Heerlijks van Inglot, Armani, The Body Shop, Weleda, Burt’s Bees, The Body Shop.

09:15 - 05:33
luistertijd 09:15 - leestijd 05:33

De testpanel favorieten januari 2015

Gerti:

Mijn favoriet deze maand is de mascara van Armani, Eyes to kill. Jolanda had me al vaker gezegd dat Armani de beste mascara’s had. Sceptisch als ik ben, deed ik dat als een fabeltje af. Maar nu ik laatst een sample size kreeg, ben ik om. Ik gebruik niks anders meer. Wat maakt deze mascara zo bijzonder? Voor mij zit dat vooral in het borsteltje, de haren compact op elkaar. Lange haren, relatief dun, maar toch stevig. Hierdoor raak je altijd je wimperharen aan alle kanten, zonder dat ze tegen elkaar plakken.  Ook als ik meerdere laagjes aanbreng, blijven mijn wimpers mooi gesepareerd. je kunt zoveel volume opbouwen als je wilt. Hij is niet goedkoop, maar toch wil ik niks anders meer.

Je koopt deze favoriete mascara van Gerti hier online.

 

Anja:

Lang hoefde ik hier niet over na te denken. Het Inglot Kohl Pencil 04! Half december zagen we de prachtigste make-upjes langskomen, maar de feestmake-up van Inglot trok mijn aandacht. Wát een prachtige, opgemaakte ogen! Ik heb geïnformeerd naar de eyeliner en dat bleek een kohlpotlood te zijn, de 04. Dit potlood heb ik dan ook direct besteld. De kleur is nachtblauw. Het potlood brengt supermakkelijk aan, omdat de stift vettig is, het glijdt in een vloeiende beweging over je ooglid. In 1 vloeiende beweging trek je een perfecte lijn. Breng je als basis een paarskleurige oogschaduw met shimmer aan en vervolgens trek je met dit eyelinerpencil een lijntje, dan wordt het nachtblauw nóg intenser. Na het opbrengen wordt dit potlood veeg- en watervast waardoor het de gehele dag perfect blijft zitten.

Je bestelt deze oogpotlood hier online. Ook leuk is de Rainbow eyeshadow. Drie kleuren oogschaduw in 1 paletje. Ondanks dat deze eyeshadow een matte finish heeft is de kleur goed zichtbaar. De kleurpigmenten zijn namelijk diep en intens. Voor €7 voor 1 zo’n paletje weet je alles. Ik kan het weten, ik heb de 106R. Er zijn 28 kleurcombinaties.

Corine:

Mijn favoriet van januari is zonder enige twijfel de Lip Shimmer Lipgloss in de kleur Champagne van Burt’s Bees. Het merk staat bekend om zijn natuurlijke producten op basis van bijenwas en is ontstaan toen Imker Burt besloot om in plaats van bijenkaarsen eens een keer lippenbalsem van bijenwas te maken. Op YouTube vind je een leuke animatie over de geschiedenis en het succes van Burt en zijn bijen.

In mijn beleving maakte Burt alleen kleurloze lippenbalsem in een blikje. Ik was enkele weken geleden dan ook aangenaam verrast te ontdekken dat de lippenbalsem ook in handige sticks met een kleurtje en een glinstertje wordt geproduceerd. Heerlijk voedend tijdens het gure januariweer en tegelijkertijd stijlvol.

Je koopt deze fijne lipgloss hier.

Tessa:

Mijn grootste vriend in de winter is een handcrème. Ik smeer de hele dag door om zachte handen te behouden. Omdat ik erg droge handen heb, ontstaan er al snel kloofjes en worden mijn handen gevoelig. Maar deze crème Hemp Hand Protector van The Body Shop hoef je maar één keer per dag te smeren om je handen de hele dag prettig aan te laten voelen. De crème trekt snel in, wat ik erg belangrijk vind, want ik houd niet van vette handen. Aan de geur moest ik in het begin erg wennen, want er zit hennepolie in. Dus geen zoete geur, maar een ietwat chemische geur, echter niet onprettig. Deze crème schijnt ook goed te helpen bij eczeem op de handen. Zelf heb ik hier geen ervaring mee. Een fijne handcrème dus waar je de wintermaanden goed mee door komt.

Je koopt deze fijne handcrème hier. En hij is nu in de aanbieding voor maar €7.

Sabine:

Ik ben dol op het lakken van mijn nagels. Een precies werkje. Maar dan heb je ook wat. Je hebt ook geduld nodig, want de nagellak beschadigt snel als je het niet goed laat drogen. Nou is dat niet mijn sterkste punt. Ik heb geen rust in mijn donder. Nu is daar een wondermiddel voor. Bij de Hema kan je Quick dry Silicon drops kopen. Een à twee druppels op je net gelakte nagels en het droogproces gaat tien keer sneller. De plak is er direct van af. Je moet nog wel voorzichtig zijn en geen wonderen verwachten. Het kan nog steeds butsen of bij grof geschut beschadigen. Maar de Silicon drops zijn voor mij inmiddels onmisbaar geworden bij elke lak beurt.

