Haal de zon in huis met deze kleur!

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Gezien bij o.a Prabal Gurung, Fendi en Rag & Bone: neon oranje lippen. Weer eens iets anders dan felrood of mierzoet roze. Tropischer (én Hollandser!) kan niet. Durf jij het aan voor voorjaar/zomer 2014? Een tip: poets je tanden extra goed, want oranje lippen kunnen je tanden geliger maken!

Shop the look!

1. Maybelline Color Sensational Vivid Lipstick in de tint Electric Orange (nr.880). Crèmige lipstick met honing om je lippen extra te hydrateren. Verder verkrijgbaar in tien andere knalkleuren. Shop hier voordelig.
2. Bobbi Brown Lip Color in de kleur Valencia Orange geeft je lippen een zachte en matte finish. Inclusief vitamine C, E en bijenwas voor extra zachte lippen. Shop de kleur hier online.
3. L’Oréal Color Riche Intense in de tint Orange Fever (nr. 293). Vitamine E en Omega 3 gaan droge lippen tegen en houden ze mooi zacht. Langhoudende kleur. Shop hier voordelig.

Oranje lippen: wie durft?! Let goed op je huidtoon en de kleur van je tanden. Oranje mag je tanden niet geler maken en je huidtoon niet fletser. Kies voor een sprankelende tint die je gezicht ‘op’ haalt. Vooral als het zonnetje gaat schijnen is oranje een geweldige kleur, en voor party’s natuurlijk.

Bekijk deze leuke video hoe je oranje lipstick kunt dragen, van Lisa Elderidge!

 

Lees ook