Met shoptips met o.a. moois van Dior en ArtDeco

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

Oh wat fijn! Deze lente en zomer zijn de pastels weer terug van weggeweest. Op de catwalks zagen we pastels als eyeliner, oogschaduw en zelfs in de wenkbrauwen. Dat laatste is misschien iets te heftig voor het dagelijks leven, maar boven de ogen of op de nagels is het prachtig.

Dior Rouge Dior Vernis 244 Majesty

Plus:

Deze lak van Dior droogt snel. Dat is fijn. Daarnaast heeft de lak een fijn kwastje, waarmee je je nagel een mooie kleur geeft, zonder strepen. Het Techno-Polymeer in de lak maakt een fusie tussen lak en nagel mogelijk. Hierdoor blijft de lak lange tijd mooi zonder barstjes op chippen.

Min:

Omdat de lak zo licht van kleur is, heb je een aantal laagjes nodig. Bij mij volstond drie laagjes.

Je koopt deze lak hier.

ArtDeco Oogschaduw collectie Pearl

Plus:

Deze mooie pastel kleurige oogschaduw tinten maken je bij het eerste oogopslag al hebberig. Mooie zachte kleuren. Dit zijn de kleuren 81, 95A en 60. De oogschaduws hebben een mooie shimmering effect.

Min:

De kleuren zijn op de huid een stuk minder intens dan in het doosje. Dat is jammer. De mintgroene kleur is bijvoorbeeld nauwelijks nog groen te noemen. Alsnog mooi voor een subtiele pastel look.

Je koopt de oogschaduw van ArtDeco hier.

De Artdeco oogschaduw tinten op de huid

ArtDeco nagellak 830 Couture Milky Mint

Plus:

Deze lak is voorzien van een fijn kwastje dat speciaal ontwikkeld is voor Artdeco. Het kwastje heeft iets weg van het kwastje van de Dior-lakjes. Hiermee breng je de lak eenvoudig mooi aan zonder strepen. De kleur vind ik prachtig. De lak dekt redelijk goed. Ik heb twee laagjes nodig.

Min:

De lak droogt niet zo snel. Voor mij lastig, want ik heb vaak geen geduld. Als je dit wel hebt, hoeft dat geen probleem te zijn.

Je koopt deze nagellak hier.

Bourjois Colorband Crayons 04 Rose fauviste & 05 Mauve baroque

Plus:

Deze oogschaduws hebben een fijne zachte textuur. De kleur is mooi intens met een glimmer. Dankzij de waterproof formule blijft de oogschaduw heel lang mooi zonder vlekken of vegen.

Min:

Deze oogschaduws zijn waterproof, dat is fijn, maar je krijgt ze er dus niet zomaar af. Vooral de glitters in de kleur zijn moeilijk weg te halen.

SHOP Bourjois hier online.

Links Rose fauviste & rechts Mauve baroque op de huid

 

Lees ook