Geteste producten Make-up Teint

Getest MAC Waterweight foundation

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

MAC goes light!

MAC Waterweight foundation
mac waterweight foundationAfgelopen winter kwamen de trendsetters onder de foundationmerken al uit met deze nieuwe soort foundation: watervlug en vederlicht. Zacht als zijde, onzichtbaar maar wel teintverfraaiend.

MAC Waterweight: vederlicht, langhoudend

Ik was even in verwarring toen ik de eerste producten testte (lees hier (Lancome) en hier (YSL)), maar als je de goede kleur te pakken hebt, is de draagbaarheid tot echt subliem.

Verrassend genoeg komt MAC nu pas met een dergelijke foundation. Ik maakte er vorige week kennis mee, in de MAC store op de Heilige Weg. De MAC mua legde me uit dat de foundation eerst uitgebreid getest is internationaal backstage bij fashionshows op modellen, voordat hij approved werd. En voila!

https://youtu.be/jRH72t0YUlg

 

SHOP Mac foundations hier online. Waterweight is vanaf september in de winkels te koop.

Bekijk hier meer reviews van door ons geteste foundations.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.