van nude naar rood en paars tot bruin

03:40 - 02:12
luistertijd 03:40 - leestijd 02:12

Lipstick is a girls best friend! Oh, wat wordt het smullen met de nieuwe trends, want er is echt voor elke kleurliefhebber een mooie tint te vinden, zelfs weer in retro donkerbruin!

Nude kan bijna elke vrouw staan, als je je make-up er goed op aanpast – meestal betekent dat een donkerder oog maken, en de juiste ondertoon in nude zoekt, die je tanden bijvoorbeeld niet geler maken, maar ook je huid niet grijzig. Wij kozen voor Clinique Matte Suede. Andere mooie nudes van Clinique shop je hier online. Een grote collectie voordelige nudes shop je hier.

Lees hier meer over het kiezen van de juiste nude tint.

Peach is een prachtige kleur met eveneens een groot bereik: het staat veel vrouwen. De kleur is warm en frist je gezicht op. Peach kan dit najaar prachtig in combinatie met een naturel oogmake-upje en een geprononceerde eyeliner en veel zwarte mascara. Maar peach staat ook prachtig bij een donkere oogmake-up, als zachte tegentoon in het gezicht. Fraai vinden we Eccentric uit de prachtige lipsticklijn Envy van Estee Lauder. Je shopt hem hier.

Shop hier voordelige lipsticks in peach kleur.

Bijna nude, maar toch niet. Het is zacht roze, meestal met een shimmertje. Een kleur, mits wederom gekozen met de juiste ondertoon, die bijna elke vrouw staat en ook een volwassen vrouw een frissere, jongere uitstraling kan geven. Prachtig bij een donker oogje natuurlijk. Combineer bij voorkeur met een nude parelmoer liplinertje om de cupido iets aan te zetten waardoor de bovenlip meer karakter krijgt. Afgebeeld is de Chanel Rouge Coco Shine Intieme. Shop hem hier online.

Meer soft tone pinks van voordelige merken shop je hier.

Oef, we love that: fuchsia! Gelukkig is de kleur al vele seizoenen aanwezig en een blijvertje. Fuchsia haalt bijna ieder gezicht op, ongeacht de huidskleur. Kijk wel even goed of je een warme of een koele fuchsia moet hebben. Maakt hij je teint helderder of geeft hij schaduwen? Dat eerste is goed, dat tweede niet. Tip: dep hem met je vingers, dat is nu de trend. Prachtig vinden wij de nieuwe matte fuchsia van Yves Saint Laurent, kleur 207 in Rose ’n Roll – je shopt hem hier online.

Meer voordelige fuchsia’s shop je hier.

Rood is dit najaar in prachtige volle tinten aanwezig. Rood versterkt het gevoel van ultieme glamour en verleiding. We zien donker bloedrood tot echt donkerrood. Prachtig vinden we deze Red Diva van Rimmel. Je shopt hem hier online.

Bessenpaars, is het geen prachtige kleur? We zijn hem in combinatie met een aubergine oogmake-up, met een nude oogje, of met een bronskleurige make-up. Maak je statement met deze Royal Plum tint van Clarins uit de Joli Rouge lijn, je shopt hem hier onine.

Shop hier meer voordelige lipsticks in plum colors.

De hottest look dit najaar is de bruine lip, roestbruin, zoals we het kennen uit de jaren 80. Je moet ervan houden, en het moet je staan. Het effect kan op een blanke huid nogal koel en afstandelijk zijn. Je maakt dus echt een statement. Op een gekleurde huid staat het al snel prachtig en naturel. Give it a try, we zochten Dior Escapade voor je huid. Een zachte bruintint met een rood en roze aspect, wat hem zeer gangbaar maakt. Je shopt hem hier online.

Shop hier meer voordelige bruine lipsticks. 

 
Lees ook