Endomassage + magneetveldtherapie maakt slanker en gladder

03:41 - 02:12
luistertijd 03:41 - leestijd 02:12

Nu we de imperfecties en verouderingsverschijnselen van het gezicht wel redelijk goed onder controle kunnen krijgen, is het tijd om de innovaties voor verbetering van de lichaamscontouren te gaan onderzoeken. Behandeling van cellulite is daarbij het meest gewild.

Twee in een: structuur en stevigheid

We kennen massages en elektro impulsen, maar er zijn nu ultramoderne machines zoals Fisiosphere van Dibi Milano uit Italië. Niet alleen huidstructuur oneffenheden worden zeer effectief aangepakt, maar ook huidverslapping en rimpelvorming.

Primeur voor Men and Women’s Care in Nijmegen

BeautyJournaal maakte Men and Women’s Care in Nijmegen een videoreportage over deze behandeling. De eerste salon in Nederland die hem nu uitvoert, en wij hopen dat er nog vele gaan volgen. Wij willen allemaal behandeld worden:-) Bekijk zo de video maar eens.

Hoe werkt de Fisiosphere?

De Fisiosphere maakt gebruikt van de exclusieve D.E.S. Technology, een vernieuwende combinatie van twee bijzondere technologieën. Het apparaat bestaat uit tweezijdig gemotoriseerde huidrollers (mechanische technologie) en gepulseerde magnetische velden (op energie gebaseerde technologie).

Endomassage

De huidrollers geven een endomassage (je vast wel bekend van de endermologie, een voorloper in de aanpak van cellulite) aan het weefsel, dat is een diepe en constante massage die het weefsel als het ware ‘traint’. De microcirculatie in de huid wordt weer goed geactiveerd en het lyfmestelsel gaat beter werken om vocht af te voeren.

Magnetische stimulatie

De magnetische velden bieden een sterke stimulatie van de fibroblasten. Hierdoor krijgt de productie van collageen een stimulans en dit leidt tot een stevigere huid. Ook het zuurstofgehalte tussen de weefsels neemt toe, waardoor het gehele huidaspect er weer gezond en goed doorbloed uit gaat zien.

De kuur

Eén kuur bestaat uit veertien behandelingen. Bij zo’n behandeling wordt het apparaat niet direct op de huid aangebracht, maar je hebt een speciaal bodysuit aan. Dit voorkomt dat de huid teveel wordt opgezogen tijdens de endomassage. Het dragen van dit pak is ook erg prettig als je huid al meer verslapt is en er sprake is van ernstiger cellulite.

De behandeling kan ook op het gezicht uitgevoerd worden, dan leidt het tot een vermindering van rimpels. Het verbetert ook de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen! Elke vrouw of man, van elk postuur en gewicht kan een sinaasappelhuid ontwikkelen. De Fisiosphere is dus geschikt als je een slanke jonge vrouw bent met slechts kleine ophopingen van vet en vocht, maar het werkt net zo goed als je wat ouder bent en al langer cellulite hebt.

De Fisiosphere kan ook op het gezicht worden toegepast met een speciale kop. De toepassing is dan om de huid te verstevigen.

Behandeling met de Fisiosphere is niet geschikt voor mensen met hartritmestoornissen, diabetes en chronische ziekten.

Bekijk hier de video die wij maakten in Nijmegen:

De beste deal!

Enthousiast geworden over de Fisiosphere? Normaal gesproken kost het € 100,- per behandeling, maar het is nu ter introductie voor slechts € 71,- per behandeling! Voor meer informatie over de behandeling en voor het maken van een afspraak, bezoek de website van Men and Women’s Care.

Voor meer informatie kan ook contact opgenomen worden met Care Cosmetics in Dordrecht. Wij wachten met smart op meerdere salons verspreid over Nederland die deze methode gaan voeren, zodat we er allemaal terecht kunnen!

Lees ook