MAC goes light!

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

MAC Waterweight foundation
mac waterweight foundationAfgelopen winter kwamen de trendsetters onder de foundationmerken al uit met deze nieuwe soort foundation: watervlug en vederlicht. Zacht als zijde, onzichtbaar maar wel teintverfraaiend.

MAC Waterweight: vederlicht, langhoudend

Ik was even in verwarring toen ik de eerste producten testte (lees hier (Lancome) en hier (YSL)), maar als je de goede kleur te pakken hebt, is de draagbaarheid tot echt subliem.

Verrassend genoeg komt MAC nu pas met een dergelijke foundation. Ik maakte er vorige week kennis mee, in de MAC store op de Heilige Weg. De MAC mua legde me uit dat de foundation eerst uitgebreid getest is internationaal backstage bij fashionshows op modellen, voordat hij approved werd. En voila!

 

SHOP Mac foundations hier online. Waterweight is vanaf september in de winkels te koop.

Bekijk hier meer reviews van door ons geteste foundations.

Lees ook