Met o.a. fijne lipsticks en prachtige oogschaduw!

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

Met Kerst in het vooruitzicht poppen de feestcollecties van beautymerken één voor één uit de grond. De Glam Moon & Stars collectie van ArtDeco deed ons meteen naar een feestje verlangen. Kijk mee, geniet en shop!

De collectie bestaat uit drie tinten lipstick, twee tinten lipgloss, een prachtig doosje voor oogschaduws, 8 verschillende tinten oogschaduw (wij laten Evening Star en Polar Star zien), een oogschaduw base, twee eyeliners (goud & zilver) en een blusher.

Lipsticks

De mooie lipsticks hebben een zachte, boterachtige stuctuur. Fijn om aan te brengen. De kleur is zeer dekkend, vooral de donkere tinten. Dit zijn de kleuren (van links naar rechts) 339 Pearl Baby Pink, 305 Pearls Raspberry, 310 Pearl Mysterious Red.

Ik testte twee lipsticks.

Lipstick 339 Pearl Baby Pink Lipstick 305 Pearl Raspberry

Ik ben vooral erg fan van de donkere tint. De lippen voelen lekker zacht na gebruik en de kleur is mooi intens.

Eyeliners

 

De eyeliners uit deze collectie zijn echt ideaal voor de feestdagen. Glitter en Glamour! Ik testte al eens eerder de zilveren eyeliner van ArtDeco. Mijn volledig review lees je hier.

De textuur van de eyeliners is als een gel en bevat glitterdeeltjes.

Lipgloss

De twee lipglossen bevatten beiden een prachtige glinstering. De gloss laat een subtiele kleur achter en een mooie glans. Ze ruiken naar aardbei… Dit zijn de kleuren (van boven naar beneden) 25 Glam Star Juice en 30 Glam Star Baby Pink.

Eyeshadow base

Deze kleurloze eyeshadow base voorkomt ophoping van oogschaduw in de ooglidvouw. De oogschaduw kan door de base eenvoudig worden aangebracht en blijf langer zitten. De Eyeshadow base voedt de huid met Bisabolo en beschermt het met vitamine E.

Oogschaduw

De collectie bestaat uit 8 tinten. Een donkerblauwe, een violet tint, een roze, een witte shimmer, een beige shimmer, een lichtbruine kleur, een bronzen en een grijze tint. Ik testte de kleuren 03 Evening Star en 16 Polar Star.

Wat me opvalt is dat de kleur heel mooie dekkend is. Het bijgeleverde doosje geeft je meteen een feestelijk gevoel. Je kun er verschillende kleuren oogschaduw in kwijt. Het werkt als een soort puzzel. Je kunt de kleuren er heel makkelijk in en uit halen. Zo kun je meenemen wat je die dag nodig hebt.

Blusher

Deze blusher bestaat uit vier mooie tinten. Je kunt ze mixen of je kiest voor 1 of 2 tinten.

Je koopt deze hele collectie hier online. Tip: ook leuk om als kerstcadeautje te geven…

 

 

 

Lees ook