Wie gingen er met de prestigieuze awards mee naar huis?

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

wella trendvision 2015 awards

Afgelopen zondag 20 september waren de beste van de beste kappers bijeen voor de Nederlandse finale van Wella Professionals TrendVision 2015 Award tijdens het WELLA Portfolio evenement in Den Bosch.

Zestien getalenteerde kappers streden om een Bronze, Silver of Gold Award in categorie Young Talent en Color Vision. Elke jaar organiseert Wella professionals deze prestigieuze awardshow, waar kapperstalenten hun visie op de door Wella gepresenteerde trends kunnen geven met hun eigen haarcreaties.

Wella trendvision hair 2

De jury bestond dit jaar uit het aanwezige publiek die – heel anno nu – via een app konden stemmen op hun favoriet. Uiteraard was er ook een vakjury, bestaande uit 7 professionals: Marian Kaak – Algemeen Hoofdredacteur ANKO Kapperszaken en Coiffure, Marriet Gakes – Salon B Colour Director, Danielle Sant en Dennis Kil, Hoofdredacteur en Uitgever Tribu-te NL Magazine, Ell Essers- Haarkunstenaar en Eigenaresse Essers Hairart, Arjan Bevers – Avanti Kappers en Hairdresser of the Year 2015.

De finalisten werden beoordeeld op creativiteit, kleurgebruik, ambacht en draagbaarheid van hun kapselcreaties.

Wella trendvision hair 3

De winnaars Wella TrendVision 2015 Awards

De big winners waren Anneke Spelt van ‘Michel Arendsen Kappers’ Utrecht (Color Vision) en Daphne van Es van ‘Nancy Hair & Beauty’ uit Vlissingen (Young Talent). Zij vertegenwoordigen Nederland tijdens de grote internationale finale die eind november in Berlijn gehouden wordt.

De andere winnaars in de categorie Color Vision zijn: Silver voor Ilona Pouw ook van ‘Michel Arendsen Kappers’ en Bronze voor Amber Saft van ‘Bosman Haar en Make Up’ uit Alkmaar. In de categorie Young Talent won Lindsey van Rooyen van ‘Change’ uit Panningen Silver en Danya Zwinkels van ‘Reflex Hairstyling’ uit ’s Gravenzande Bronze.

Wella Alle Winnaars

Color Award

wella trendvision 2015 color-award

  1. Goud – Anneke Spelt van Michel Arendsen Kapper uit Utrecht
  2. Zilver – Ilona Pouw van Michel Arendsen Kapper uit Utrecht
  3. Brons – Amber Saft van Bosman Haar & Make Up uit Alkmaar

Young Talent Award

wella trendvision 2015 young talent

  1. Goud – Daphne van Es van Nancy Hair & Beauty uit Vlissingen
  2. Zilver – Lindsey van Rooyen van Change uit Panningen
  3. Brons – Danya Zwinkels van Reflex Hairstyling uit ’s Gravenzande

Lees ook