Ghita heeft last van craquele rond de ogen, wordt het minder met dit oogserum?

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Ghita test Estee Lauder Advanced Night Repair oogserumVoor deze review testte ik de afgelopen tijd het Advanced Night Repair Eye, serum infusion oogserum van Estée Lauder. Ik ben al fan de Advanced Night Repair gezichtserum van Estee Lauder, dus ik ben eigenlijk heel benieuwd wat dit serum aan de huid rondom mijn ogen zou kunnen verbeteren.

Claims:

Bestrijdt fijne lijntjes, rimpeltjes, donkere kringen, zwelling rondom de ogen en droge huid.
Gladmakend, regenererend en vermindert bovendien de belangrijke tekenen van huidveroudering rondom de ogen.

Omdat de huid rondom de ogen ongeveer 4x dunner is dan de huid van bijvoorbeeld het gezicht, is deze huid kwetsbaarder voor vrije radicalen en beschadiging.

In dit serum zit de Chronolux technologie dat de biologische klok die wij ook in onze huidcellen hebben blijkbaar weer gelijk zetten zodat celfuncties beter werken. Klinkt chique en mijn verwachtingen zijn daarom hoog gespannen. Monique legt hier ook uit wat het eigenlij kallemaal betekent.

De test

Ik moet eerlijk zeggen dat ik, ondanks dat ik al ruim twintig jaar als stewardess werkzaam ben en 43 jaar oud ben, nog niet echt noemenswaardige rimpels rondom mijn ogen heb of kraaienpootjes. Wel heb ik vaak last van een droge craquelé huid onder mijn ogen en prijkt er ook wel eens een onvervalste vochtwal onder mijn ogen. Dus kom maar op met dat serum en trek mij strak!

Verpakking

Het serum komt in een mooi pompje wat perfect te doseren is. Het is hygiënisch, praktisch en makkelijk mee te nemen. Vaak is het wel lastig om het laatste beetje eruit te krijgen maar zo ver is het gelukkig nog niet.

Het serum zelf is zijdezacht en als een vloeibare gel, het smeert heerlijk uit en ruikt lekker. Ik besluit om het serum, ondanks dat het voor ’s nachts is, tweemaal daags aan te brengen. Het is niet plakkerig of vettig dus een perfecte basis voor make up.

Resultaat

Na een dag of tien is de craquelé verdwenen en ziet de huid onder mijn ogen er lekker ‘geplumpt’ en absoluut voller uit. Mijn ogen zien er na een paar weken aanmerkelijk uitgeruster uit, al heb ik bij slaapgebrek nog wel eens last van een iets blauwige verkleuring aan de binnenkant van mijn ogen.

GhitaGhita concludeert:

Let op – niet verwarren! Estee Lauder heeft behalve dit serum in een langwerpig flesje met pompje, ook Advanced Night Repair Eye gelcream in haar assortiment. Dit is wat verwarrend maar ook dat is een oogserum, maar dan op gelcreme basis,  terwijl mijn geteste product echt heel vloeibaar is. Collega tester Sabine testte het al eens. Lees hier maar. 

Beide producten hebben dus precies dezelfde werking maar het is aan jou om te bepalen welke textuur je prettiger vindt en past bij je huidtype.

Ik ben in ieder geval fan van dit zalige serum en het heeft de structuur van de huid rondom mijn ogen absoluut goed gedaan. Ik raad de Estee Lauder Advanced Night Repair Eye (infusion serum) dan ook absoluut aan.

Lees ook