Het mag woest! Moeder natuur is de muze.

01:47 - 01:04
luistertijd 01:47 - leestijd 01:04

In de herfst en winter komen vaak de meer aardse tonen terug in kleding- en make-uptrends. Denk aan aubergine, roestrood, kastanjebruin. Ook in de haarwereld wordt de najaarsinspiratie gehaald uit de aarde.

Uncharted Territories

Wella Professionals liet zich voor hun AW-trend ’15 ‘Uncharted Territories’ inspireren door de beauty van de wilde natuur en mineralen. Texturen, vormen en kleuren van woeste, ruwe terreinen van de wereld werden verwerkt in het haar.

Perfectie is het laatste waar je naar moet streven als je deze looks wil namaken. Het mag woest, het mag wild! Alsof de wind zelf met het haar is gaan spelen.

Topstylist bij Wella Dimitry Vinokurov: “De focus lag op het creëren van verrassende aardse en minerale nuances, geïnspireerd op de wilde natuur, gure weersomstandigheden en ongetemde landschappen.”

Haarkleuren uit de natuur

De haarkleuren zijn geïnspireerd op een kleurenpalet zoals we die in de natuur kunnen
vinden, met heide-lila, okergeel en zeeschuimblauw. Voor deze trend heeft Wella Professionals ook nieuw haarkleuringen voor de Koleston Perfect Innosense serie, Natuurlijk, ook met moeder natuur als muze. De lijn haarkleuringen is erkend door wetenschappelijke en dermatologische organisaties als de Skin Health Alliance en ECARF.

Nieuwe Eimi stylingproducten voor de look

Bij de nieuwe trend zijn ook twee nieuwe Eimi producten uitgebracht:

Just Brilliant, is een gladmakende pommade, die een prachtige glans aan het haar geeft en afhandelt met frizz. Root Shoot is een haarmousse die je gebruikt bij de aanzet van het haar, waardoor het kapsel een mooie lift krijgt.

Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt voor de Eimi producten. Of shop via een webwinkel.

Lees ook