Statement! Een beetje kekke kleur in je grijzende haar!

01:59 - 01:11
luistertijd 01:59 - leestijd 01:11

Monique krijgt Wella Instamatic pastels van Mark van Westerop

Als je mij en beautyJournaal al langer volgt, dan weet je dat ik nog wel eens een ander kleurtje in mijn haar wil doen. Zo was ik vorig jaar zomer behoorlijk roze. Momenteel zie ik je ook veel pastelkleurige trends voor het haar, ik ben er dol op. Maar, ik heb een ‘probleem’: sinds begin dit jaar ben ik namelijk gestopt met het verven met permanente kleuren en/of oplichtende middelen. Ik deed een haarversterkende test waarvoor het aanbevolen werd, maar ik was ook reuze benieuwd hoe grijs ik inmmiddels ben. Nou ik ben redelijk grijs, maar niet helemaal, want gemeleerd met donkerblond dat ik van nature ben.

Toen ik de pasteltinten Instamatic van Wella Professionals zag deze zomer, wist ik het meteen: dit wil ik ook! Maar dan op mijn ongekleurde haar, hoe zou dat uitpakken? Je krijgt natuurlijk nooit die zachte, lichte pasteltinten zoals ze te zien zijn op gebleekt/ontkleurd haar. Dus, zou je dan wel wat van de kleur zien? Topkapper en expert in ons team, Mark van Westerop, durfde de uitdaging met mij aan te gaan, en bekijk hieronder het resultaat.

 Note: je wast dit er weer uit. Na ca 8 wassingen ben ik weer teruggegaan naar Mark om het bij te laten werken. Je kunt de kleur dan ook wat gaan stapelen zoals dat heet in jargon. Ik vind het prachtig. Mijn haarkleur krijgt iets weg van ‘rozenhout’.

Heb jij vragen aan Mark over iets wat je bezig houdt aan (je) haar? Stuur ze ons door via dit contactformulier. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Wil je graag een afspraak maken bij salon Pro Solo van Mark van Westerop in Alkmaar? Ga dan hier naar de website van Pro Solo.

 

Lees ook