Alles wat je altijd al wilde weten over deze huidverjongende lampen

05:48 - 03:29
luistertijd 05:48 - leestijd 03:29

Veelgestelde vragen over Quasar collageenlampen, Deel I

Onlangs heeft Monique van Beautyjournaal een prachtige review geschreven over haar fijne dagelijkse momenten met de Baby Quasar Plus (liefkozend ‘Lampje’ genoemd). Lees hier haar review. En niet alleen Monique is enthousiast. We merken bij FreshwaterValley dat de vraag naar de lampen van Quasar toeneemt. Maar we krijgen ook veel vragen. Bijvoorbeeld over de verschillen tussen de verschillende modellen, wanneer welke te kiezen etc. Nu de producten van Quasar Biotech echt razend populair beginnen te worden in Nederland, is het hoog tijd dat we wat meer helderheid bieden! Daarom in dit artikel antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Wat zijn de overeenkomsten tussen de rode Quasar Pure Rayz, Baby Quasar Plus en MD Plus?

Alle collageenlampen (Pure Rayz, Baby Quasar Plus en MD Plus) zijn rood en hebben dezelfde vier golflengtes: amber rood, rood, super rood en infra rood. Alle golflengtes in de collageen- en elastinelampen zitten in het veilige spectrum tussen 590 en 850 nanometer.

Zit er garantie op alle modellen?

Ja, Quasar Biotech is geweldig op dat gebied. Er zit een fabrieksgarantie op de Quasar Pure Rayz van 5 jaar. Bij de Plus en MD Plus krijg je maar liefst een levenslange garantie. In combinatie met de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie die op alle drie modellen wordt gegeven, heb je eigenlijk geen enkele reden om de anti-aging behandeling voor thuis niet uit te proberen!

Zijn er ook verschillen tussen de rode Quasar Pure Rayz, Baby Quasar Plus en MD Plus?

Jazeker. De Pure Rayz is het voordeligste model en is gemaakt van kunstof. De Plus en MD Plus zijn gemaakt van duurzaam aluminium.

Is er verschil in kwaliteit van de LED Lampjes en de resultaten die ik mag verwachten?

De kwaliteit van de LED lampjes en de krachtigheid zijn hetzelfde, met een klein verschil tussen de klassieke modellen met handvat en de Rayz lampjes.

Bij de duurdere modellen haal je het plastic kapje eraf tijdens de behandeling, zodat het LED licht onveranderd in de huid kan doordringen. Dit zijn de modellen Baby Quasar MD Plus en Baby Quasar Plus. De Quasar Pure Rayz is pas in 2014 op de markt gebracht om ook een optie te bieden van hoge kwaliteit voor een kleiner budget. Hier zit het plastic kapje vast en het kan er niet af. Met de Pure Rayz kun je ongeveer dezelfde resultaten behalen als met de grotere apparaten, alleen door de vormgeving van de BQ Plus en MD Plus (de modellen met handvat) is de behandeling daarmee iets makkelijker, preciezer, en mogelijk een ietsje krachtiger omdat je geen plastic kapje tussen huid en lamp hebt.

Hoe zit het met de grootte van de LED lampen? Hoeveel centimeter is de diameter?

Niet alle modellen hebben dezelfde diameter; het ene model is wat groter dan het andere. De diameter van het LED gedeelte van de Quasar Pure Rayz is 4,8 cm. De diameter van de Baby Quasar Plus is 3,4 cm, ongeveer zo groot als het oppervlak van de cirkel wanneer je je duim en wijsvinger tegen elkaar houdt.

De Baby Quasar MD (het professionele model) is 4,2 cm, wat betekent dat je sneller klaar bent met de behandeling. Sommigen vinden van de kleinere Baby Quasar Plus het juist een voordeel dat hij wat compacter is, omdat je met meer precisie kunt behandelen rond ogen en mond.

Aan de andere kant geldt dat je met de Baby Quasar MD minder tijd nodig hebt, want de grotere diameter van de lamp behandelt een groter gebied in een keer.

Waarom moet je het apparaat bewegen? Kan ik hem niet gewoon stil houden?

Stil houden wordt niet aangeraden om twee redenen. Ten eerste kan de warmte van je eigen lichaam in combinatie met de warmte van de lamp niet ontsnappen wanneer je hem stil op een plek houdt. Ten tweede is het resultaat dat je van de lamp mag verwachten, hoger wanneer je hem heen en weer beweegt. Het heilzame licht kan dieper in de huid doordringen en wordt gelijkmatiger verdeeld, wanneer je in cirkelbewegingen over de huid gaat.

Moet ik druk zetten op de lamp? Hoe ver moet ik hem van de huid af houden?

Houd de lamp dicht tegen de huid aan, zonder veel druk te zetten, maar tegelijkertijd zonder ruimte tussen de lamp en de huid te laten. LED licht is van nature diffuus en we willen dat al dat goede licht in de huid terecht komt en niet in de lucht! Een bijkomende reden om voor de Baby Quasar Plus of MD Plus te kiezen, is het feit dat het plastic kapje eraf kan. Daardoor kun je makkelijker over de huid bewegen, en zit er niets tussen huid en LED licht, waardoor je van het volle effect kunt genieten. Zo worden het verloren collageen en elastine dagelijks weer door je eigen lichaam aangemaakt met behulp van de Baby Quasar lamp!

Lees hier ook deel 2 over deze lampjes.

Bestel nu op www.freshwatervalley.nl

Vragen? Of meer weten over deze fijne bestsellers?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook