O.a. Paula’s Choice, Oral-B, Joe Blasco en Nuxe

06:27 - 03:52
luistertijd 06:27 - leestijd 03:52

De testpanel favorieten september 2014

Jolanda:

“Mijn maandfavoriet is Paula’s Choice Shine Stopper with Microsponge technology. Poeh, wat is het onverwachts warm geweest begin september. En ik weet dat ik niet moet klagen over het weer, maar die erge warmte mag van mij gestolen worden. Zweterig en glimmend keek ik in de spiegel en wist niet wat te doen. Totdat ik in mijn Stash ging zoeken naar een beter absorberend poedertje en vond ik dit tubetje! Oh natuurlijk, dit goddelijke spulletje was ik helemaal vergeten! De rest van de warme dagen was ik prachtig mat met keurige make-up en een opgelucht gevoel! Nu ook nu het wat koeler is gebruik ik het, het maskeert mijn poriën en de hele dag geen glim te zien in de spiegel! Topspul!”

Je koopt deze fijne shine topper van Paula’s Choice hier.

Anja:

“Nuxe Huile Prodigieuse is mijn favoriet van deze maand. Deze droge olie stond op mijn boodschappenbriefje voor Frankrijk en is daar te koop bij de ‘pharmacie’. Op Beautyjournaal is er in 2013 al een artikeltje aan gewijd. De olie bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten waarvan 30% bestaat uit kostbare plantaardige oliën zoals macademia-, hazelnoot-, camelia-, olijf-, zonnebloem- en amandelolie plus vitamine E. Deze droge olie kun je gebruiken voor je gezicht, je lichaam en je haar.

Multifunctioneel dus. Ik heb deze olie, welke bij mij in een spray zit, deze vakantie gebruikt voor de droge huid op mijn lichaam. Een paar spraytjes is voldoende voor bijvoorbeeld een been. De olie smeert prima uit, geeft een satijnachtig gevoel af en ruikt ook nog eens overheerlijk (als je natuurlijk van dit parfum houdt.) Mijn handen “smeerde” ik vervolgens af aan mijn gezicht of in mijn haar. Na gebruik geeft de olie niet af aan je kleding.

Nog twee zeer goede tips! Je kunt wat druppels van deze olie aan je badwater toevoegen en je kunt ook een druppel olie aan je foundation toevoegen zodat deze makkelijker uitsmeert.
Míjn beste tip? Koop een grote fles want deze olie wordt een verslaving. Ikzelf heb er nog een flacon van 50 ml. bijgekocht die nu standaard in mijn beautycase zit. Overigens is deze Nuxe Huile ook te koop met miniscuul, goudkleurige bestanddelen voor een lekker zomers en oplichtend effect.”

Je koopt dit product hier.

Tessa:

“Mijn favoriet van deze maand is geen crème of shampoo, maar de elektrische tandenborstel Oral-B Pro 7000, die mijn tanden weer stralend wit maakt. Een paar jaar geleden begon ik met een simpele elektrische tandenborstel, maar er komen steeds meer tandenborstels op de markt met veel mogelijkheden.

Het leuke aan deze tandenborstel is dat hij zelfs bluetooth heeft, zodat je op je telefoon of iPad je poetsvaardigheden kunt volgen. Deze tandenborstel heeft 6 standen. Je kunt je tandvlees masseren, hij is geschikt voor gevoelige tanden, hij heeft een whitening functie en je kunt er zelfs je tong mee reinigen. Er zit een timer op zodat je zeker weet dat je twee minuten poetst; dan geeft de bijgeleverde display een smiley aan. Zo weet je zeker dat je je tanden nooit meer tekort doet.”

 Je koopt de Oral-B Pro 7000 hier met een fikse korting.

Yvonne:

“Mijn maandfavoriet is de GoX zuurstof: 99,5% pure zuurstof. Ik heb een allergie voor boompollen en huisstofmijt, het hele jaar door. Hierdoor heb ik vaak geen lucht. Sporters gebruiken deze zuurstof waardoor zij beter presteren. Ik gebruik het nu een week en ik heb meer lucht en kan veel dieper ademhalen. Oftewel het werkt. Je krijgt een boost.

Hersenen krijgen meer zuurstof, dus vo or mensen die migraine hebben of vaak hoofdpijn kan dit ook een uitkomst zijn. Migraine schijnt zelfs voorkomen te kunnen worden door GoX te gebruiken bij de eerste tekenen van de opkomende migraine. De zuurstof zit in een metalen fles met een kapje. Het kapje moet je wel even met geweld op de fles drukken. Het kapje over de mond en neus zetten, 2 tellen de grijze balk indrukken en diep inhaleren. Het kapje op het gezicht houden en nog 5 keer in– en uitademen, de laatste keer echt een flinke teug nemen, dit zonder nog een keer bij te spuiten. De 6 liter is genoeg voor 60 keer gebruik. Ik ben om, dit product staat bij mij binnen handbereik. Niets is fijner dan echte zuurstof diep inademen.

Je koopt het product hier.

Ghita:

“Mijn welverdiende maandfavoriet is de Orange Highlighter Camouflage Crème van Joe Blasco. Joe Blasco, een merk dat vooral bekend is onder visagisten, heeft deze kleine potjes camouflage in zijn assortiment. Deze camouflage heeft een oranje ondertoon en neutraliseert daarom de blauwige verkleuring onder de ogen en in de ooghoeken. Aangezien je het product heel spaarzaam aan dient te brengen, gaat het heel lang mee.

Ik gebruik dit al bijna 20 jaar en ik vind mijn blik absoluut frisser dan wanneer ik het product niet aanbreng. Persoonlijk vind ik dat het beter houdt dan de welbekende camouflage pennen. Het is wel aan te raden de eerste keer even een kleurtest in de winkel te doen.”

Dit fijne product koop je hier.

Maxim:

“In de maand september heb ik een nieuwe liefde ontdekt. Eigenlijk het hele parfum merk Mendittorosa trok mijn aandacht met hun prachtige verpakkingen, bijzondere geuren en veel passie voor parfum. De oprichter van dit merk, Stefania Squeglia, noemt haar creaties de “geurende zielen” en maakt eerder alchemische brouwsels dan parfums. Haar laatste creatie Le Mat is mijn absolute favoriet van de maand.

Het is een prachtige gourmand in de klassieke stijl. Op mijn huid opent het zich met een roos. Donkere rozenblaadjes met een snufje warme kruiden gedompeld in patchouli. Een gothic rose zou ik zeggen. Nobel en passievol tegelijk. En achter de roos schuilt een heerlijke gourmand basis met hout, patchouli en gesuikerde immortelle. In zijn totaliteit een mooie elegant parfum met een oosters karakter.”

Je koop dit parfum hier.

Lees ook