Met shoptips: Oranje lipglossen van Givenchy. Max Factor en Collistar

03:03 - 01:49
luistertijd 03:03 - leestijd 01:49

We zagen ze vorig jaar zomer ook al voorbij komen: vrolijke oranje lippen. Deze lente en zomer zet deze trend zich gewoon voort. Op de catwalks werden de lippen van menig model weer oranje gestift en wij zijn fan. Je kunt kiezen voor een lippenstift of oranje gloss.

Ons oog viel op deze drie mooie lipglossen uit de spring collecties van Max Factor, Givenchy en Collistar.

Hier komen mijn reviews + shopping:

Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm, kleur 15 Posh Poppy

Deze Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm heeft een mooie subtiele oranje kleur. Je kunt de kleur echter ook intenser dragen, dan breng je meerdere laagjes aan om de kleurintensiteit op te bouwen. Ik had drie laagjes nodig om een diepe oranje kleur te krijgen. De Colour Elixir Lipstick is een vocht inbrengende en verzorgende lipstick die de conditie van de lippen helpt te verbeteren. De lipstick bestaat voor 60% uit een verzorgend elixir dat is samengesteld uit actieve ingrediënten zoals Aloë Vera- en shea boter, avocado en anti-oxidanten uit witte thee.

Plus: Zacht voor de lippen en het verzorgt ook! Fijn! Een mooie intense kleur, zeker voor een balsem.

Min: Door de romige structuur geeft de lipstick wel snel af. Je moet dus regelmatig smeren.

Je koopt deze lip balm hier online.

 

Givenchy Gelée d’Interdit , kleur 23 Orange distraction lips

Deze mooie gloss van Givenchy heeft een balsemformule, waardoor het product zacht aanvoelt op de lippen. De kleur is mooi gepigmenteerd, maar licht transparant. Hierdoor creëer je een subtiel oranje effect. Dit is een pure kleur zonder glitters voor een helder en fris resultaat. Op de onderstaande foto is de gloss dik aangebracht op de hand. Dan is de kleur zeer gepigmenteerd. Echter, zo dik breng je het waarschijnlijk niet aan op je lippen, dan is de kleur subtieler.

Plus: Fijne zachte gloss die niet vet aanvoelt. Een mooi fris en zomers effect.

Min: Als je echt voor oranje wilt gaan, is dit niet jouw product. Echter, het is wel erg mooi als je een subtiele oranje lipkleur wilt.

Je koopt deze mooie gloss hier online.

 

Kartell Collistar Gloss Design, kleur 29

Deze Kartell Collistar Gloss Design in limited edtion kleur 29 is een mooie lipgloss voor glanzende, vollere lippen. De gloss bevat kleine glitters, voor extra ‘schitterende’ lippen. Collistar Gloss Design lipgloss heeft een handige applicator voor optimale dosering en gebruikscomfort.

Plus: Mooie subtiele glitters in de gloss. De applicator geeft precies genoeg gloss af, handig!

Min: Ik vind de gloss iets te vettig voor mijn lippen. Verder geeft deze gloss een subtiele oranje kleur. Deze gloss is dus niet geschikt als je diep oranje lippen wilt, maar ideaal voor zomerse mooie glanzende lippen met een oranje touch.

Je koopt alles van Collistar hier.

Lees ook