Worden Anja's pigmentvlekken minder met de AgeSpotcare?

05:30 - 03:18
luistertijd 05:30 - leestijd 03:18

Anja test SwissCare Daycare SPF20 en AgeSpotcare

Na de mooie review van Rona over SwissCare CelluCare was ik erg nieuwsgierig naar de gezichtsproducten van dit merk. Ik mag dan ook testen: de DayCare met SPF20 dagcreme en de AgespotCare anti-pigmentvlekcreme.

De producten worden geleverd in een goudkleurige doos en bevatten beide een productomschrijving. De DayCare lijkt in een pot te zitten en het eerste wat ik denk is: wat jammer! Wanneer ik de dop verwijder trekt een glimlach over mijn gezicht. Hier is over nagedacht! De pot bevat een pompsysteem, net als de AgeSpot. De substanties zitten in een zwarte, tevens luchtdichte, verpakking. Nadeel is wel dat je niet kunt zien hoeveel inhoud er nog in de verpakking zit én de breedte van de DayCare-pot. Ik, met mijn kleine handen, heb wat moeite om de grote pot vast te houden en het pompje in te drukken.

Het gebruik:
beide producten moeten op een schone, gereinigde huid worden aangebracht. Eerst de AgeSpot, welke twee maal daags gebruikt dient te worden en ’s ochtends de Daycare SPF20. Beide producten kun je in je eigen regime toepassen of in combinatie met de overige SwissCare producten.

AgeSpot Anti-AgingSwissCare-Cosmetics-Age_Spot_Care

AgeSpot Anti-Aging cream claimt:
– Voorkomt en vermindert de zichtbaarheid van pigment- en ouderdomsvlekken
– Regenereert en egaliseert de huid
– Beschermt de huid tegen veroudering
– Is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de getinte of gekleurde huid

AgeSpot Anti-Aging cream ingrediënten:
– Amandelolie, werkt verzachtend voor een droge, ruwe en rijpere huid
– Vitamine C. Een krachtig anti-oxidant die de huid beschermt en de aanmaak van collageen stimuleert. Het bestrijdt tevens ouderdomsvlekken.
– Phyllantus Emblica Fruit Extract. Een natuurlijk blekend ingrediënt, tevens anti-oxidant wat beschermt tegen vrije radicalen.
Panthenol, ofwel vitamine B5, heeft o.a. een hydraterende werking, zorgt dat de huid soepeler en elastischer wordt en vermindert tevens de tekenen van veroudering
– Argania Spinosa Kernel olie. Rijk aan vitamine E, bestrijdt veroudering van de cellen, voedt, versoepelt en versterkt de huid.
Glycolzuur, een peelende stof
Allantoin, huidverzachter

AgeSpot Anti-Aging ervaring:
De AgeSpot lijkt licht getint en een beetje “lotion-achtig” waardoor deze perfect uitsmeert. Het product ruikt een beetje naar zonnebrandcrème, maar het parfum vervliegt snel. Na gebruik ervaar ik in eerste instantie wel een ietwat vettig gezicht maar met een blur of matterend poeder is daar niets meer van te zien! Na verloop van tijd lijkt het “vettige laagje” minder te worden!

AgeSpot Anti-Aging conclusie:
Geweldig! AgeSpot doet wat het belooft. Na het opbrengen lijkt het alsof de pigmentvlekken, optisch gezien, direct lichter worden. Na 6 weken gebruik ervaar ik dat zelfs de wat grotere vlekken in mijn gezicht echt bleker worden! Ook voedt en hydrateert het mijn huid, waardoor deze er gezond uitziet!

Swisscare DayCare SPF20

DayCare SPF20 claimt:
– Drievoudige, verstevigende en hydraterende werking
– Versterkt en verjongt de huid
– Geeft direct een vlekkeloze en stralende huid
– Geschikt voor alle huidtypen
– Een perfecte voorbereiding voor een vlekkeloze make-up applicatie

DayCare SPF20 ingrediënten:SwissCare-Cosmetics-Daycare_SPF20
Deze crème bevat een hele waslijst aan ingrediënten. Maar het komt er op neer dat de huid goed gehydrateerd wordt, de celvernieuwing wordt versneld én verstevigd. Het bevat tevens een zeer selectief peptide die de productie van collageen in de diepe matrix stimuleert, waardoor fijne lijntjes herstellen en het weefsel steviger wordt. Een natuurlijk zeewier extract zorgt voor een teintverbetering.

DayCare SPF20 ervaring:
De Daycare is een vollere crème die ook prima uitsmeert. Ook deze crème is licht geparfumeerd. Na gebruik ziet de huid er vettig uit. Ik moet meer moeite doen om deze te matteren.

DayCare conclusie:
Prima! Na 6 weken gebruik ervaar ik een steviger, goed gevoede huid. Op de verpakking staat: “age reversing lifting and protection”. Of mijn huid écht verjongd is, durf ik niet te beweren maar de tijd heeft wel even stilgestaan!

anjaAnja concludeert:
Het was even puzzelen hoe ik deze twee producten zou gaan gebruiken. Dit, omdat de crèmes ook in je eigen regime konden worden toegepast. Beide crèmes op hetzelfde moment bleek een beetje teveel van het goede. Ik vond het té vet. Heel groot voordeel was wel dat ik bij beide producten afzonderlijk niet één keer een trekkerig gevoel had! Beide producten tegelijk zou ik eerder in de herfst- of wintermaanden doen.

Na drie weken de producten gebruikt te hebben in de ochtend, ben ik overgegaan op ’s ochtends de DayCare en ’s avonds de AgeSpot. Na ruim 6 weken ben ik wat gaan experimenteren om het bereikte resultaat niet teniet te laten gaan. ’s Ochtends gebruikte ik een serum, vervolgens AgeSpot en een SPF-product. ’s Avonds, ondanks de ingebouwde SPF20, de DayCare omdat ik dit tóch een volle maar lekkere crème voor de nacht vind. Beide producten zijn top maar mijn échte favoriet is de AgeSpot! Werkt écht tegen pigment, voedt én hydrateert . En dat straalt je gezicht dan ook uit!

Hier shop je o.a. de producten online!

Lees ook