shopdeal!

Dermalogica BodyEsther van Gent: Dermalogica Body

Sinds ik Dermalogica in mijn salon gebruik, ben ik groot fan van de producten voor de gezichtsverzorging. Reden voor mij om te proberen of ik net zo’n groot fan kan worden van de bodyproducten. Zeker na mijn zonvakantie kon mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken; wie kent niet die nare velletjes die ontstaan als je net een paar dagen thuis bent. Ik heb meteen een aantal producten gebruikt. Net zoals in de gezichtsproducten zitten er geen minerale oliën, parfum, alcohol en andere irriterende stoffen in.

Mijn favoriet is de Body Wash in combinatie met de Body Scrub en de Body Hydrating Cream. De Body Wash ruikt fantastisch, als een spa, hydrateert perfect door de Pro Vitamine B5, door toevoeging van Papaya en Rijstenzymen exfolieert de Body Scrub zacht, maar effectief. En als afsluiter de Body Hydrating Cream, door toevoeging van hydroxyzuren verwijdert deze dode huidcellen, trekt snel in en laat geen plakkerige laag achter. Resultaat is een glanzende zachte huid.

Shop via deze link of bij een Dermalogica Salon bij jou in de buurt.

AnnindriyaGerti: Annindriya Perfume Lounge

Deze maand is mijn favoriet geen product maar een winkel, Annindriya Perfume Lounge. De meest fantastische parfumwinkel in Amsterdam. De winkel heeft een prachtige, luxe uitstraling. Je vindt hier de mooiste parfums, o.a. Baruti van de Nederlandse-Griekse parfumeur Spyros Drosopoulo, Grossmith, een van de oudste parfumhuizen van Engeland opgericht in 1835, Lorenzo Villorezi, Maison Francois Kurdjian, Ineke, Nicolaï, The Different Company. Nieuw zijn de parfums van de Japanse parfumeur Satori Osawa. Dit zijn maar een paar van de vele merken.

De Perfume Lounge is niet alleen favoriet vanwege de geweldige parfums, de passie van Tanja Deurloo (de eigenaresse) en Phine van Eijk is enthousiasmerend en besmettelijk. Een tijd heb ik me wat minder met parfum beziggehouden. Onlangs bracht ik weer eens een bezoek aan de winkel in Amsterdam-Zuid. Het warme onthaal, de aandacht voor wat ik zoek, het enthousiasme waarmee passende geuren geselecteerd worden, er wordt gezellig meegeroken, dat maakt een bezoek aan de winkel een unieke ervaring. Ik ben nu weer helemaal hooked en kan niet wachten tot ik weer al dat heerlijks mag ruiken en een nieuw parfum ga kopen. Een bijzonder unieke ervaring is the Personal Perfume Profiling. Een echte aanrader!

Een bezoekje is het leukste, maar online een kijkje nemen kan ook

NARCISO image9.inddCindy: Narciso Rodriguez NARCISO Poudree

NARCISO Poudree is de nieuwste eau de parfum in de NARCISO-lijn van Narciso Rodriguez. De Poudree heeft als centrale bloemen de roos en oranjebloesem in plaats van de gardenia uit het origineel. Daardoor is ze wat minder zoet en weelderig, wat transparanter te noemen. Een poederige musk en houtnoten maken het af. Deze poederige variant op het zwoele origineel is verrassend zacht. Het eau de parfum blijft de hele dag hangen, maar is subtiel en goed draagbaar op warmere dagen. Voor een poedergeur vrij bescheiden, met een vleugje van de romigheid uit het origineel. Alsof ik me heb ingesmeerd met een heerlijk geurende bodycreme.

Shop deze fijne geur hier online

Esther Kalkman: Marc Inbane Natural Tanning Spray

Mijn favoriet van deze maand is de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Zeker zo in het voorjaar kan m’n witte koppie wel een lekker kleurtje gebruiken. En daar is deze spray ideaal voor: even sprayen, nadrogen met de föhn en klaar! Na het sprayen werkt de spray nog een paar uur, waarin je dus steeds bruiner word.t M’n gezicht heeft nu echt zo’n lekker gezond ‘net-terug-van-het-strand-kleurtje’. Het vervaagt mooi egaal na een dag of 2-3. En nog een pluspunt: de spray ruikt echt superlekker! Bekijk ook het volgende filmpje.

https://youtu.be/x9zFX-Ko5x4

Shop hier online.

Sassoon Illuminating OilCorine: Sassoon Illuminating Oil

Doordat ik mijn blonde haar door de kapper al jaren flink wat tinten lichter laat maken, is het vrij snel aan de droge kant. Ik ben daarom altijd op zoek naar producten die mijn haren hydrateren en laten glanzen; er hebben de afgelopen jaren al heel wat oliën de revue gepasseerd. Afgelopen maand liep ik tegen een fijne nieuwe olie aan; de Sassoon Illuminating Oil. De zoete amandelolie en vitamine E in dit product maken mijn haar heerlijk zacht en glanzend. Een fijne bijkomstigheid – wat veel andere haaroliën niet hebben – is de bescherming tegen hitte van stylingtools die de Sassoon Illuminting Oil biedt. Want ook die hitte is funest voor toch al droog haar, kan ik je uit ervaring vertellen. Je hebt maar een heel klein pompje per keer nodig, dus met flacon van 100 ml kan je zeker een flinke tijd voort.

Shop deze olie hier online.

Monique: Laura Mercier Candle Glow foundation

Schermafbeelding 2016-05-03 om 10.14.11Schermafbeelding 2016-05-03 om 11.33.12

Onlangs kreeg ik een privé sessie bij Skins Cosmetics om de nieuwe Candle Glow foundation te ervaren. Nou, de naam is niets teveel gezegd: deze foundation geeft je huid echt een prachtige, betoverende glow, en de kleuren zijn ook nog eens top. De foundation is lang houdbaar, mooi vloeibaar, geen pancake -effecten. Maar fris en dewy.

Je shopt de prachtige foundation hier.

 

 

 

 

 

Lees ook