Ze zijn hier online te koop bij Hema.

Kim:

De Weleda Creme Skin Food is de ideale alles in een crème voor het hele lichaam. Deze natuurlijke crème voedt de huid intensief en zorgt ervoor dat ruwe en droge plekjes tot het verleden behoren. Je kan de Weleda Creme Skin Food gebruiken voor je handen, lichaam, gezicht en lippen. Het is een rijke crème die diep in de huid doordringt en herstelt. Lees ook dit artikel op BeautyJournaal.

Deze crème doet werkelijk wat die belooft. De duurste crèmes veroorzaken plekjes, eczeem en ruwe plekken op mijn gezicht. Ik gebruik deze crème op het moment als basis voor mijn gezicht, lippen en voor mijn droge handen. Na een paar dagen zie je een absolute verbetering en je kunt het heerlijk bijhouden met deze voedende, licht vettige crème. De typische Weleda geur moet je voor lief nemen, maar dat doet niets af aan de heerlijkheid van deze crème.

Je koopt dit product hier online.

Bonny:

Amandel Reinigingsmelk van Weleda is mijn favoriet deze maand. Met deze superzachte milk beleef ik dagelijks mijn heerlijke spa-at-home moment. Ik hou enórm van de producten van Weleda. Met de kracht van de natuur kan je het zelfherstellend vermogen van de huid ondersteunen en stimuleren, is hun visie. En dat spreekt mij enorm aan. Ook Weleda’s Jan maakte indruk op mij met zijn verhaal over de amandel…

Een aantal keren bezocht ik de tuinen van Weleda en daar vertelde de bevlogen tuinman Jan Graafland me dat alle vruchten en planten zo hun eigen verhaal hebben. Hij daagde me uit een amandel eens grondig te bekijken en zei: “Voel en kijk eens. Die amandel heeft een fluweelzachte bolster en als je hem opent, dan zie je de eigenlijke pit. Daar halen we die olie uit die zo goed is voor je huid. En kijk, die pit wordt weer omhult door een vlies. Begrijp je nu waarom de amandel symbool staat voor vruchtbaarheid”? Hij doelde op de vergelijking met een embryo in de baarmoeder. Deze man met z’n antroposofische denkwijze bracht ons in een paar stappen bij de essentie. Ik was direct om. En daarom hou ik van Weleda. Zo puur natuur kan huidverzorging zijn.

Deze frisse en zachte biologische milk werkt verzachtend en reinigend, beschermd de vochtbalans, bevat geen irriterende bestanddelen en geen minerale oliën, is vol en romig en smeert lekker uit, verwijdert gemakkelijk make-up en is op duurzame wijze verpakt.

Je koopt dit product hier.

Yvonne:

Mijn favoriet deze maand is de L’Oreal Color Riche Intense Blondes in kleur 373 magnetic Coral. De kleur van deze lipstick is het eerste wat me opviel. Heerlijk voor de lente en zomer. Hij is voor blondines, maar donkerblond staat hij ook prachtig bij.  Het is een lekkere felle koraal kleurige, maar hij neigt naar het oranje. Ik vind het verjongen, je tanden zijn mooi wit, vergelen niet zoals vele oranje tinten kunnen doen. De lipstick heeft een heerlijke zachte textuur. Ik gebruik even een naturelkleurig lipliner eerst, daarna kleur ik hem in over de lipliner met de lipstick. Hij blijft al gauw 4 uur zitten, wat niet tegenvalt. Een prachtige kleur voor de komende lente en zomer!

Je koopt deze lipstick hier online.

Monique:

Het hyaluronzuur serum van Novexpert. Sinds ik in de wetenschap achter dit merk ben gedoken, ben ik erg enthousiast geworden over de kennis van de makers van deze producten. Er wordt geproduceerd volgens de nieuwste cosmeceutical inzichten, en daarbij zijn alle potentiele irriterende stoffen overboord gegooid. Skincare 3.0! En het is volledig plantaardig.

Dit serum bevat vier verschillende soorten hyaluronzuur zodat zowel de buitenste huidlaag gehydraterd wordt maar er ook deeltjes in de huid zakken voor het vasthouden van vocht aldaar. Heel slim. Je hebt er echt heel weinig van nodig om een goed effect te ervaren. Fijne lijntjes worden onmiddelijk gladgestreken. Trekkerig huidgevoel is weg.

Je shopt het hier online.

Lees ook