Vol met prachtige pastels…

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

De nieuwe lentecollectie van LookX is heerlijk tropisch, maar zonder hardheid. De kleuren roze, pistache groen en lieflijk lila sprankelen in deze limited edition collectie. De collectie is geïnspireerd op tropische bloemen. En natuurlijk zijn de producten voorzien van verzorgende ingrediënten.

De collectie bestaat uit:

Oogschaduw

Lila lotus is een lavendelkleurige oogschaduw. Rain forest zorgt voor een warmgroene touch. Beide kleuren bestaan uit een mix van matte en parelpigmenten, en zijn verrijkt met
vitamine E ter verzorging van de tere oogcontour. Verder zitten er twee trend kleuren in de collectie, Trilandsia pearl en Sunrise pearl. Deze shadows bestaan uit meerdere kleurpigmenten en texturen voor een 2D effect.

Paradepaardje

Het paradepaardje van de collectie is de Creamy Eyeshadow Earth op basis van een parelpoederextract. Dit product werkt hydraterend en verbetert de elasticiteit van de huid door collageenaanmaak te stimuleren. De kleur is een mooie glanzende zandkleur die los kan worden aangebracht, maar ook als base. En deze is waterproof. Je kunt er zelfs mee zwemmen.

Eyeliner

Verder bevat de collectie een mooie eyeliner in mosgroen.De formule is zacht en vloeibaar waardoor je eenvoudig een strakke lijn kunt trekken. De punt houd je scherp met behulp van de in de achterkant verstopte minislijper. Waterproof, dus ideaal voor op vakantie.

Mascara

Deze crèmemascara geeft de wimpers een mooie glanzende diepzwarte kleur. En natuurlijk verleidelijk lange wimpers.

Lipgloss

De Tropical Flowers lipglosses laten de lippen optisch voller lijken en geven een mooie glans. De formule blijft tot drie uur lang op de lippen zitten, en bevat moisturizing
ingrediënten en natuurlijke antioxidanten, aldus de claim.

Lip & Blush stick

Dit is een hooggepigmenteerde stick die de lippen meer volume geeft. Je kunt de stick ook als blush aanbrengen op de wangen. Vervaag het dan wel even met je vingertoppen!

Sun kissed

Tot slot bevat de collectie twee zonnepoeders in één compact. Je kunt ze mengen of los gebruiken. De lichtweerkaatsende pigmenten leggen een stralende gloed over de huid, en UV-filters en vitamine E werken samen tegen schadelijke vrije radicalen en UV-straling.

Overtuigd? Je koopt de hele collectie hier.

 

Lees ook