IJsjes en de Middellandse Zee

03:43 - 02:14
luistertijd 03:43 - leestijd 02:14

Accentueer jouw zongekuste huidje nog meer door je nagels te lakken in een mooie zomerse kleurtjes. Wat zijn de nagellak trends van deze zomer en welke tinten passen bij een gebruinde huid? Beautyjournaal zocht het natuurlijk voor je uit.

De mooiste kleurtjes

Essie’s inspiratie uit de ijssalon

Match je nagels met dat van je gelato ice cream. Misschien wel het beste idee ooit. Essie is keeping it cool met de Surf’s Up zomerlijn. De collectie lakjes bestaat uit lichte nuancen zoals spierwit, lichtgeel, perzikroze, zalmrood, hemelsblauw en zeeblauw. Vrolijk, zomers en het steekt lekker fel af bij jouw sunkissed lijf.

Wat is dé ‘kleur’ die bruin nóg bruiner laat lijken…? Juist ja, wit! Daarnaast geeft een dekkende witte nagellak een clean en elegante uitstraling. Private Weekend van Essie heeft een subtiele shimmer en is geïnspireerd op de witte lakens van een zomers weekendje in een luxe hotel.

Shop Essie nagellak in Private Weekend hier online. 

Dior colors Tie Dye for

Dior gaat mee in de natuurlijke kleurnuances. De nagellakken uit de Tie Dye-collectie zijn geïnspireerd door de zon. De lakjes zijn genoemd: Sunkissed (nude roze), Sunwashed (melkachtig geel) en Sundown (hibiscusrood). De meeste bijzondere nagellak is de Tie Dye Top Coat. Deze nagel speelt in op de trend waarbij de kleur van de nagels een verloop heeft. Eerder kreeg je dit effect door twee of meer kleuren nagellak op een sponsje te mengen en daarna op de nagels aan te brengen. Dior heeft het nailista’s makkelijker gemaakt met deze top coat.

Breng gemakkelijk een verloop aan in je nagellaktint met deze top coat. Voor optimaal resultaat draag je een Dior vernis eronder. Op de foto rechtsboven is onder de lagen top coat de Dior Vernis in 239 Sunkissed gedragen.

Shop Dior Vernis Top Coat Tie Dye 869 hier online. 

OPI Aloha from Hawaii

OPI neemt je mee naar tropisch Hawaii dit seizoen! Het nagellakmerk heeft inspiratie gehaald uit de kleurrijke omgeving van Hawaii. Denk aan de rijke natuur met groene palmbomen, prachtige paarse en roze bloemen, de azuurblauwe zee en hagelwitte stranden.

Een mint kleurtje op je nagels is altijd een goed idee. Het koele van de mintkleur accentueert je gebruinde handen.

Shop OPI in That’s Hula-ricious hier online. 

Water wereld van Yves Saint Laurent

De Pop Water collectie van Yves Saint Laurent is compleet geïnspireerd op het water. Naast make-up bestaat de lijn uit vier lakjes: Rouge Wet, Fuchsia Rain, Rose Splash en Orange Drop. Ze dekken niet volledig, maar laten een natuurlijke, glanzende en reflecterend resultaat achter. Voor een intenser effect, breng je meerdere laagjes lak aan.

Een Splash van kleur en glans voor je nagels. Voor een meer dekkend effect smeer je meerdere laagjes op. Deze nagellak kan ook gebruikt worden als mooie finish over andere nagellakken van YSL.

Shop Yves Saint Laurent Le Vernis in Fuchsia Rain bij Ici Paris XL.

 

Inspi uit het favoriete plekje van Coco Chanel

Chanel liet zich ook inspireren door water, specifiek op de Middellandse Zee. De nagellak Méditerranée is een zuiver en diep zeeblauw. Alsof je je nagels in de azuurblauwe zee hebt gedoopt en de kleur is blijven hangen. Méditerranée is geïnspireerd op de zee aan de Franse Rivière, een plek waar Coco Chanel heel graag vertoefde.

Shop Chanel Le Vernis in 707 Méditerranée hier online. 

Lees ook