Foolproof essentials voor een zomerse look.

03:56 - 02:22
luistertijd 03:56 - leestijd 02:22

Urban Decay Get Beached, Not Burned zomer look

Get beached, not burned… is het motto van Urban Decay deze zomer. Ga voor die schitterende beachy strandlook, zonder dat je hiervoor uren in de zon hoeft te liggen zonnebaden (… want we weten inmiddels allemaal dat de zon een grote boosdoener is op het gebied van huidveroudering). Wende Zomnir, Chief Creative Officer bij Urban Decay, omschrijft het als volgt: “What we are looking for this summer is illuminated, luminous, beautiful and glowy skin.” Dat klinkt heerlijk, laat de zomer maar komen. Bekijk de gehele collectie ook hier.

Verrassend eenvoudig

Wat ons meteen opvalt, is dat deze zomercollectie bestaat uit ‘slechts’ enkele essentials, met de focus op een glowy teint. Handige foolproof producten, die zich snel en makkelijk laten aanbrengen.

Met Urban Decay sta je deze zomer niet lang voor de spiegel, maar geniet je volop van een dag aan het strand of de perfecte roadtrip.

Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector

Deze olievrije en gewichtloze crème met peptiden en vitaminen combineert de voordelen van huidverzorging en zonbescherming (SPF 20) met de dekking van een lichte foundation. Hydratatie voor je huid en een mooie blur voor je teint.

Lichtweerkaatsende deeltjes laten schoonheidsfoutjes optisch verdwijnen en poriën zijn minder zichtbaar. Het luchtdichte pompje is hygiënisch in gebruik en maakt dat je deze foundation makkelijk in je tas stopt.

Verkrijgbaar in zes kleuren, ook voor de donkere huidtinten. Shop hier!

Afterglow 8-hour powder highlighter

Weer iets teveel Margaritas gedronken in dat gezellige strandtentje? Geen probleem, dit product laat je huid weer stralen in een handomdraai. Door de ultrafijne en licht textuur (Wende: “zo zacht als de billen van een baby”) laat deze highlighter makkelijk aanbrengen in één of meerdere lagen en makkelijk blenden met andere producten.

Breng Afterglow aan op alle plekken waar de zon je gezicht belicht: op je neusrug, in een c-vorm van je slapen naar je jukbeenderen, op de Cubido brug tussen je neus en je lippen. Verkrijgbaar in de kleuren Sin (champagne, hiernaast op de foto), Fireball (perzikkleurig) en Aura (lichtroze).

Shop deze highlighter hier.

24/7 Eye Pencils

De nieuwe kleur Walk of Shame is een mooie lichte kleur voor op de waterlijn van je oog. Het product geeft een goede dekking (mocht je een lichte huidtint hebben, dan kan je Walk of Shame zelfs gebruiken als concealer en is veilig voor je ogen, niet onbelangrijk wanneer je een product op de waterlijn aanbrengt. Lees hier ons artikel over tightlinen en oogproblemen.

Een lijntje Walk of Shame op de waterlijn maakt je oogopslag groter, of verdoezelt roodheid na een korte nacht. Dit oogpotlood kan ook gebruikt worden als highlighter op het wenkbrauwbot.

Naast Walk of Shame lanceert Urban Decay deze zomer de nieuwe kleur Heartless. Dit is een mooie zachtroze, parelachtige kleur voor op de binnenste ooghoek, vlak onder de wenkbrauw en zelfs op je jukbeenderen. Lekker multifunctioneel en dus handig voor in je standtas. Shop hier.

Beached Bronzer

Door de fijne textuur vermengt deze bronzer zich uitstekend met je huid en voelt zijdezacht aan. Een streperig eindresultaat behoort voorgoed tot het verleden. Door de matte kleur laat de Beached Bronzer zich goed mengen met je highlighter of blush, zonder dat het too much wordt.

De bronzer heeft een super handig compact formaat dat je overal mee naartoe neemt. Kan zowel nat als droog worden gebruikt en is verkrijgbaar in twee kleuren.

Shop direct online

In het volgende filmpje zet Wende alle producten nog even voor je op een rijtje (inclusief swatches). Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=ZLglzFaUWiM

Lees ook