Kan de lamp bijvoorbeeld kwaad voor je ogen?

04:48 - 02:53
luistertijd 04:48 - leestijd 02:53

Veelgestelde vragen over Quasar collageenlampen, Deel 2

We merken bij FreshwaterValley dat de vraag naar de lampen van Quasar toeneemt. Maar we krijgen ook veel vragen. Bijvoorbeeld of de lampen op lange termijn schadelijk zijn, of het licht veilig is voor je ogen etc. Nu de producten van Quasar Biotech echt razend populair beginnen te worden in Nederland, is het hoog tijd dat we wat meer helderheid bieden! Daarom in dit artikel antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Kan de lamp op enige wijze kwaad? Is het licht schadelijk voor de huid op langere termijn?

Nee, het licht van de Baby Quasar LED lampen is van de hoogste kwaliteit en de technologie is klinisch bewezen door onder andere NASA, en veilig en effectief bevonden voor de behandeling van rimpels en fijne lijntjes door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). De lampen hebben vele Beauty Awards gewonnen (bijvoorbeeld die van New Beauty). Wereldwijd onafhankelijk onderzoek laat zien dat er krachtige therapeutische voordelen voor levend weefsel en organismen zitten aan lichttherapie tussen 590 en ongeveer 850 nanometer. In totaal zijn er meer dan 1,700 publicaties en klinische studies verricht. Geen van deze studies stuitte ooit op negatieve bijwerkingen!

Op het plaatje zie je dat ultraviolet licht (het schadelijke UV licht van de zon) niet in de Baby Quasar lampen voorkomt. Het oranje-rode spectrum van amber rood licht begint rond de 590 nanometer. Dit is de eerste kleur die in de lampen zit. Daarna komen rood, super rood en infrarood tot 850 nanometer. De Quasar lampen hebben alleen het zichtbare lichtspectrum. Geen schadelijk UV licht (tot 400 nanometer) en ook geen schadelijk infrarood licht (ruim boven 950 nanometer).

Kan de Baby Quasar collageenlamp worden gecombineerd met Botox en fillers? Smelt het apparaat mijn fillers en ruimt het mijn botox sneller op?

Het is absoluut veilig om de Baby Quasar lamp te gebruiken wanneer je regelmatig fillers of botox krijgt. Na de injectables te hebben ontvangen, moet je wel twee weken wachten voordat je de behandeling met de Quasar lamp voortzet. Deze twee weken geven de fillers en botox tijd om te ‘settelen’. Na 2 weken mag je de behandeling weer oppakken.

De lampen van Quasar smelten fillers niet en ze zorgen er ook niet voor dat je botox sneller wordt opgeruimd. De Baby Quasar collageenlamp is een prima combinatie met bijvoorbeeld botox, want de botox schakelt de spieren uit die je statische rimpels geven in je voorhoofd, terwijl de Quasar lamp rimpels, fijne lijntjes en verslapping aanpakt door de bouwstenen van een vitale huid weer terug te brengen (yep… collageen en elastine!).

Botox is niet echt geschikt voor de lijntjes en verslappingen in het onderste deel van het gezicht. Fillers, tenzij erg professioneel en subtiel aangebracht, geven vaak een minder natuurlijk resultaat. Dus rond de ogen, mond, wangen en kaaklijn doe je er goed aan om te investeren in een Quasar collageenlamp.

Kan het kwaad voor mijn ogen als ik in het licht kijk? Het is zo fel!

Er zijn geen klinische studies of indicaties die uitgewezen hebben dat de Baby Quasars je ogen kunnen beschadigen. Echter, houd je ogen gesloten tijdens de behandeling en kijk niet recht in het licht. Behandel niet direct op je ooglig, maar ga om het oog heen. Je zult merken dat je heel dicht bij het oog kunt behandelen, zodat je de welbekende verslappingen en lijntjes rond de ogen kunt aanpakken, zonder het gevoel te hebben dat het licht te fel is.

De Baby Quasar Plus en de MD Plus hebben beide een opstaand randje waardoor behandeling rond de ogen iets prettiger is dan met de Quasar Pure Rayz. Er zit tevens een brilletje bij elke Baby Quasar kit, en Quasar Biotech raadt aan dat je het brilletje draagt tijdens de behandeling.

Voor nog meer veelgestelde vragen, klik hier.

Lees hier ook deel 1 van vragen over deze lampjes.

Bestel nu op www.freshwatervalley.nl

Leestip! Onlangs heeft Monique van Beautyjournaal een prachtige review geschreven over haar fijne dagelijkse momenten met de Baby Quasar Plus (liefkozend ‘Lampje’ genoemd). Lees hier haar review

Vragen? Of meer weten over deze fijne bestsellers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook